- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
attiati #20117 üzenetére
4,5 éves már a teló, az is csoda, hogy tavaly év végén még kapott frissítést.
Amúgy minden fejlődött, de pont nem annyit, hogy sok esetben megérje a váltás. Akku sokaknál nem az igazi értelemszerűen, de amúgy se volt combos, szóval ez fájó pont. A SoC mai napig kiváló teljesítményben (kb jelenlegi erős középkategória szint), bőven megfelelne sokaknak de ott van már a Snapi 860-870 vonal vagy a Dimensity 1200 (pedig a 8100 itt is odavág), szóval ez szép lépés, de nem indokolt. Kijelző lehetne jobb, mert már a középkategóriában is vannak jobbak. Kamera? Én a Poco F3-at nézegettem a covid és a válság előtt, 90 körül be lehetett szerezni, de nem volt OIS, ami nekem fájó pont (nem mintha fényképeznék sokat
). Utána meg érezhető volt egy visszalépés az összes gyártónál, most az utóbbi szériákkal vették fel a fonalat újra.
Úgyhogy ilyen 120e fölötti árat ez F3 nem ért meg már, manapság ami kicsit jobb a 100e-es középkategóriától és érdemesebb az inkább 160-180 körül mozog, OIS meg elég rita. Realme szimpatikus lett volna, de ott meg csak fotózásnál működik, úgyhogy ki is esett. Nekem a 12X jelenleg a "korrekt" vonal, de nem 2k-ért és az a ciki az egészben, hogy a 2 max 3 éves támogatások mellett nem szeretnék 1-2 éves modellt venni kifuttatáskor, mert "korrekt" lesz akcióban az ára, közben frissítést meg kap jó esetben 1 évig jó esetben és ugyanott vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gumi és felni topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest