- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissült nekem is most a szoftver, megkaptam a decemberi security patch-et, de nyilván ugyanúgy nem engedélyzett a gesztusvezérlés... 12.5.8. Utánaolvastam, elivleg az Android 11 óta tiltja a MIUI, gondolom ez semmit nem fog változni az A12-vel, úgyhogy kénytelen vagyok megbarátkozni a gyári felülettel...
-
ZephX
senior tag
Persze S10-hez nem is viszonyítanék, mert az más liga, én Redmi 9T-hez viszonyítottam. Meglepően éles a kijelzője. Igazából ezért ütött szíven. XD De lehet én pörgök rá nagyon. Szerencsére nagyon jó a szemem és az ilyenekre allergiás vagyok. Más amoleddel nem tudtam összevetni.
-
Ha nem ejted le, nem használod biciklis tartón. Egyébként kell neki egy masszív tok...
Leteszteltem
Xiaomi Mi 11 Lite 5G 6/128GB vs Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB -os verziót, egymás mellett:
GeekBench
PCMark
3DMark.Érdekes eredmények születtek, volt amelyiket az egyik nyerte, és volt amelyiket a másik.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Először néztek rám értetlenül, mert elsőre, erős fénynél fel se tűnik, csak, ha nagyon nézed. Aztán, amikor megvizsgálták félhomályban (a raktárban) mind a négy eladó tapasztalta a jelenséget és értetlenül álltak előtte. Nem nagyon tudtak mit mondani. Másodjára azzal azért bepróbálkozott az üzletvezető, hogy rövidre zárja az ügyet, hogy: “Úgy tűnik ez a kijelző ennyit tud.” Na itt elborult az agyam és azt mondtam, hogy nem azért fizettem 115 ezer forintot, hogy egy s*@rt nézegessek, mert ebben a kategóriában alapelvárás már, hogy ne ilyen legyen a “normális” kijelző. Ezután el is engedte gyorsan a dolgot, majd belátta, hogy jogos a kiborulásom, így visszakaptam a pénzem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Első ránézésre nem találunk komoly különbséget a két modell között, de a sok apróság a felhasználók többségénél is megindokolja majd a 35 ezres felárat.
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Chrome
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest