- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
krisi047 #9759 üzenetére
Mi a gond a gyári ram kezeléssel?
Nálam fut a gmail, hangouts, galéria, chrome, tárcsázó, Aliexpress, mobilpay, mi távirányító, már reggel óta.
Amikor kell az alkalmazásmenüből csak rábökök.
Az akku tuti kevesebbet bír, mint a custom romokkal.
Mivel a gyári rendszer nekem kellően stabil, soha nem volt vele gondom, így nem akartam váltani. -
-
válasz
krisi047 #9147 üzenetére
A hívásrögzítést nem próbáltam. Minden más megy a felsoroltak közül. Kamerához fel kell rakni egy Google Camera appot: [link]
Nem tudom pontosan, mivel több a Plus verzió, de rakd fel nyugodtan. Nekem bevált.
A MIUI 12-től én sem ájultam el. A Stock Android viszont még mindig király. -
stigma
addikt
válasz
krisi047 #7632 üzenetére
Hali, nekem a mutatóujjam mindkettő hozzá van adva 10/9-es feloldási aránnyal mindig működik mondhati, üvegfóliát is használok, nem tudom mennyire mérvadó.
De egy kérdés...FaceID-t nem használsz, mert sokkal egyszerűbb az azonosítás, igaz egy smartbankba vagy paypal-on már más a szitu, mert oda kell újlanyomat.
-
válasz
krisi047 #6202 üzenetére
Szia!
Nekem mindegyik ujjammal felvillan, a 2 rögzítettre pedig felold. Az egyiket 3-szor a másikat 2-szer vettem fel, jó sok szögben. Én is a 11.0.6 verziót használom.
Ha mondjuk a hagyományos leolvasó tízből 10, akkor ez tízből 9; 9,5.
Nekem megfelelő így, az apróbb hiányosságokat betudom a technológia kiforratlanságának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- XPEnology
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Parkside szerszám kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest