Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBUN52
tag
Sziasztok!
Ezt nem is gonodltam volna hogy enniy ember kezd el panaszkodni az aksira.Nekem 2 hete vacakol, egy éjjel alatt 60 %ot merül, és 30 % alatt "életveszély" bármilyen appot elindítani mert egyből "leszívja" az aksit 0-ra...úgyhogy szinte folyamatosan tápon van (Bár egy waze futtatása alatt az autóban töltőre dugva merül az aksi
)
Úgyh én is elkezdtem gondolkodni h aksicsere, de mióta egy másik problémát is hoz azóta inkább telocserén gondolkodok...ugyanis 3 napja azt csinálja hogy a két benne lévő kártyából nap közben az egyiket egyszer csak "elfelejti", azt mondja hogy ez a kártya innentől kezdve inaktív, és csak egy újraindítás oldja fel a problémát (találkozott ilyennel bárki)Én MI 9T-n gondolkodok de annyira nem vagyok benne jelenleg a telefonipar híreiben hogy nem tudom mi lenne megfelelő választás. Ha valaki tud vlmit javasolni azt örömmel meghallgatom!
-
BBUN52
tag
Tiszteletem a Tulajoknak!
Olyanban kérném a hozzáértők segítségét hogy valaki csinált már hátlap cserét a telon? Az évek alatt úgy néz ki jó pár repedést összeszedett az üveglap így gondoltam kicserélném.
Mennyire nagy munka? Hatlapot lehet kapni hozzá?Ötletek linkek bármi jöhet!
Köszi!
-
-
BBUN52
tag
Üdvözletem Mi6 Tulajok!
Valaki tud segíteni MI6 és Google Pay összeboronálásában?
Play áruházból nem tudom telepíteni a google pay alkalmazást, azt írja, hogy ez az alkamazás nem kompatibilis a készülékemmel...
Eredeti nem kínai rom van rajta, nincs bootloader sem nyitva, szóval elvileg mennie kéne ahogy olvasgattam.Köszönöm előre is a segítséget!
-
BBUN52
tag
Üdv!
Valaki próbált már hátlapot cserélni a Mi 6on? Most néztem hogy a 0-24-ben tokban lévő telefonom hátlapján egy hosszanti vékony repedés fut végig...
Gondoltam kicserélem látom h kapni hátlapot, videó is van róla h lehet megcsinálni, de egy hazai pozitív kimenetelű eset után könnyebben rávenném magam a cserére.
Vagy van ahol ilyen hátlap cserét bevállalnak? -
BBUN52
tag
Szerintem a calendar-nál elférne egy javítás mert a widgetje nem úgy műkszik ahogy kéne neki... (lsd. [korábbi hozzászólásom]) De ezzel lehet csak nekem van bajom...
De ha már "panaszkodok"... a lock screenen nem lehet megcsinálni h ha jön értesítés látszódjon rajta? Mert nekem csak a képernyő világít pár másodpercig de ugyanúgy csak az órát látom rajta...ha pedig lehúzom az állapotsort (hogy megnézzem mi jött) akkor pedig nem csak egy sor jön le a csempékből hanem az összes...így az értesítések közül csak egyet látok a többi nem jelenik meg...
Valaki tapasztalt hasonlót? vagy csak megoldási javaslat?
-
BBUN52
tag
Sziasztok!
Belefutottam egy kisebb bugba (vagy mibe)...A naptárnál ha szeretnék új eseményt létrehozni akkor automatikusan 1970es évet adja meg a kezdeti és befejezési időnél. Ha kiválasztom a napot és ott akarok csinálni egy eseményt akkor minden jó, de ha widgetről indítom az új esemény létrehozást akkor nem műkszik...
Van vlkinek valami tippje?
-
BBUN52
tag
Sziasztok!
Most már kezd egy kicsit irritálni a dolog, ezért megosztom veletek a gondom. Hátha valaki tud segíteni.
Frissítés óta teljesen random időközönként de általában reggel kiírja a telefonom h "Az akkumulátor éjszak lemerült"...De ezt 80-90 %kos töltöttségi szintnél írja ki amit úgy ér el h minden esetben este 90-95 %ról indul a telo.
Valaki találkozott ezzel esetleg már vagy tudja mi okozhatja?
Thx előre is!
-
BBUN52
tag
Tisztelt Mi6 tulajok!
A legutóbbi frissítés óta (9.5.6.0 (OCAMIFA)) egy számomra jelentősebb problémával találkoztam.
A probléma pedig az lenne, hogy a frissítés óta a telefon nem kommunikál az órámmal (Suunto). Ezalatt azt értem hogy nem küldi át az órára az üzeneteket, a hívásokat, és semmit amit eddig átküldött. Próbáltam már a kapcsolat megszüntetését és újbóli létrehozását de az sem segített, így tanácstalan vagyok hogy kellene újra barátságot létrehoznom az óra és a telefon között.
Köszönöm az esetleges segítségeket!
BBUN52
-
BBUN52
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám merült fel miközben szerettem volna sms-t írni, hogy az ékezetes betűk megváltoztatják az sms kódolását ezáltal az eredetileg ~140 karakter helyett csak ~60 karakter mehet egy sms-be. A régebbi telefonomon volt lehetőség ezzel kapcsolatban beállítást módosítani, hogy az ékezetes karakter írásakor se váltson kódolást az sms.
Miui esetén mi a helyzet ezzel a dologgal? Be lehet állítani ezt valahol, van ilyen feature? Ha igen merre keressem?
Köszönöm a választ előre is.
-
BBUN52
tag
Sziasztok!
Kellemes Ünnepeket így az ünnepek közepén. Még karácsony előtt gazdája lettem egy mi 6-os csodának de lennének kérdéseim a nálam jóval okosabbak felé.
Első körben ami számomra a legfontosabb lenne:
Hogyan lehet a telefont teljesen lenémítani? Mármint a kikapcsoláson kívül...Sem a Néma sem a DND üzemmód nem okozza nálam az elvárt eredményt...mindkét esetben a naptár ugyanúgy megszólal mintha szabadna lenne neki...ilyen esetben elég lenne nekem ha rezegne...
Van erre megoldás?Köszönöm előre is a többi kérdéssel pedig majd folyamatosan zaklatlak titeket!
Üdv,
BBUN52 -
BBUN52
tag
válasz
mgTerminator #2739 üzenetére
Gearbestről csak és kizárólag 5 ezer alatt vagyok hajlandó rendelni dolgokat, ilyen nagy összeggel nem szeretnék rizikózni.
Most Magyarországon a B-Tel céget nézem...volt már valakinek velük (bal)szerencséje?
-
BBUN52
tag
Sziasztok!
Beadtam a derekam és telefont cserélek (LG G2 - nem mai darab) és úgy néz ki h Mi 6 lesz a befutó.
Tudnátok segíteni, hogy honnan érdemes rendelni? Spemallon látok talán legolcsóbban (és ezt ti is ajánlottátok ha jól láttam magyar 2 év gari és stb miatt), itthoni boltokat viszont nem ismerem mennyire megbízhatóak (Puremobilt, GSMPalotát olvastam itt h nem ajánljátok). Spemallnál a Hungary Express szállítási mód javasolt?
Körülbelül 1000-1500 kommenten túl vagyok a topicban úgyh sok kérdésem egyéb jelenleg nincs.
Köszönöm a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- 3D nyomtatás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest