- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz
nobillgates #15056 üzenetére
Mondtam, hogy VoWiFi modding-nak lehetnek mellékhatásai. Én inkább megvárom míg a Telekom megoldja hivatalosan a készülék kompatibilitás problémát...
-
Karavik
veterán
válasz
havri1 #15027 üzenetére
Az miatt is, de én azért is szeretem, mert hívás közben marad a 4G, nem bontja a mobilnetet és gyorsabban létrejön a kapcsolat a hívó és hívott fél között.
(#15028) FJC:
Telekomnál ezek szerint más, mert az általam említett 3 feltétel elegendő VoLTE hívásként regisztrált híváshoz.
(#15045) nobillgates:
Köszi! Remélem valaki kipróbálja a VoWiFi modding-ot Telekom előfizetéssel is és megosztja tapasztalatait.
(#15047) kirk01:
Nem. GSM alphabet arra való, hogy 160 karakter beleférjen 1db SMS-be az unicode kódolású 70 karakter 1db SMS helyett.
(#15046) Zsoleszhun:
...és itt a changelog is a 9.11.14-hez. Android Auto fagyás probléma javítva, ami nekem elődleges fontosságú:
-
Karavik
veterán
válasz
nobillgates #15016 üzenetére
Ok köszi, vonz ez a VoWiFi modding csak attól tartok, hogy a banki és fizetős appjaim megb@szódnának root után...
Milyen szolgáltatónál vagy? Meg tudod esősíteni, hogy Telekom szolgáltató esetén is működik VoWiFi azzal a moddinggal?
-
nobillgates
tag
A vodán aktiváltatni kell VoLTE, VoWIFI, de csak az előfizetéseseknek működik, ezért nem tudom kipróbálni. DIGI-nél nincs hókuszpókusz, ha a szükséges mókolásokat elvégzed alapból működik. Aktív szimkártyák mellett is wifis hívást indít. (Nem repülő módban). Nekem azért fontos mert a digis térerő itthon vagylagos.
-
Karavik
veterán
válasz
nobillgates #15002 üzenetére
Engem érdekel, csak az alábbi 3 dolog tartott vissza eddig:
- Root kell hozzá
- Nem tudni Magyarországon pl Telekom szolgáltató esetén melyik a megfelelő profil, amit ki kell választani
- Nincs még visszajelzés, hogy Telekom szolgáltatónál is működik VoWiFi ezzel a moddingal, csak a Digi VoWiFi -
nobillgates
tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel a VoWIFI aktiválás akkor az alábbi linkek alapján (én a németet ajánlom)
https://forum.xda-developers.com/poco-f1/how-to/guide-activate-vowifi-wlan-call-t3871263
https://android-hubo.de/thread/8781-volte-und-wificalling-xiaomi/
el kell jutni idáig.
Azután: jobb egérgomb, „SetSelectedConfig” „Sub0, Sub1” utána „Validate” utána lesz egy „Load” a felugró panelen, utána lesz aktív az „Activate”
Zsoleszhun fórumtárs szerint először „A Row_commercial -t tiltani kell. Én a végén mindig töröltem a row commercial-t mert bármikor visszaállhat egy restart után is.”
Én viszont úgy emlékszem, hogy az eleve inactive. Nekem mindenesetre restart után is marad a VoWIFI. EU béta rom, a legújabb.
A témában használd a topik keresőjét is. -
HUTCHDB
nagyúr
-
nobillgates
tag
válasz
Karavik #14851 üzenetére
Az nem egy görög szolgáltató? Nem is tudtam aktiválni. Hiába jelöltem ki az "Active" gomb inaktív maradt. Sőt utólag a listából is eltünt. Én a DIGIS VoWIFIT keresném. Az eredeti német oldalról letölthető többféle lista de ott se találok még csak magyar szolgáltatót sem.
https://android-hubo.de/thread/8781-volte-und-wificalling-xiaomi/ -
nobillgates
tag
Köszi a választ, de én úgy értettem, hogy mire való ez a parancssor? Elvileg a VoWIFI mókoláshoz kellene. Egy korábbi hozzászólás szerint valakinek eszerint https://forum.xda-developers.com/poco-f1/how-to/guide-activate-vowifi-wlan-call-t3871263 sikerült . De én nem boldogulok vele. Esetleg VALAKI kipróbálná?
-
nobillgates
tag
A vowifit sikerült már valakinek működésre bírni? A digin elvileg működnie kellene, de nem tudom szóra bírni.
-
Peter.70
addikt
-
havri1
félisten
válasz
Karavik #14433 üzenetére
Hm, én még nem néztem utána ennek, de jól hangzik.
Ha jól értem, akkor ezek ingyenes hívások lesznek. Bár már elég sok csomag van korlátlan beszélgetéssel, de ettől még igen csábító.
És ez csak akkor fog működni, ha repülőbe teszi az ember, vagy mi alapján dönti el a készülék, hogy normál GSM vagy vowifi? -
Karavik
veterán
Megrendeltem Telekomnál a VoWiFi szolgáltatást (ingyenes) és bekapcsoltam a telón is a VoWiFi-t de gyakorlatban nem működik sajnos ennek ellenére sem. Nálatok működik?
-
noorbertt
őstag
voWIFI témában van valami előrelépés? Akár EU miui romon.
Digi szolgáltató:) -
bako01
csendes tag
Aki frissítette 10.3.4.0-ra tudna írni egy kis beszámolót a vowifi/volte tapasztalatokról?!
-
retesz147
addikt
válasz
DanielK #12639 üzenetére
A fordítva "betevéssel" az a gond, hogy SLOT2-ben a teló nem tudja a VoWifit-t.
Berti1992: A második problémádat megfigyelem, én még nem vettem észre, kevés sms-t küldök. Igen, eddig nálam a SIM1 volt minden, hívás, hang, minden, a sim2 csak volt a telóban, havonta 1 hívás jött rá és ennyi.
De lett Digi és VoWifi miatt az került SIM1-be, azon megy a net állandóan, hívás nem jön rá, meg sms se, de SIM2-ről megy a forgalom. És igen, azóta vannak problémáim nekem is, olyan furcsán viselkedik a teló, nem jön vissza anet, a hívások nem csörögnek ki.
Igaz Mix 2S, de rokonlelkek a Mi8-al. -
Peter.70
addikt
Sziasztok, van valakinek itt digis kártyája? És megy rajta a voWIFI? Esetleg EU dev ROM-on?
-
retesz147
addikt
Teszek Nálatok is egy kört.
Valaki használja a telót SIM2-ben VoWifi-vel (pl. az új Digivel?)?
Vagy csak a SIM1 foglalatban tudja a Mi8 is a VoWifit? -
Nagya21
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Spórolós topik
- Kerékpársportok
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest