- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
huliganboy #15969 üzenetére
(#15968) Balzak83 leírta kb, hogy mire érdemes figyelni vagy tesztelni, mi válthatja ki.
Pont ezért kérdem, hogy a villanás az a fényerő, launcher, AOD, szerintem, mivel nekem ilyesmit soha nem produkált Poco és, manual fényerő mellett. Igaz AOD nem érdekel, de bármikor bekapcsolom kíváncsiságból nem jön elő hasonló.
Témát nem tudom, én csak az egyik alap (limitless?)-et használom Poco-n egy másik ikonpakkal és annyi.Én amúgy a launcherre gyanakodnék a lassulás miatt, mert alapból is van, hogy döcög az egész. Néha megnézem a gyárit, mert szeretném használni a Google oldalt, de egy év alatt nem tudták fixálni és az mindig lag-ol, ha rá akar váltani az ember vagy görgeti. Nem gyári témával lehet rosszabb is a helyzet egy idő után.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- IPhone 15Pro 128GB One makulátlan akku 91%
- IPhone 16 256GB gyári független megkímélt 2027.10.11. Notebook.hu vásárlás
- IPhone 14 128GB gyári független dobozos
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB 4+4 8GB ram kártyafüggetlen +dual simes, újszerű állapotban, AKCIÓS ÁRON!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest