- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
válasz
borcsella #6209 üzenetére
Szia!
Én iPhone 7-ről váltottam. 400e Ft nem akartam kiadni a következőre, de ez a telefon elhozza azt a technológiát amit az az iPhone 3x annyiért.
Nekem nagyon bejön a telefon. Az akksi ja nagyon jó, ilyen képernyőidőket nem produkáltam iPhone telefonon soha. A kamera 100x jobb mint a 7-es volt.
Nekem a rendszer is nagyon tetszik, mivel hasonló az iOS rendszeréhez, könnyen megtanulható.
Nem romolok, stabil globál verziót használok. Nagyon bevált.
Csak ajánlani tudom a telefont. -
Lacerta
aktív tag
válasz
borcsella #6217 üzenetére
Ahány ember, annyi vélemény. Mindenkinek mások a szempontjai.
Gyűjtsd össze a tieidet ( pedagógusként), és megkapod a választ, amire szükséged van.
[ És akkor még nem is vettük figyelembe, hogy itt többnyire olyanok vannak, akiknek tetszik ez a telefon. Mi van a másik oldallal? Akiknek nem teszik a Mi8?!
]
-
zsocy
őstag
válasz
borcsella #6220 üzenetére
És akkor most jön az a bunkó kérés hogy légyszi ha 4 embernek írsz választ akkor egy HSZ-be rakd bele mind a négyet!
Amúgy a telefon szuper, nem kell romolni mert így is (nekem) tökéletes, ahogy megy lefelé az ára úgy éri meg egyre jobban megvenni. Vedd bátran, nem bánod meg.
-
w333
félisten
válasz
borcsella #6209 üzenetére
Gyorsan összefoglalom a tapasztalataimat ... a többiek megint bunkók !
Én Galaxy S8 -ról váltottam, van aki Galaxy S9 -ről és olyan is aki iPhone XS -ről váltott, na de a lényeg ez a telefon nagyon szuper minden tekintetben, anyaghasználat nagyon prémium, kijelző csodaszép, akku jól bírja, kamera nagyon szuper, rendszer és frissítések is rendben vannak !
Ár/érték arányban jelenleg az egyik legjobb telefon a piacon, igazából 400 ezeréért sem kapsz sokkal jobb telefont de biztos van amiben jobb de olyan is amiben rosszabb (a lényeg hogy annyival nem jobb hogy 3X annyiba kerül) ez egy nagyon jó telefon én bátran ajánlom biztosan nem fogod megbánni !
Az hogy ez egy jó telefon mi sem bizonyíthatja jobban mint Moz kolléga aki ezt a saját bőrén tapasztalja meg, ő mindig kipróbál valami új telefont aztán visszatér hozzánk, jelen esetben neki már a 3 -ik Mi 8 telefonja érkezik a napokban !
Félreértés ne essék nem meggyőzni akarlak csak leírtam a saját véleményemet a telefonról, hosszútávra mindenképp jó választás !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ford topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- 24 Hours of Le Mans
- Anime filmek és sorozatok
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest