Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisi047
senior tag
Sziasztok!
Nekiestem a Pixel Experience felrakásnak, de kevés a siker. Először kinyitottam a bootloadert, majd az új rendszeren bekapcsoltam az usb debugot. Utána cmd-vel felraktam a TWRP 3.4.0.0-t, ez is ment szépen, majd a sideload funkcióval megpróbáltam a PixelExperience_cepheus-10.0-20200816-1745-OFFICIAL.zip -et felnyomni. Azt gondoltam rendben is volt, viszont továbbra is MI bootlogó és bootloop fogadott. Megpróbáltam mégegyszer a folyamatot, de előbb nyomtam egy WIPE-ot, azon belül is kipipáltam mind a 6-t.
Azóta bárhogyan, bármely gombkombinációval indítom a telefont csak a Fastboot indul, lényegében ki sem tudom kapcsolni. A parancssorral feltelepíti ugyan a TWRP-et ismét, de a fel hangerő + power gomb kombinációval sem jön elő. Hogyan tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest