- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Hivatalos videón is karcsú a Find N5
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz Proliant #9788 üzenetére
Értem, ez szopóka, ha biztos lennék benne, hogy rá tudok erőltetni egy eus romot, még futnék egy kört az aksival, de így félek, hogy semmi értelme nem lenne.
Amúgy már 1 órája bújom a pixel 3a vs s10e kamera összehasonlító cikkeket, ez az MI4C nem tudom miből készült, de bitang jó kamerája van, én szerintem a két fent említett darab nem készít sokkal jobb képet. Egy galaxy A50 meg kritikán aluli amit a fűvel, vagy egyéb apró részletekkel művel.
Lehet érdemes lenne megnéznem egy újabb xiaomi modellt is (csak ne lenne mániájuk a kiskezű kínaiaknak hogy 6"től kezdik a telefon méreteket), de azért valamit tudnak, mert ez egy 2015 telefon, és 19 ben is vállalható képet lő, úgy hogy már megjelenéskor sem volt flagship.
Vigyázz rá, ha a tied jó állapotban van, és sokáig hasznos társad marad.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
trialboj
őstag
válasz Proliant #9786 üzenetére
PFÁJ hallod, ma reggel elolvastam amit írtál, elmentem tekerni stravaval, előveszem hogy lőjek egy képet, erre kikapcsol a teló 60+% on. Bekapcsolom, a MI logo megjelenik, majd kikapcsol.
Hazahoztam beraktam tölteni felment 100ra, bekapcsolom működik, letornáztam 87 körülire, állt pár órát, majd mikor elővettem hogy hallgassak egy kis zenét spotifyon kikapcsol, itt sem kapcsolt vissza, csak ha rádugtam a töltőre, lehúzom, megint spotify indít, megint meghal.
Ez hihetetlen, a pixel 3a-t néztem ki következőnek, de azt kész agyrém megrendelni, pláne hogy most 60 euróval drágább mint 2 hete volt
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Milestone2
nagyúr
válasz Proliant #3413 üzenetére
Egy dologban véleményem szerint tévedsz, "...A bootloader unlock-kal valahol nekem mázlim volt, mert usb debugging bekapcs után fastboot mode-ban elindítottam, majd simán kiadtam ezt a parancsot: "fastboot oem unlock" és máris unlocked lett a telefon..." ez szerintem lehetetlen.
Azt tartom elképzelhetőnek, hogy 6.1.7 előtti rommal (vagy más még nem BL záró rommal) kaptad, így nem is volt zárva, te pedig úgy gondolod a parancssorral nyitottad, holott nem is volt zárva. Képtelenség fastbootban parancssorral nyitni - tudomásom szerint.
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Sorozatok
- Interactive Brokers társalgó
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óra topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest