Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
huliganboy
addikt
válasz
Sgt. Chris
üzenetére
Nekem PRO van. Az újjlenyomat olvasó elsőre furcsa, de az szokható, de szintw soha nem használom mivel az arcfeloldás bitang gyors.. Enpass, banki alkalmazások esetén az újjlenyomat olvasó gyors és pontis annak ellenére, hogy sokan nem bíznak a kijelzőbe épített ezen tipusban.
A hátlap nekem nagyon tetszik nem sablon fekete vagy sima egyszínű.. Akkumulátor 3000es a sima MI 8 3400-el szemben... Én használom a telefonom(ezt írhatnám nagy betüvel is), nem kapcsolgatok és korlátozok egy appot sem mert kellenek, wifi és gps folyamatosan be van kapcsolva, két sim mobilnet és rengeteg hívás (ma 41 db) ... Nekem így is simán bír egy napot... Este kb. 20% körül rakom töltőre úgy hogy reggel 6kor veszem le... Most vagyok épp 18%-on...
Én speciel kintről rendeltem.. Egy s9plus-hoz képest majd 100 ezerrel olcsóbban...
-
tkonya
aktív tag
válasz
Sgt. Chris
üzenetére
Szia, bár én csak pár hete vagyok MI8 tulajdonos, eddig Huawei "fronton" mozogtam, P9 lett cserélve. Nem bántam meg. 6/128-as, global stabillal teljesen használható, pörgős jó telefon. Kijelző nagyon szép, nekem a fotók, videók is megfelelőek. Megbánni nem fogod ha beruházol egy Xiaomira!😃
-
FJC
senior tag
válasz
Sgt. Chris
üzenetére
Bár csak olvasva van tapasztalatom, a Pro mostohábban kezelt.
Az alap MI8 128GB tökéletes választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vírusirtó topic
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest