- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyber86
őstag
Van amúgy más rom a gyári helyett ami biztos stabil? Mert ami fent van 12.0.3 egyszerüen nem értem miért fagyogat főleg ha messenger megy a háttérbe. [kép]
-
ricsi0307
senior tag
Én elengedtem ezt a vonalat. 2 hete azzal baszakodok hogy valahogy felvarázsoljam a 12.5-öt de az összes próbálkozás kudarcba fulladt, a wifi soha se működik. Ma utoljára nyúltam hozzá, felraktam a legfrissebb global stabilt a bootloadert visszazártam hogy eladáskor ne legyen vele gondja az új tulajnak. 11 év szüntelen mókolgatós-romolgatós androidozás után kipróbálom az IOS-t.
[ Szerkesztve ]
-
baitsee23
őstag
válasz Roland0224 #9894 üzenetére
Valamiért ez az Android 11 nagyon érzékeny. Most megint csináltam egy factory resetet, és a Google mentést nem rakattam vissza. Így jó a Maps. Az is fura, hogy a telepítéskor nincs MIUI mentés visszaállítás. Külön kell elindítani. Egy idő után elfelejti a biometrikus azonositásokat. A MIUI Kezdőképernyő adatait kell törölni.
Samsung Galaxy S24
-
senior tag
válasz DefJamHUN #9886 üzenetére
Szia!
Ez erősen használattól ( töltések, merítések milyensége, mennyisége) függ. Nekem kb. ugyan annyit bír mint 1 évesen mint újjan, de nem mértem.
Amúgy ha a készülék jó állapotban van és jó áron kapod egy akku csere nem nagy dolog.EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
-
baitsee23
őstag
válasz baitsee23 #9888 üzenetére
Most meg másodszor csinálja azt, hogy az ujjlenyomat után még a mintát is kéri minden feloldásnál, és az arc-feloldás sem megy, hiába van beállítva.
Először csináltam egy factory resetet, de most egyszer csak megint elkezdte ezt csinálni.
Na, megy vissza a 12.0.6.0.Samsung Galaxy S24
-
baitsee23
őstag
Másnál sem akar elindulni a Google Maps az új 12.5-ös ROM-on? Leszedtem, most meg nem hagyja telepíteni.
Samsung Galaxy S24
-
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok,
Vennék a páromnak egy ilyen készüléket kéz alól, de másfél éves. Kérdésem az lenne, hogy mennyit amortizalodhatott az akku ennyi ido alatt?" Vegyetek jót ha tudtok "
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Az normális ha a messenger miatt fagyogat a telefon? Már kb 3 hete csinálja ezt csak vártam hogy jöjjön messenger frissítés de nem változott sajnos és van hogy annyira kiakad a telefon hogy újra indúl a készülék de ha rövid időre fagy csak levakkor miui hibát ír ki. Valakinek valami ötlete?
-
Roland0224
senior tag
Én az elsőt tettem fel. Az a legújabb
Android 11-hez az kell -
shelbygt
tag
Jó reggelt.
Most melyik kell?
twrp-3.5.0_9-0-cepheus
twrp-3.4.0-10-cepheus-mauronofrio[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
2019-09-03 óta vagyok ebbe a topicba de eljött a váltás ideje,kedden megjön a POCO M3 , tudom nem ez a színt de a megváltozott felhasználási igényeimnek ez a típus fog megfelelni,természetesen továbbra is segíteni fogok ha kell valakinek,keressetek nyugodtan
-
Roland0224
senior tag
válasz Criminal017 #9861 üzenetére
Azon vagyok
Megpróbáltam de ugyan az nem változott -
ricsi0307
senior tag
Skacok valaki segítsen nekem. Sehogy se akar működni a MIUI 12.5. Akárhogyan rakom fel nem megy a wifi, folyamatosan rendszer UI összeomlást ír ki. Próbáltam az utolsó 12-ről gyári updaterrel illetve recoveryből is, tiszta telepítéssel meg dirtyvel is de a wifi sehogy se működik. Már mindent végig próbáltam illetve a legújabb twrp van fent.
-
juve600
nagyúr
tokot hol érdemes venni, ali ? ebay ? hogy most ez a vám dolog ?
-
juve600
nagyúr
válasz Roland0224 #9867 üzenetére
akkor töltsd le a romot pc-re.másold a teló gyökérmappájába és tallózd be
-
baitsee23
őstag
Juve, Roland, köszi!
Samsung Galaxy S24
-
Tacsilaci
tag
Esetleg erre valaki? [link]
Előre is köszönöm a választ! -
Criminal017
őstag
válasz Roland0224 #9851 üzenetére
Ha eu deven vagy, próbáld meg indiára állítani a régiót.
-
Roland0224
senior tag
válasz baitsee23 #9858 üzenetére
Nekem az előző van a amibe elvileg javítva
lett az nfc fizetés más nem. 20.12.30-as
A Spotify nekem abban jó, gmail probléma se jelentkezett.
Stabil
1-2 furcsaság van pl néha visszahangosítja magát a telefon
Meg most crashelt az updater és nem engedi letölteni a frissítést 😂🤦🏼♂️[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
válasz baitsee23 #9856 üzenetére
feltettem
CHANGELOG
System
New - Android 11 update [Mi 9 Pro 5G, Mi CC9/Mi 9 Lite, Redmi Note 8]. Redmi Note 8 didn't get MIUI 12.5 yet - it's expected to be released in mid-to-late January
Fix - Swipe-down for Control center gesture wasn't working properly on the Home screen
Fix - Broken icons in certain apps, like Edge and Spotify [Android 11 devices]
Fix - Dark tint was overlaying expanded bubbles [Android 11 devices]
Fix - Payments via NFC (i.e. Google Pay) weren't working [Mi 9/Mi 9T Pro]
System launcher
Fix - "Global icon animations" toggle was missing
Fix - If Global App vault is installed and set as the "-1 screen", the default App vault was loaded on boot instead
Updater
Fix - Couldn't confirm update prompt -
dreko
aktív tag
válasz LilProphet90 #9854 üzenetére
köszönöm, de ezt sem engedi feltelepíteni
kérek szépen segítséget a China Closed Beta romról EU romra való költözésben
-
juve600
nagyúr
kint az EU 21.1.6
-
Roland0224
senior tag
válasz Criminal017 #9850 üzenetére
-
Criminal017
őstag
válasz Roland0224 #9849 üzenetére
Telefonról próbáld, a Beállítások - Mi Fiók - Xiaomi Cloud - VIP ikonra nyomva.
Ott majd feljönnek a csomagajánlatok, PayPallal fizess, nekem 2 éve van előfizetésem, mindig működött. -
Roland0224
senior tag
Nem tudja valaki ,hogy lehet bővíteni a xiaomi clod tárhelyet?
Nem fogadja el a magyar kártyát+ kínai oldalra visz
Sikerült valakinek bővíteni? -
Tacsilaci
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, van rá lehetőség hogy a telefon képét egy PC monitorra csatlakoztatni? Film nézés céljából. Próbálta valaki esetleg? Hdmi vagy Vga csatlakozón keresztül? -
juve600
nagyúr
Chrome böngésző helyett mit ajánlotok ? szerintem sokat fogyaszt
Mi Browser Pro-t használ valaki ? vagy jó a gyári Mi böngésző ?
-
juve600
nagyúr
válasz Roland0224 #9839 üzenetére
felraktam
ennyit ír -
juve600
nagyúr
válasz Roland0224 #9837 üzenetére
EU 20.12.30 released - fixed nfc
ennyi van -
Roland0224
senior tag
Jött új xiaomi.eu dev.
Tud valaki egy changelogot dobni? Telegram csopiban nincs ott -
juve600
nagyúr
válasz adamfriday #9832 üzenetére
alap betűtípust használod ?
-
adamfriday
senior tag
Most nézem, hogy ma felrakták újra a romot, elvileg a Spotify bug javítva lett.
-
juve600
nagyúr
akkor szerencsés vagy
-
adamfriday
senior tag
Most már néhány napja használom az 20.12.28-as A11-es eu romot, amit eddig tapasztaltam:
- a kezdeti darabos működés megszűnt, már teljesen simák az animációk
- a készenléti fogyasztás nálam sokkal jobb, mint a legutolsó 10-es rom esetén (30 órája vettem le töltőről, most vagyok 20%-on 4.5 óra SOT-tal)
- Spotify megjelenítés bugos (x-ek vannak a gombok helyett)
- végre ismét van VoLTE kijelzés az állapotsoron
- Gmail megjelenítés nálam rendben van (olvasatlan mailek vastag betűvel) -
juve600
nagyúr
válasz LilProphet90 #9829 üzenetére
Nagyon darabos
-
tarat
tag
Sikerült nekem is feltenni, ami bosszantó, hogy az nfc nem működik. 12.5 eu rom.
Mi 9 / Mi 9T Pro / Redmi K20 Pro => NFC is not working correctly, yes. Have to wait for a new ROM update with a fix.
-
LilProphet90
senior tag
válasz juve600 #9826 üzenetére
Láthatóan darabosabbak az animációk, mint az A10 volt. Néha egy-két alkalmazás kifagyott, SwiftKey is volt, hogy nem jött elő, csak restart után. Gesztusvezérlés csak gyári launcherrel működik. Spotify-on bugos a megjelenés. Értesítéseket lefele húzással nem lehet expandolni, csak a nyíllal.
Meg még pár dolog van, úgyhogy nem biztos, hogy érdemes egyből ráugrani. Ettől függetlenül használható, és biztos javítva lesznek a hibák.
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
juve600
nagyúr
miui 12.5 bugok :
- a GMAIL-ben az olvasatlan üzenetek betűtípusa megegyezik az olvasottak betűtípusával, így lehetetlen megmondani, hogy melyeket olvasottak és melyeket olvasatlanok ... Az összes egyedi betűtípusoknál ez van
- néha a zár képernyőkön megjelenő értesítés egy pillanatra elcsavarodik
- néhány tartós értesítés ("adathasználati figyelmeztetés", "a SIM-kártya regisztrálása" néha megjelenik) -
juve600
nagyúr
pár nap használat után,hát........... vannak bugok bőven,de ugye első A11-es rom,talán azért is
-nincsenek Agps-beállítások
-NFC nem működik
-a hőfok kijelző probélama másik betűtipúsnál nincs, Mi Lantig Pro-val jó
-kapok pl messengesen értesítést,lezárt kijelzőnél jelzi,belépek az app-ban ott viszont nem jelőli hogy olvasatlan
-gmailben ha jön mail ugyanez van,belépek az appba és nincs vastag betűvel jelezve az olvasatlan mailjeim
-készenléti vagy éjszakai fogyasztás is magas illetve a SOT is nagyon gyenge
-érzésre is lassú,akadozik az egész rendszermegy vissza Project 404 rom
nem tudjátok azt be lehet állítani a google fiókban mint a miui fióknál hogy telepítés után szinkronizálja a hívás előzményeket meg az sms előzményeket ?
-
Roland0224
senior tag
Cloudba azt menti amit bejelölsz. Ha csak naptár jegyzetek stb van akkor azt. Ha képek akkor azt. Nyílván az is függ mennyi adatod és mennyi tárhelyed van.
Nekem képek nincsenek mentve mert nem sikerült előfizetnem még (mert kínai oldalra dobál) . De jegyzetek, háttér, elrendezés, wifi jelszavak, kontaktok,sms stb nekem visszajöttek.(hogy onnan vagy google az passz de ezek visszajöttek)[ Szerkesztve ]
-
tarat
tag
Sziasztok!
Miután megvettem a telefont sikerült ráteennem a revos 20.1.31 et (nem ma volt )...miui 11.
Azóta azt használom, de már elég elavult és már a fejlesztő csapat sem létezik.
Szóval váltanék erre a 12.5-re. feltettem az új twrp-t.Mivel meg nem volt soha rom csere adatokkal, ezért az első kérdésem az lenne, hogy a miui cloud mentés (1.23gb) mindent lement? Azaz ha felteszem az új rom-ot akkor mindent ugyanúgy vissza tud majd állítani?
Másik kérdésem, hogy gondolom ekkora verziovaltasnal a dirty flash nem játszik...
Ha friss telepítés kell akkor factory wipe és a zip installalasa aztán cloud ből visszaállítás?Köszi a segítséget előre is ..
-
ayrton
tag
Srácok! Szégyellem megkérdezni, de hol az istenbe tudom megnézni a telefon beszélgetések sim1 és sim2 statisztikait??? Napi heti havi ki és bemenőre lennék kíváncsi. Mi 9. 12.0.3. Előre is köszönöm
-
B. Tamas
aktív tag
válasz baitsee23 #9816 üzenetére
Ez megvolt, teljesen leszedtem és 0-ról újratettem. valamint átneveztem és elrejtettem a Magiskot. Semmi más (ami amúgy érzékeny lenne rá) nem látja, csak ez a kicseszett otp szar.
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
Terentius
őstag
Eu dev romon vagyok. Van lehetőség root nélkül a twrpből feltenni az új twrp-t? Nem akarok szórakozni a leírásba lévő adb fiszem-f*szommal meg a vbmeta litániával. Pc nélkül a legegyszerűbb, leggyorsabb módot keresem
OnePlus 12 16/512
-
-
juve600
nagyúr
[link] új TWRP
-
Roland0224
senior tag
Milyen újdonságokat hozott az új eu.dev frissítés? Az android 11 milyen új funkciókat adott illetve van bármiben javulás/romlás?
-
B. Tamas
aktív tag
Boldog új évet mindenkinek, izgalmas hónap elé nézünk.
Az elmúlt napokban annyi szabadidő zúdult rám, mint még soha, gondoltam kicsit aktualizálom a teló sötét zugait. Frissítettem a TWRP-t és a rootot/magisk-ot is. Itt kezdődik a probléma. Magisk hide-al bejelöltem minden olyan alkalmazást, amiknél nem akarom, hogy lássák, hogy a teló rootolt, viszont az OTP-nek az új béta szoftverét ismét nem tudom átverni (előzőleg is kínlódtam vele), a régi app és a Revolut fain, de az új app megint átverhetetlen. Magisk adatok törlése és újratelepítése megvolt, ugyanez a helyzet. Most nincs nagy gond, ez akkor lesz szopás, ha a régi appot megszüntetik és már csak az új lesz... Valakinek ötlet? SaftyNet ellenőrzés megvan, az sikeres.
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
LilProphet90
senior tag
Nálatok működik a teljes képernyős gesztusvezérlés az új EU-n?
Spotify is fura kicsit: [kép]
[ Szerkesztve ]
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
juve600
nagyúr
válasz alex devil #9801 üzenetére
dirty flash volt csak jó de javították,ami már fent van az a jó verzió
TWRP ez kell hozzá az A11 miatt [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest