- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZephX
senior tag
Na megnéztem. Újra indítottam a telefont és frissült ennek a 3 fájlnak a dátuma. Valószínűleg a restart miatt. Valaki aki nem csinált kijelző panel miatt debugot, megnézné nekem, hogy neki is vannak ilyen fájlai? Csak a kíváncsiság végett.
Fájlkezelő/Belső közös tárhely/MIUI/debug_log/powerinfo
-
-
Maist
senior tag
Az szokott még előfordulni (jó példa erre az Ampere alkalmazás), hogy annak ellenére, hogy be van állítva az automatikus indítás, mégsem indul el a program, ezáltal nem fut a háttérben, ez valamiféle program - Miui kompatibilitási probléma, és más alkalmazással is tapasztaltam már. Nálam az Outlook egyébként jól működik a fentebb leírt beállításokkal.
Egy beállítás van még, de ez igazából inkább estefelé szokott bekavarni, az pedig az akkumulátor, jobb felső fogaskerék, legalul helyzetek, és ezt a Speciális okos módok beállítást ki kell kapcsolni: -
-
scream24
senior tag
Ez jó kérdés. Előző telomón 2.5 fél év alatt egyszer sem kellett újratelepítenem. Ezen meg csak pár hete használom ugyan, de eddig ugyan úgy teszi a dolgát , mint előtte. De megeshet, hogy egy frissítés rosszúl települt. Restart volt mostanában? Persze egy újratelepítés sem tart sokáig.
-
ginola
addikt
Itt is látszik, aminek látszania kell......A két telefon más liga, a kijelzőben ez sajnos pont fordítva van
Ha el tudsz állni a vásárlástól...akkor nincs probléma.
Nálam a belinkelt kép azonos színbeállítások és fényerő között készültek.Maist.
Jól látszik az RGB Delta és Diamond elrendezés közti különbség.... -
-
-
-
Hozzám is a Tianma paneles NE került, néhány készülékkel össze is vetettem, vegyesen AMOLED és IPS kijelzőkkel. Én nem igazán észleltem számottevő különbséget az élesség tekintetében. Próbálgattam több appot, képet, szöveget. A képpontsűrőségből fakadó minőségbeli eltéréseket tapasztaltam csupán alapvetően. Mondjuk egy S10+ panelje mellet nem olyan szép a kijelző, de ez a papírforma... Nem egy liga a két telefon.
-
-
Maist
senior tag
-
-
-
Skynet258
veterán
Nálam nincs gond a Spotify-jal (Jabra 85t a füles), ha nem tudták levonni a prémiumot az mindegy, bő egy hétig még prémiumként viselkedik csak nyivákol, hogy le akarják vonni a pénzt (pont nemrég sikerült ezt összehoznom).
Igaz én csak stream-elve használom nem töltök le zenét. Nálam szokott lógni a telón Huawei Band 6, okosóra, a Jabra... szóval az sem lehet a baja, hogy sok a BT eszköz.
Az én telóm nem "NE" de nem hiszem az NE BT szempontból rosszabb kéne legyen.
Fólia: én anno használtam olyat ami UV-re keményedő ragasztó volt, de az sem okozott semmi kárt az üvegben. Mondjuk a csaj nem tudom mit tehetett rá, alapvetően semmi nem kell az üvegek/fóliák alá, csak biztos kéz és semmi bubi nem lesz. -
ZephX
senior tag
Na végül nem cseréltettem. Azt mondták, hogy lehet Spotify vagy a füles bajos. Élek vele így, ha sokáig ilyen lesz, akkor meg beadom gariba.
Tetettem rá üveget. Nem a fekete kereteset, hanem a sima átlátszót. A csajszi aki felrakta nyomott a szélére ilyen kitöltő folyadékot/olajat/ragasztót fene sem tudja mit. Azt mondta azért rakott rá ilyet, hogy az ívelés a szélén ne okozzon buborékot. Ez a folyadék nem veszélyes a kijelző üvegére?
-
pusszycat
nagyúr
Ja, én mindig élesben hallgatom, korlátlan a mobilnetem viszont az ingyenes verziót, nem zavar néha egy reklám belefér.
Nekem HB4 -em van nem zavarja, viszont csak akkor csatlakozik a HB4-hez ha a GPS be van kapcsolva. Ameddig erre nem jöttem rá volt 1-2 kellemetlen napom. -
Nos az elődjére én két edzett üveget vettem, az egyiket teljesen feleslegesen, sőt az elsőt is már akkor megbántam, amikor kijöttem a Telekom boltból
Később kiderült, hogy nem a kijelzőt védő Gorilla Glass 5/6 a gyengébb része a telefonnak, így ha visszamehetnék az időben, akkor eleve nem tetetnék rá üvegfóliát. A kettőre elment 7000 Ft-om összesen, teljesen feleslegesen.
Az én tanácsom, hogy hátulról és oldalról védd meg a telefont. Vegyél rá Nillkin Camerashield tokot. Szép, jó, erős, megvédi! Ja és ne rollerezz vele, illetve HOCO CA-73-as telefontartóba ne tedd, bár szerintem Nillkinnel nem lenne baja, viszont elég volt az első tanulópénz megfizetése, nem fogom tesztelni
-
Skynet258
veterán
Én ezt vettem anno, 08.04-én, azóta hiba nélkül teszi a dolgát, sehol sem akar feljönni sem. Ajánlott.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Első ránézésre nem találunk komoly különbséget a két modell között, de a sok apróság a felhasználók többségénél is megindokolja majd a 35 ezres felárat.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Chrome
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest