Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 5 összefoglaló
Kérlek olvasd át mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
Ezt az issue-t ma teszteltem Aukey QC3 gyorstöltővel + Google Maps navigációval vezetés közben és megdöbbentő de valóban nagyságrendekkel gyengébb a GPS vétel töltés közben, mint töltés nélkül.
Töltéssel kocsival elindulva alig találta meg a pozíciót, majd 15km szakaszon 3x elveszítette a GPS kapcsolatot, és az újratervezések is sokáig tartottak. Visszafelé töltés nélkül GPS vétel atom stabil volt.Annak érdekében, hogy mérhető is legyen ez a különbség, kocsival negáltam, telót rádugtam töltőre, elindítottam az integrált GPS H/W test elemet és állandó pozícióban tartva a telót megvártam még stabil lesz a GPS kapcsolat, majd lehúztam a töltőről és több mint duplájára emelkedett a "Stallite count" azaz a csatlakozott műholdak száma
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.
- Elemzés A B20-as 4G nyomában
- BMW topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest