Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
huliganboy
üzenetére
(#15968) Balzak83 leírta kb, hogy mire érdemes figyelni vagy tesztelni, mi válthatja ki.
Pont ezért kérdem, hogy a villanás az a fényerő, launcher, AOD, szerintem, mivel nekem ilyesmit soha nem produkált Poco és, manual fényerő mellett. Igaz AOD nem érdekel, de bármikor bekapcsolom kíváncsiságból nem jön elő hasonló.
Témát nem tudom, én csak az egyik alap (limitless?)-et használom Poco-n egy másik ikonpakkal és annyi.Én amúgy a launcherre gyanakodnék a lassulás miatt, mert alapból is van, hogy döcög az egész. Néha megnézem a gyárit, mert szeretném használni a Google oldalt, de egy év alatt nem tudták fixálni és az mindig lag-ol, ha rá akar váltani az ember vagy görgeti. Nem gyári témával lehet rosszabb is a helyzet egy idő után.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi