Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
frenk1
aktív tag
nekem nem jött még meg a frissítés global stabil miui 10
-
k.joco899
csendes tag
Sziasztok! Az új global stable romnál aktív az anti rollback protection?
-
elf16
tag
vasárnap óta használom, nem vártam meg az ota-t. nekem kinézetileg kicsit jobban bejön, változtak a rendszerhangok is, lett szelfi portré mód, mások az értesítések, ilyesmi. az akkumulátor szerintem lassabban merül, bár ez még tesztelés alatt, de eddig egész látványos a javulás nálam. a kezdőképernyő 2-3x
leállt sajnos. de összességében nekem jobban bevállt eddig, mint az előző verzió, az egész bugos volt, ez most szerintem hozza a gyorsaságot. -
frenk1
aktív tag
ma megjelent Version: V10.0.1.0.OCAMIFH (MIUI10) stabil rom
-
han_lev
senior tag
Tudom, hogy már biztos unjátok, de azért megkérdezem:
A jelenleg elérhető legstabilabb Global (rootolt, TWRP-ből telepíthető) melyik?
Unlockolva van a telóm, telepítve van a RECOWERY.
?? -
frenk1
aktív tag
mikor várható global miui 10 ?
-
nobillgates
tag
Sziasztok! Tud valaki valamit a puremobilról? Kettő és fél hónapja bejelentettem és visszaküldtem garira a mi6-omat mert behalt a kijelzője. Két-három telefonos érdeklődésemre közölték, hogy türelem, javítás alatt van alkatrészre vár. Azóta újabb két emilemre már nem is válaszolnak, a telefonjuk hangpostára kapcsol, weboldalukon csak annyi, elnézést, karbantartanak. ennek is több mint 2 hete.
-
Icetee
aktív tag
Srácok én nagyon meg vagyok elégedve a Mi6-os telefonommal
1 éve használom, 2 simmel és még most is (néha) ilyen jó eredményeket ér el a telefon akkuhasználatban: -
han_lev
senior tag
válasz
janakbacsi #3479 üzenetére
Letöltést honnan csináljak.... /szép magyarul.../
Jó ez a vas, még nem jött, hogy lecseréljem, pedig már lassan 1,5 éves, és még Romot sem cseréltem rajta -
elf16
tag
szia, nekem nem volt ilyen porblemam, de volt, hogy valaki a lakasban nem tudott csatlakozni.. nem tudom mennyire mokolhatod a routert, de en azt csinaltam, hogy a router beallitasokban a preshare keynel, megvaltoztattam a jelszot, ugy, hogy csak szam legyen. az android nem mindig tudja kezelni a hosszu, betus-szamos-ekezetes jelszavakat, van, hogy egyik naprol a masikra nem csatlakozik ra.. nem tudom mennyire segitettem, de nalunk, illetve tobb ismerosomnel is bevalt.
-
Icetee
aktív tag
A cégnél ahol most dolgozom van jelszó nélküli wifi hálózata (netezésre).
Megpróbáltam csatlakozni, de valamiért nem sikerült. Kiírja, hogy mentve, rányomok hogy csatlakozás és nem sikerül. Csatlakozik-eldobja csatlakozik-eldobja. Ez a folyamat ismétlődik.
Kipróbáltam már mindent. A telefont újraindítottam, elfelejtettem vele a hálózatot, újra csatlakoztam semmiA dologban az a furcsa, hogy máshol még soha nem volt ilyen problémám csak itt a cégnél.
A kollégáknak a Samsung telefonjaikkal simán megy a wifi.Valaki találkozott már ilyen problémával? Mi a megoldás? A routert is újraindítottam már és úgy se változott a helyzet.
-
frenk1
aktív tag
elírtam miui 9
V9.5.8.0.OCAMIFA (MIUI9)
-
frenk1
aktív tag
hivatalos global miui 10 megjelent most néztem
V9.5.8.0.OCAMIFA (MIUI9)
mikor lesz elérhető otan ?
-
hege21
aktív tag
válasz
janakbacsi #3477 üzenetére
Aszt miben jobb kifejtenéd 😁
-
han_lev
senior tag
Tesók!
Rootolt, TWRP alól telepíthető ROM (nyitott bootloaderrel)
most melyik a legjobb (nem feltétlenül a legújabb, lehet nem az a legjobb)Már egy ideje kacérkodom egy újratelepítéssel, csak annyi a cucc.....
-
DCI_market
tag
Sziasztok!
Van egy Mi6 birtokomba, sokáig boldogan használtam (13 honapot) aztán mikor a puremobile garanciám lejárt, elhakult a telefon
. Most probálnám szoftveresen a hibát felszámolni, pl egy miuihu rommal, de nem tudom a TWRP-t telepiteni.
c:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot devices
c3dcd046 fastboot
c:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot flash recovery twrp.img
és itt villogo _Nem lép ezen tul a miuihu-s tool se, probáltam gyári kábellal, több helyre dugva stbstb. Mi lehet a gond? és van-e ötletetek a halkságra? Cseréltem vadonat uj hangszóróra is és nem javult a hang, kihangosítva tökéletes.
-
Fejvadi
nagyúr
Már a letöltött témák sem kompatibilisek. Importálás van, de azokra meg azt írja, hogy nem lehet alkalmazni, mert nem gyári téma. Mostani Globál fejlesztői ROM.
-
haladó
tag
Van hír arról, hogy a hivatalos miui10 mikorra várható?
-
haladó
tag
Sziasztok!
Valaki aki ért hozzá, eligazítana a romok és magicmaskok között? Fogalmam sincs hogyan és mit érdemes..és mit nem.
Jelenleg gyári állapotban van szoftveresen a teló:
8.0.0 opr1.170623.027
9.5.8.0.
4.4.78Amit pedig szeretnék, az a google kamera szoftver (illetve nem kell annak lenni, ha az hozza ki a legtöbbet a kamerákból) . De még a "stabil" verziókból sem tudom melyiket. Hogy érdemes-e másik rom azt pláne nemtudom..
-
Yosemite
újonc
Sziasztok, van egy olyan problémám, hogy a telefonomból kiesik a bekapcsoló, és a hangerőszabályzó gomb, mitől lehet? Lehet ezt valahogyan orvosolni? Mi6 4/64 fekete
-
frenk1
aktív tag
miui oldal aktiv
global rom miui 10 fent van de csak fejlesztői rom. -
jagr68
tag
Sziasztok!
Az MI6 6GB RAM-mal szerelt változatát lehet még kapni valahol itthon? Új érdekelne!
-
milanscs
aktív tag
Sziasztok,
Van egy nagy gondom. Nem nagyon találtam rá megoldást.
Mikor a telefonomon 8-as android van, akkor telefonálás közben a másik fél saját magát hallja visszhangozva a telefonjában. Elég érdekes és mindig panaszkodnak a vonal másik végén, hogy nem jó a vonal.
Mikor visszarakom a 7.1-es androidot akkor minden oké.
Ugye már a Global Stable verzió is 8-as, ezért állandóan nyavajog a telefon, hogy frissítsem.
Jelenleg az utolsó 9.2.2.0 Global van fent. Próbáltam már a China MIUI10 Developert is, de az is szar.
Amúgy a telefont Kínában vettem és teljesen jól működik kivéve ezt az egyet.
6G RAM, Kerámia verziós.
Ha valakinek van valami ötlete szívesen várom!Köszi!
-
pumpa007
tag
válasz
janakbacsi #3463 üzenetére
Köszi.....akkor végképp lövésem sincs hogy nálam miért nem.
Lehet hogy írok a xiaomi fórumba, hát ha valaki tudja az okát. -
pumpa007
tag
Másnál működik OTG-n pendrive? Nálam se a 9-es MIUI-val se most a 10-essel nem működik, pedig próbáltam több pendrive-al és különböző OTG kábellel és adapterrel.... EU-s rom van fent.
-
frenk1
aktív tag
9.5.8 rom nincs fent csak kinai rom van 9.5.8
nyugi tudom mi a global
valószínűleg erről a romról van szó 9.5.8.0 OCACNFA (Nightly) verzió
amit én keresek global rom utolsó 9.2.2.0 NCAMIEK vagy 9.5.6.0
LINK: https://www.xuehua.us/2018/05/20/miui9-5-8%E7%A8%B3%E5%AE%9A%E7%89%88%E8%A7%A3%E5%86%B3%E4%B8%AA%E5%88%ABmi6%E7%94%A8%E6%88%B7%E5%BC%82%E5%B8%B8%E5%85%85%E7%94%B5%E9%97%AE%E9%A2%98-%E7%96%91%E4%BC%BCmiui10%E5%86%8D%E6%9B%9D%E5%85%89/zh-tw/
ez kinai rom nem nemzetközi
-
elf16
tag
frenk1: global rom, nem kínai, először tájékozódhatnál legalább..
-
frenk1
aktív tag
válasz
Engikrisztus #3450 üzenetére
A global rom amit közzé tettél az kínai rom, nem nemzetközi rom.
-
frenk1
aktív tag
válasz
Engikrisztus #3450 üzenetére
9.5.8-as Global stabil vélemény ? bug, üzemidő ?
-
frenk1
aktív tag
szerintetek mennyire megbizható ez a bolt ?
SBTECH
LINK: http://www.sunbeachtech.com/oneplus-6-smartphone-8gb128gb-p-343.html
ONE plus 6 189 dollar nem kamu ?
LINK:
http://www.sunbeachtech.com/xiaomi-mi-8-explorer-edition-8gb128gb-p-337.htmlMI8 189 dollar ?
Kamu ? Bolt megbizható ?
-
Engikrisztus
tag
válasz
Progbalu69 #3445 üzenetére
A MIUI 10 Global Beta ROM már kint van,nem tudom kb mennyi idő után szokott jönni a stabil.
-
elf16
tag
válasz
Progbalu69 #3445 üzenetére
vagy barmilyen mas frissites global stabilra? :/
-
Progbalu69
csendes újonc
Sziasztok! Mi6-ra mikor jön a MIUI 10?
-
joy_k
tag
Hól lehet ilyen telót venni? És hol érdemes? Köszi
-
frenk1
aktív tag
Sziasztok!
A követketkező problémám merült fel : A google térkép használatánál mindig azt irja, hogy magas az akkumlátor fogyasztás, aminek nem tudom az okát. Hiába állítom át a hely meghatározást gps-re vagy csak wifi és hálózat keresésre , A háttérben nem megy folymaatos futtatás. Nem engedélyezi a goggle helyelőzményeket bekapcsolását, mindig kikapcsolja automatikusan hiába van gps jel utvonaltervezés. A z energiatakrákos üzemmódot nem negedélyezi /wifi, hálózat/ automatikuasan kéri hogy a gps be legyen kapcsolva . Fiók szinkornizálás is be volt kapcsolva, és akkor sem történt változás,
Redmi 4 prime telefonon tökéletesen működik. Ugyanazokkal a beállításokkal, és nem kári automatikusan energiatakrékos módnél /wifi, hálózat/ a gps jelet.
Várom a javaslatokat.
-
jana87
tag
Sziasztok! Vettem egy másik sim-et a telefonba, így dual módban fogom használni. Az lenne a célom, hogy második kártya este 10kor automatikusan lekapcsol, reggel 7-kor bekapcsol. De csak a 2.simre vonatkozna ez. Úgy rémlik, hogy ezt valahol be lehetett állítani, de egyszerűen nem találom meg. Köszi a segítséget!
-
Kornel
veterán
válasz
Engikrisztus #3439 üzenetére
Mi8SE jó lenne, hasonló mérettel, de a snapdragon 710 "csak" snapdragon 835 szintű SoC, illetve abból kihagyták a b20-at.
-
mc-4
aktív tag
válasz
janakbacsi #3436 üzenetére
Nem tudom melyik volt az... sőt nem nagyon értek hozzá.
Köszi! -
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám adódott, hogy 8.0.0 android van a telón miui global 9.5 stabil 9.5.6.0 ocamifa rendszerrel és azt vettem észre, hogy kikapcsolt állapotban nem ébreszt a telefon. Addig eljut, hogy bekapcsol és kéri a pinkódot, de nem ébreszt.
Régen ez nem volt gond, simán ébresztett és nem aludtam el mellette.
Valakinek ötlet? -
BBUN52
tag
Tisztelt Mi6 tulajok!
A legutóbbi frissítés óta (9.5.6.0 (OCAMIFA)) egy számomra jelentősebb problémával találkoztam.
A probléma pedig az lenne, hogy a frissítés óta a telefon nem kommunikál az órámmal (Suunto). Ezalatt azt értem hogy nem küldi át az órára az üzeneteket, a hívásokat, és semmit amit eddig átküldött. Próbáltam már a kapcsolat megszüntetését és újbóli létrehozását de az sem segített, így tanácstalan vagyok hogy kellene újra barátságot létrehoznom az óra és a telefon között.
Köszönöm az esetleges segítségeket!
BBUN52
-
Dashes
őstag
hol lehet/érdemes hátlapot cseréltetni? vagy bárki tud segíteni?
-
lesli.h
aktív tag
Vettem egy ilyen készüléket. Hogy tudom a mappát át nevezni?
-
frenk1
aktív tag
napsütésben készített fényképek miatt a lefényképezett személy sárga színű, nem tudom, hogy milyen ebállításokat kellene elvégezni, hogy az ember ne legyen annyira sárga színű ?Tudnátok segítnei milyen beállítást használjak fényképezéshez ?
-
janakbacsi
őstag
Pixel exp. Rom telepítéskor ez a menet? Jelenleg epic miui van fent.
Wipe all
Flash firmware
Flash rom
Format data
Reboot system
? -
ttt1
őstag
Korábban érkezett OTA-n frissítés. Akkor ne mtettem fel ,de most nem ajálja fel. Nekem a V9.0.5. NCACEI van fent (ahogy nézem ez a china veerzió), de magyar nyelvű. Viszont van már V9.2.4.0.NCACNEK (MIUI9) is. Ebben lesz magyar nyelv?Ill csak letöltöm betallózom aztán mehet is a frissítés vagy jobb gépről csinálni?
-
Engikrisztus
tag
Nekem is MI6-om van,többek között a méret miatt váltottam OPO-ról.Majd ha cserére kerül a sor,akkor sem szeretnék ennél nagyobbat és itt a befoglaló méretkre gondolok,szóval ha nagyobb kijelző megy ugyanekkora házba,akkor jöhet.
Amúgy teljesen meg vagyok elégedve vele,nem mostanában lesz lecserélve. -
gbela
senior tag
Szerintem meg ne mondd már meg h mekkora telefont akarjanak az emberek
Szép dolog a kávamentesség, meg hogy nagyobb kijelző ugyanakkora házba befér, tök jól hangzik, de sajnos nem igaz. 5.6" telefonok nem férnek bele 145 mm-es keretbe (ekkora az MI6), és nekem is mint "kis" telefont preferálónak ez már a max határ.
Szóval hja, nemsoka alternativa van manapság annak aki ekkora telefont szeretne (bármekkora kijelzővel is), pláne ha notch mentest preferál. -
Kornel
veterán
Felejtsétek már el az 5 colosnal nagyobb telefont paranoiát.
Egyébként ez is az.
A korábbi 5,5 colos RN3-am akkora, mint a mostani 6 colos Mix2-m.
Valószínű a Mi7-nek lesz egy 5,65 colos mini változata is, ami dimenzióit tekintve meg fog egyezni az 5,15 colos Mi6-al.Szóval kérdésedre a válasz a Mi7 kisebb változata lesz majd.
-
ttt1
őstag
A jövőre nézve vajon meyik xiaomit javasoljátok majd 6-os helyett? Nincs vele bajom megy szépen de már most "igzulok" mi lesz ha tönkremegy? Nekem nem kell 5 colosnál nagyobb telefon (se xiaomiból se semilyen más gyártótól). Akkor ki lesz a "nyerő" ?
-
Xlipton
csendes tag
Melyik gyári firmwarenek a legjobb a kamerája?
Vagy nincs ilyen, hogy az egyik jobb mint a másik? Olvastam olyat is, hogy a kínai verziónak sokkal jobb mint a globalnak.
Most nekem a global V9.5.6.0.OCAMIFA van fent, de nagyon nem vagyok vele elégedett, a kép zajos főleg a szélén a részletgazdagság pedig nulla. -
SzaChe
tag
Sziasztok,
NFC vel kapcsolatban egy kis problémám akadt, remélem tudtok valami okosat javasolni.
Simple pay fizetés jól be van állítva, NFC engedélyezve. Egyszer sikerült a Lidlbe fizetnem. Azóta viszont se ott se máshol (Mcdonalds, tesco) sehol semmilyen terminál nem fogadta el, azt jelezte használjam a chip kártyát.
Elöször a terminálra gyanakodtam, de mostmár inkább tűnik úgy, hogy az én telefonom nem működik jól. Simple alkalmazásból egyszer töröltem majd újra felvettem a kártyát, tehát a modul érzékel.HCE wallet, és Simple be van állítva mint fizetés.
Előre is köszi a tippeket.
-
fcbarca
őstag
Sziasztok. Miféle újítás ez, hogy minden lefrissitett Google play alkalmazást automatikusan megnyit? Hogy lehet kikapcsolni?
-
elf16
tag
nekem egy hete van fent kb, bugot nem tapasztaltam, az akksi viszont gyorsabban merül. konkrét adatokat nem néztem, de nekem elsőre ez a hiba volt szembetűnő.
-
frenk1
aktív tag
uj global rom van fennt
V9.5.6.0.OCAMIFA (MIUI9)
vélemény , teszt ? Hiba búg van e benne ?Akku üzemidő ?
-
jana87
tag
Mi6-ra miért nincs megint heti eu frissítés tudja valaki?
-
szabeska
addikt
De, letezik! Sima google kereses is igazolja...
-
Alohar94
újonc
Udv. Vettem egy mi 6 ot es 6 giga helyett 4 gigasat kaptam. Vissza akartam csereltetni de azt mondták hogy nem letezik 64 gigas bol 6 giga rammal rendelkezo telefon. Ez igaz lehet?
-
frenk1
aktív tag
válasz
Engikrisztus #3400 üzenetére
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest