- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei P30 - kell ennél több?
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
Black&White #10785 üzenetére
Köszi a linket, lehet beruházok én is rá. Bár jó lenne megnézni hogy milyen az akksi állapota (az hogy gyorsnak érzem a merülést egy dolog, lehet ez szoftveres dolog is, hogy valami meríti). Inkább beadnám valahova akksi cserére, és akkor már egyben a régi Mi A1-em bekapcsoló gombját is cseréltetném, bekapcsolni se tudom szegényt. (nagyon nehezen nyomódott be mikor visszakerült hozzám, aztán csontra merült egyszer és azóta nem tudtam bekapcsolni, pedig fel van töltve, csak nem érzékeli a gombot
) Ezzel az összes eddigi androidos készülékem meglenne, működőképesen.
Én időközben már váltottam, csak android vonalat még mellék ágon meg akarom hagyni, és erre tökéletes a Mi9 is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eddig is volt jó csúcskészüléke a Xiaominak, most viszont a szoftvert és a kamerát is összetették, hogy ártól függetlenül a legjobbakkal versenyezzen.
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest