- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenovomen
aktív tag
Messenger Chat fejek megjelenítéséhez segítség: [link]
-
lenovomen
aktív tag
Eleinte nekem sem jelentek meg az értesítések, megoldás:
- Alkalmazás választóban nyomd hosszan a Messenger "(téglalap alakú) ablakot" 3 lehetőség jelenik meg, lakat, kettő vonal, fogaskerék... Kattints a fogaskerékre --> ott: értesítések --> chatek és hívások --> "lebegő értesítések"Érdemes itt kicsit körül nézni, akár minden értesítést bekapcsolni és akkor nem lesz gond.
-
lenovomen
aktív tag
Akkor most gyári appal senki nem tud jó képeket lőni? 220voltba vettem a telot, globál, hogy hogy nekem még csak 10.2.13-as verziót ajánlja fel, ha ezen ennyire rossz a gyári app?
-
lenovomen
aktív tag
100%-ról nektek milyen hamar merül le 1%-ot? Nekem körülbelül 2p30mp képernyőidő elteltével már 99-et mutat.... 5 percet kibírhatna közepesnél kicsit kevesebb fényerővel.
-
lenovomen
aktív tag
Valamiért olyan érzésem van, mintha kifogtam volna én is egy hibás szériát. Az éjszaka készült képeket egyenesen katasztrófának találom, de a nappaliak se mindig győznek meg..
GLOBAL 10.2.13-at ír a telefon, új frissítést nem talált.Itt van néhány kép, szerintetek?
[link] -
lenovomen
aktív tag
Ki hol, melyik boltban vagy webshopban vette a telefonját és mennyiért? Én 127-ért jutottam hozzá egy 64gb-os globálhoz (1 év garival), szerintetek ér ez annyit? Vagy kicsit ha többet fizetek jobbakat lehet kapni?
-
lenovomen
aktív tag
Az üzemidővel mennyire vagytok elégedettek? Általában hány óra kijelző idő szokott összejönni, mekkora fényerő mellett, milyen használat közben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest