Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 5 összefoglaló
Kérlek olvasd át mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaNbEaRo
tag
válasz
Barthezz2 #9273 üzenetére
Ez igaz, de a legolcsóbb dslr gépek kb pont azon az áron kezdődnek, amennyiért kapható ez a telefon, tehát el is várt tőle, hogy jobban teljesítsen a fotózás terén
Másrészt nekem is szinte mindig elégséges a telefon által nyújtott eredmény. Kb. 10-12 évvel ezelőtt még dslr gépet használtam és cipeltem magammal mindenhová. De fejlődtek a kompaktok is menet közben, úgyhogy már az sem volt probléma, ha egy jobb kompakt gépet használtam. Ekkoriban még én is erősen azt vallottam, hogy abszolút nem érdekel telefonválasztásnál a fényképezőgép, mert úgysem fogom használni. Aki fotózni akar, az vegyek fényképezőgépet. De szerencsére minden fejlődik, és az elmúlt 4-5 évben már egyre inkább elkezdtem a telefonnal fotózni, mert általában kielégítő az eredmény, és hát ugye nagyon kényelmes, hogy nem kell külön fényképezőgépet is magammal cipelni.
Úgyhogy az utóbbi években már egyre többet (mostanra már viszonylag sokat) fotózom a telefonnal, és az eddigi készülékeim közül az mi5 nyújtja a legjobb teljesítményt, úgyhogy meg vagyok elégedve vele. Természetesen messze nem tökéletesek, tudom, látom, hogy miben lenne jobb egy rendes géppel, de talán majd eljön az az idő is, amikor már zsebből előrántva is közel hasonló képeket tudunk majd kattintani
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.
- Elemzés A B20-as 4G nyomában
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest