- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Play áruház mióta lett fekete?
Nekem ma tűnt fel. -
havri1
félisten
válasz
gigabytman #13953 üzenetére
Igen, így kellene.
Nem tettem fel, mert kiderült nem az update miatt laggolt a rendszer, hanem a rom (V1) volt hibás. -
havri1
félisten
válasz
gigabytman #13951 üzenetére
Számomra a global vonal nem opció. Egyrészt tele van olyan dolgokkal rendszer szinten, amit soha nem használok, másrészt elavult
Szeretem az apró újdonságokat.9.9.3 fastboot cn szerintem csak akkor jó, ha 9.9.3 EU devre térsz át, mivel ugyan az az alap.
Én most az új V2 EU deven vagyok, simán update-el (oda vissza tértem már verziókban, nem volt gond), és jó!
Stabil, jó fogyasztás, szóval én most csak akkor szeretnék tisztán fastboottal rombolni, ha lesz ua alapú cn fastboot, és új android EU rom.Közel egy éve megy a telefonom csak heti update-el, megérett már a full tiszta telepítés.
-
havri1
félisten
Én si sokat geplek mellé
Viccet felreteve, valós.
SwiftKey. Sokat, nagyon sokat hibázik. -
havri1
félisten
EU raktárból most 85e a 6/128as BG-n.
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #13877 üzenetére
Mert a gondolom az alapja ugyan az, vagyis a szeptember 27 CN rom
-
havri1
félisten
Nem akarom elkiabalni, de a V2 eddig szuper! Fogyasztás is mintha jó lenne.
-
havri1
félisten
válasz
kuksa90 #13862 üzenetére
Sosem használtam Magisket, talán egyszer root miatt fent volt valamelyik romban. ÍGy azt nemn tudom mi a különbség, ha modul, vagy külön app.
Nekem a gyári YT helyett van ez, tökéletesen működik, fekete, reklámmentes, háttérben fut.
Egyedül a vodafone nem free vele, mert az csak gyári alkalmazásra adja az ingyenességet. -
havri1
félisten
Hát, nekem laggol ez az új miui. Nem tisztán telepítettem.
Akadozgat, fagy, lassú. -
havri1
félisten
válasz
Steelheart2 #13727 üzenetére
Valamelyik este kikapcsoltam mindent, és repülőbe tettem, úgy szinte semmit se fogyaszt. Aktívan idle, 2 simmel, nfc, bt wifi 4 G stb 1.5% óránként.
Szerintem nem rom hiba nálam, egész egyszerűen a sok apró szar megeszi az akksit.
Lásd repülőben 9h alatt 1 % merült..Ha nincs repülő mód, akkor normál (éjjel) viszint az egyik sim 2G, másik 3G.
4G-vel 1.5% idle. -
havri1
félisten
9.9.3 fastboot romja van valakinek?
-
havri1
félisten
válasz
ElGatto #13574 üzenetére
Igen.. Kalap szar volt. Vodafone
Sokat járok Esztergomba, eddig soha nem lépett át a szlovák hálózatra. Most voltunk kint kajálni, először nincs halozat, nem akart rácsatlakozni. Manuálisan sikerült, viszont a visszaúton meg az itthonira nem akart.. Se navigáció, se beszéd, se net.. -
havri1
félisten
válasz
bacsis #13236 üzenetére
A 9.8.9 elvileg már tartalmaz erre ikont
Képeknél passz, arány van csak igen, mindig maxot lövi.
File átvitelt én FTP-n oldom meg (beépített, 5Ghz-en 30MB/s tud), így kábelest is passzolom.
Képes kérdést nem értem. Galéria, és ott az összes kép kicsiben. 2 ujjal lehet nagyítani a méretet vagy kicsinyíteni. -
havri1
félisten
Az OTA szerver csak nálam szarakodik úgy...egy éve kb?
Sose sikerül leszednie a filet. -
havri1
félisten
Fényerő nálam vaktozott, vagyis a vezérlése. Lassabban adja rá ébredéskor. Ez tuti nem így volt update előtt nálam. Sokszor vakított. Most alulról ébred.
-
havri1
félisten
Hm, jött egy frissítés az utolsó romra ha jól látom.
-
havri1
félisten
válasz
Steelheart2 #13214 üzenetére
Még valami az eszembe jutott. Hetekkel ezelőtt valamelyik build óta, van egy bug, ami miatt minden appot betesz az automatikus indításba a miui. Ezt érdemes atnezned.
Biztonság ikon, alkalmazáskezelő, engedélykezelő, automatikus indítás. Én itt csak a azokat hagyom bent, amiket tényleg rendszeresen használok. 4-5 app. -
havri1
félisten
válasz
Steelheart2 #13214 üzenetére
Ez nagyon sok, igen.
Ha lejjebb görgeted, írja, mi fogyasztott mennyit, abból ki lehet indulni.
Én a helyedben még FR előtt egy sima wipe-ot (cache +dalvik) még csinálnék, lehet csak egy playes program frissítése okozza. -
havri1
félisten
válasz
Steelheart2 #13209 üzenetére
-
havri1
félisten
válasz
Steelheart2 #13205 üzenetére
Wipe cache+dalvik volt?
tedd fel aAccuBattery-t, statnak nagyon jó.
Nekem finomhangolva van a rendszer..akkukímélő aktív éjjel, meg sebességgyorsításnál minden ki van lőve kijelző kikapcsolás után 10 perccel. -
havri1
félisten
válasz
Steelheart2 #13202 üzenetére
Nekem 1:38-tól 8:26ig -4%.
-
havri1
félisten
válasz
Steelheart2 #13200 üzenetére
nem, nem.
Nem töröl semmi észrevehetőt, csak a szemetet.
Éjjel mindenkinek más hosszúságú, van akinek 4 óra, van akinek 12 óra. Mit értünk alatta?
Mélyalvásban kb 2-3h/1% a normális. -
havri1
félisten
válasz
BudaII #13174 üzenetére
Havernak egy Samsung Note-ra akartam feltenni, ugyan ez volt. Google szolgáltatásokat is töröltem, újra fel, adattörlés, de semmi.
Végül kapott egy FR-t, ugyanezt az apk-t felraktam a telefonra, és azóta is működik. Valami valamivel össze volt akadva nála.
Nálam először csak rossz APK, de a linken szereplővel elsőre ment. -
havri1
félisten
válasz
BudaII #13165 üzenetére
Miért kéne nyitni? Én nem emlékszem már hogyan kellett, de csak apk install, és kész. Mondjuk enyém nyitva van.
-
havri1
félisten
Viszont valami nem oké nálam. Ma harmadjára töltöm
-
havri1
félisten
Fényképező beállításaiban nem találom a méretet, 16:9, 4:3.
Hol van?Szerk, na megvan, felül a lenyíló menübe került, egy lépéssel kintebb.
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #13128 üzenetére
Én is azt használom, nem vettem észre ilyet.
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
A hátlap akkor karcolódik, amikor a tok feszes, vagy éppen túl laza, és csúszkál benne a telefon (minimálisat), és kidörzsöli. A por alákerül, és borzasztóan csiszol. Üveget, oldalkeretet, mindet. Hamarabb kopik a széle is, festett! Én vettem matricát a hátuljára, így egyáltalán nem érintkezik semmivel, akár tokban, akár anélkül használom.
Lagok: Alkalmazásváltásnál, jellemzően ébresztéskor vagy záráskor vettem észre. Amikor "pörög a telefon" akkor nem.
Akadoznak az animációk néha. Eddig sose volt ilyen. -
havri1
félisten
Új romot használók nem vettek észre lagokat az animációkban? Asztal, menü, app váltás stb? 2 napja látom, elég sokat.
-
havri1
félisten
Nekem meg 3 napja a fogyasztás nem stimmel.
Most megírtam 4-5 viber üzenetet, 2 ph üzenetet, ez 4% akksibs került, sötét szobában, minimális fényerőn.. 53-rol 49-re.
Eddig melóban 1x kellett 50-ről 80ra tölteni, 2 napja 2x,..
Valami gebasz van.
Nem jövök rá -
havri1
félisten
Bekapcsoltam a biztonság appnal én is ezt a sebességgyorsítást, 20h-tól hajnal 3-ig 0%-ot merült
-
havri1
félisten
Egy hónapja kb felraktam a accubatteryt, és az alapján töltöm a telefont.
Nagyon tetszik.
Mondjuk én eddig is 60-90% között töltöttem az akksit.
Ez 40-80 közöttit javasol. Rendesen beállítva az értesítseket az órán jelez, ha eléri a 80%-ot, így mindig ebben a tartományban van.
Minél régebb óta használja az ember, tökéletes képet ad a fogyasztásról, a töltésekről, az akkumulátor állapotáról.
Pro verzió reklámmentes, meg sötét stb.
Mindent kiír, appra fogyasztás, kijelzővel, anélkül, és kalkulál hátralevő időt. -
havri1
félisten
Pontosan mi is volt a power gombbal?
Én sose használom se be se ki, de nekem az volt a gond, hogy nem kapcsolta be a kijelzőt néha.
Tegnap meg olyan, mintha dupla kijelző lett volna.. Össze vissza ugrált a kép, lehetetlen volt bármit is csinálni. Előtte ilyen nem volt.
Ami változott, az, hogy tegnap óta használok egy airdots pro-t, ha ez számít.. -
havri1
félisten
Köszi, aliról végül azt megrendeltem. Meg kipróbálom a MOFI-t is, egy tokkal.
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
BASEUS üveg nem levegősödik fel x idő múlva?
Nekem az első majdnem fél évig tökéletes volt, csak sajnos elrepedt.
Vettem másikat, az kb 1 hét után alul végig a fekete sávnál, kb 1mm levegő csík lett. Nyomásra eltűnt, de szinte azonnal visszajött.
Kulcs betörte a táskában, így csere, amúgy is zavart a levegő.
Ez meg felül, a notch mellett.. Lepucoltam alaposan, tökéletesen közepén van, mégis. -
havri1
félisten
válasz
Karavik #12843 üzenetére
No megkerestem, kemény 4 comfirm van rajta
Viszont nekem csak ez a sötét képernyő van meg, ami ezzel a kiadással csak rosszabb lett (restart segít). A többi, amit a kolléga írt, nincs.
Amúgy pöpec a rom (automatikus fényerő sem jó vagy fél éve kb. Hiába van legsötétebben, éjjel éledéskor rohadt világos sokszor). -
havri1
félisten
Én mondjuk vagy fél éve csak updatelek, nem csináltam tiszta vagy fastboot telepítést. Lehet ez is okozza. Vagy valamilyen külső app, ami háttérben fut, és feloldásnál bekavarhat.
Érdemes lehet egy teljes app lista, amivel lehetne szűrni, melyik app kavarhat be. Vagy tiszta telepítés után, 0 külső appal tesztelni, bár én nem tudnék meglenni az appjaim nélkül -
havri1
félisten
Nos, az a helyzet, ez a bekapcsolás/kijelző sötét marad fail tovább romlott. Konkrétan odáig, hogy nem lehet bekapcsolni a készüléket. Látom, hogy az infra világít pirosan, fel is old, pittyeg az érintésre, indulnak az alkalmazások, de a kép sötét. power gombra sem javul meg. Power gomb hosszú nyomására ki majd bekapcsol. Ezt 2x játszotta el velem eddig.
Valaki nyitna egy ticketet rá megfelelő helyen? Mert ez így rohadt gáz! -
havri1
félisten
válasz
st6969 #12812 üzenetére
A csúszka nem mindegy hova van állítva, mert automatikus fényerőnél a csúszka helyzete határozza meg a minimum szintet!
Tehát elvileg ha sötétben feloldod a készüléket, a csúszkat beállítod a kívánt értékre (autón hagyva), akkor legközelebb ez lesz a minimum, amire leveszi.A gond (nálam) az, hogy éjjel ha jön egy értesítés, hívás, vagy csak oldom a készüléket, (azt nem mondom hogy max, de erős) akkor vakít pár mp-ig. (3-8kb).
Ha azonnal power off majd on a kijelző, akkor már ideális fénnyel ébred. -
havri1
félisten
Ezt az automatikus fényerőt igazán rendbetehetnék már.. Kiégeti a szemen ejjel.. 10-ből 6x legalább..
-
havri1
félisten
válasz
gigabytman #12797 üzenetére
Én Outlookot használok, ennél azt vettem észre, hogy értesítésbe ott a mail, de a programot megnyitva, nincs. Frissíteni kell, hogy betöltse
-
havri1
félisten
Elég sokminden vaktozott. A menurendszer, ahol van pár fordítási hiányosság is.
-
havri1
félisten
válasz
kicsipapucs #12605 üzenetére
Nem, nem tudja a készülék.
Ha az egyesen hívnak, de 2-es a mobilnet, megszakad.
Fordítva is igaz.
Továbbmegyek, 2 simmel nekem alapban is meghülyül a net.
1-es hívás, 1-esen a net. Hívás vége, nézem, pár app nem kap netet..restart után jó..
1 simmel sose volt ilyen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Minecraft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Micro Four Thirds
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged