-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
válasz
La Magra #11102 üzenetére
Pedig okozhatja a bekapcsoló gomb, akkor is, ha érzésre nem változott. Abból, amit írsz, ez jön le.
Nézd meg, hogy biztosan szabadon mozog, nincs-e bekoszolódva.
Próbáld meg "kipiszkálni".
Próbáld meg csak a hangerő "le" gombot nyomvatartani, a fastboot módnak kell bejönni, újraindulás nélkül.
Ha újraindul, ez szerintem megerősíti a bekapcsoló gomb problémát.
Én leszedném a hátlapot, és megnézném, de tudom, hogy ez nem mindenkinek opció. Lehet, hogy nem a gomb ragadt be, hanem maga a kapcsoló.
Nem lehet, hogy túl nagy erővel nyomtad a gombokat a screenshot készítésnél?Egyébként az akkumulátor is okozhat igen furcsa hibákat.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
La Magra #2727 üzenetére
Max. az Apple-nél van ilyen, hivatalos Xiaomi-bolt nincs is nálunk, csak reseller (a Wayteq által üzemeltetve). Én a helyedben visszacsinálnám az üzletet, vagy kérnék kompenzációt, mert ez így nagyon nem okés. Ha akadékoskodik, akkor pedig jelentsd, mert nem azt kaptad, amit ígért.
Amúgy új vagyok a topikban, tegnap váltottam 9SE-ről. A méretet leszámítva nagyon jó minden (de már szokom), egyedüli bajom (ami már SE-nél is volt), hogy komplexebb weboldalak hajlamosak meg-meg akadni Chrome-on. Persze leginkább a reklámok zavarnak be, de Adguard VPN-en keresztül meg sokat lassított a neten. Erre van valami tipp, megoldás? Érdekes, hogy pl Facebook, és egyéb app röccenés nélkül megy, ahogy kell.
A másik, hogy Samsung Health-et használok, de 2 órája elindítottam, és csak 200 lépést számolt, gondolom nem indult el a háttérben. Állítsam be, hogy automatikusan induljon el, hogy jó legyen? Amit nem értettem teljesen, hogy Mi Fit-nél is hasonló módon kellett eljárni ahhoz, hogy fixen jelezzen Mi Band hívásoknál. Köszi bármilyen tippet!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
La Magra #2727 üzenetére
Gondolom xiaomishop-tól vette, akit mindenki kever, mint hivatalos forgalmazó...
Ha ez így működne, ahogy leírta, akkor te is megrendelheted Kínából. Sőt, akárki és érvényesítheti a garanciát. Igazából szükség a magyar viszonteladó partnerekre.Bízzunk benne, hogy nem lesz baj a telefonoddal.
Szerk: Ja, hogy UK.. akkor tuti nem ők küldték.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest