Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcfly82
tag
válasz
bibliator #9241 üzenetére
Na, engem is utolért a GPS probléma.
Semmit nem változtattam a rendszeren, és most már nálam se működik. Semelyik alkalmazásban (próbáltam pedig többfélében is waze, google maps, g:hu, stb)
Érdekes, a GPS Test szerint látja a holdakat, használja is, mégsem pozicionál. Valami nagy szoftveres bug lesz ez, de sajnos ezt az AICP fejlesztést most befagyasztották egy időre... :/
(A fejlesztőnek nagyon nekiestek, hogy OTA elérhető lett 13-as a 12-ről, és sokaknak elszállt a rendszere emiatt. Ezért ő meg azt mondta, hogy akkor inkább most egy kicsit nem csinálja, mert nincs szüksége a sok k*vaanyázós emailre)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest