-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart2
őstag
válasz
havri1 #13211 üzenetére
Laci laci Nem cloudbol állitottam vissza.Mindent eggyesével letöltöttem.
Ez a program nekem bekapcsolt kijelzövel 34% ot irt,kikapcsolt kijelzövel pedig 12% ot.Képernyöfotot azért nem tudok felrakni,mert most értem haza és mivel kikapcsolt a telefonom,ugy hogy 11 orakkor vettem le töltöröl,igy töltöre kellett raknom és már mást ir.
Hard resetet hogy érdemes csinálnom?Twrp böl vagy gyári beállitások visszaállitása?Ha Twrp,akkor mit töröljek a wipe mappában?Köszi szépen!
Szerkesztve :
Sikerült egy fotot lönöm az átlag fogyasztásrol,ami a mai stat:
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest