-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bojtix
tag
Csak pár napja nyúzom, az "utolsó" stabil (10.2.3.) rom-n vagyok. Zömében autómatában vagy minimális hozzányúlásokkal (pl. fényforrás kiválaszátsa).(Tudom, "Fotózzak kézivel vagy RAW-ban!"), de én úgy vettem észre, hogy a gyári kamerája túl tolja a színeket (pl. a fű+fák olyan zöldek mint a kertészetek reklámfotóin
).Az AI-l, ha felismeri a témát még rosszabb a helyzet és az emberekre vakolókanállal keni fel az alapozót. Egy sminkesnek kellett volna fél óra mire ilyet hoz ki a fejemből. Sajnos a HDR képeknél sem stimmel valami.
A "MGC_6.1.021_MI8_V2e.apk" pedig a valóságnál fakóbb képeket készít, de a kontrasztok, részletek már sokkal jobbak. Lehet ennek a beállításaiban kellene jobban piszkálnom.Ha jól olvastam az újabb globál DEV rom-ban már sokat javult a kamera? Mik a tapasztalatok? Érdemes újra nekiállni a belakásnak, vagy várjam meg a 720 órát és menjen fel az DEV EU-s?
u.i.:
Nem mondom, hogy a két kirándulás alatt a családi albumhoz nem született nyomtatható kép, mert hazudnék, de valami akkor sem stimmel, mert több van a készülkben, mint ami ki is jött...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest