- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
@tco@
aktív tag
Mi 11 Lite 5G (nem NE) elakad fastboot közben, a felirat 5+ percig állt, többször is. Látott már ilyet valaki? Global miui 13.0.4, és EU ROM-ra váltanék.
-
kj007
tag
Milyen gyakorisággal várható biztonsági frissítés (Miui Global 13.0.2, Android 12, Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa))? Jelenleg 2022-01-01.
-
juve600
nagyúr
sziasztok
aki xiaomi.eu romon van meg tudná nekem nézni hogy működik-e az alábbi :
az SMS -nél nekem mindig be van állítva a kézbesítési jelentés ,de most nem mutatja illetve hangjelzés sincs hozzáilletve én stabil verzion vagyok a heti dev valamiért nem jó,pl face app összeomlik,stb
-
Maist
senior tag
válasz
bopeti98 #3434 üzenetére
Amíg a hangerő le gomb működik, addig nincs veszve semmi. Kikapcsolt telefonnál a hangerő le gombot nyomva tartva töltöre (powerbankra, laptopra) dugod, akkor egyből beugrik fastboot módba, és Mi flash-el rá lehet rakni a gyári szoftvert, és egyúttal vissza is lehet zárni a bootloadert. A flash végén meg úgyis eleve újraindul, de ADB alól is ki lehet adni fastboot módban a fastboot reboot parancsot, és újra lehet indítani, -ha úgy tetszik- be lehet kapcsolni az olyan telefont is, aminek elromlik a bekapcs. gombja. Amikor kikapcsolt kijelzőnél nem működik a bekapcs gomb, és duplakopp sincs beállítva, akkor töltőre dugva bejön a képernyő, ekkor belépve be lehet kapcsolni a duplakoppos ébresztést. Kikapcsolásra/rebootra pedig sok alkalmazás van a Playen. Én már végig próbáltam mindent, készülve arra, ha az enyémen is esetleg megadja magát a bekapcs. gomb, és/vagy az ujjlenyomat olvasó. Szerencsére eddig még nem fordult elő, fórumokon tájékozódva úgy tűnik, azokat érinti a dolog, akik rendeltetésszerűen használják (kattanásig nyomva) a bekapcs. gombot. Nekem úgy van beállítva, hogy ujjlenyomat olvasás érintésre bekapcsolás, és kezdőképernyőn kikapcs. gomb widget. Így mechanikusan kb. sohasem nyomtam még meg a bekapcs. gombot, max. akkor, ha teljesen kikapcsoltam a telefont, és akkor bekapcsolni meg kell nyomni, de nagyon ritkán kapcsolom ki úgy. Tavaly aug. végi Mi 11 lite 5G.
-
bopeti98
őstag
válasz
scream24 #3433 üzenetére
A garancia amúgy ugrik ha feltesszük az eu romot nem? Kivéve persze ha vissza tudjuk tenni rá a gyárit mielőtt visszük szervizbe, de ha olyan baja van, akkor kuka.
Én nekem most kellett pont garanciába vinni párom telefonját, mert totál behalt az oldalsó gombja, így az ujjlenyomatolvasó is. Egyáltalán nem reagált a nyomásra. Ha nem lett volna bekapcsolva a dupla koppos ébresztés, vagy mondjuk kikapcsolt volna a telefon, akkor semmit nem tudok vele csinálni, tippre még a gyári romot sem tudtam volna így visszatenni. -
scream24
senior tag
válasz
mr.perfect #3431 üzenetére
Nincs ezzel az ég világon semmi baj. Neked és másoknak megfelel a gyári rom. Nekem és sokan másoknak meg nem. Szerencsére van választás. 😊
-
-
pitiless
senior tag
válasz
balu1977 #3425 üzenetére
Én kipróbáltam. Régen használtam custom romot, a htc desire csak azzal működött rendesen. De ez valahogy nem győzött meg. Félig leforditott (na jó ez túlzás), de helyenként előforduló angol feliratok. Nekem a Google tárcsázó inkább előny, mint hátrány. Ami miatt felraktam, nos, az ugyanolyan volt (VoWifi folyamatosan le-fel csatlakozott, pár percenként, miui 12.5-el teljesen rendben volt). Vissza is ment a gyári rom.
-
Bandit21
addikt
Fel tettem így manulasian a 13.0.4 et, köszi az útmutatót.
Eu rom a global helyett ha jól értem csak root al oldható meg.
Az egyetlen dolog amit szerettem volna az az AOD régi működése. Kollégámnak volt egy régi 2-3 éves xiaomi ja és azon ment rendesen, nem csak a 10 mp volt hanem a 30 és az egyéni is. O nem frissítette 12.3 fölé ezért neki meg is maradt. Az enyém addig tudta amig első nap ahogy el hoztam a boltból frissítette magát 12.5 re. Azóta csak 10 mp. Aztan vett a kollégámegy 11 T készüléket ami eleve 13 al jött és azon is megy az aod rendesen. Ebből reméltem hogy a 13 rendbe teszi.
Most már csak azt nem értem miért megy a 11 T -n az AOD rendesen (miui optimalizáciot nem kapcsolta ki) és a 11 lite omon nem mikor mindkettőn ugyanaz az Android fut immár.
Tudom írtatok már notofy buddy de sajnos én kofeju vagyok ha valami tud működni akkor menjen már magától. -
juve600
nagyúr
válasz
balu1977 #3423 üzenetére
csak a xiaomi.eu rom
a pár apróság :
ROM-jaink jellemzői (ami nem a globális):
Kínai stabil / heti építkezéseken alapul3 utas újraindítás menü (a fejlesztői beállításokban)
MIUI névjegyek és tárcsázó
Eltávolított hirdetések a MIUI rendszeralkalmazásokban
MIUI Tárcsázó és Üzenetek alkalmazások
Lépésszámláló az Asszisztens képernyőjén
További parancsikonok a bal zárolási képernyőn
Ébresztési gesztusok minden eszközön
AI előtöltési lehetőség a MIUI Labban minden eszközhöz
Lehetőség az első értesítés automatikus kibontására
Értesítések prioritási beállításai
További szerkesztési lehetőségek a Galéria alkalmazásban
A MiDrive engedélyezve van a File Explorerben
Fekvő mód hozzáadva az SMS-alkalmazáshoz
Napkelte/Naplemente az időjárás alkalmazásban
A Google alkalmazások támogatása integrált
Eltávolították az 5 GHz-es régió korlátozásait
A hívásnaplókból történő tárcsázás megerősítése
Reggeli riasztás reggel
További alkalmazások támogatottak az AOD-értesítésekhez
További stílusok az AOD képernyőhöz
Emelje fel az ébresztéshez
Az AOD értesítés érkezett animációja
Érintse meg az ujjlenyomat-érzékelőt az ébresztéshez
További kamerafunkciók
Koppintson duplán a képernyő lezárásához
Akkumulátoros mesterséges intelligencia jelenetek
Adott rendszeralkalmazások letiltása
engedélyezett.mtz téma importálása a zhuti.xiaomi.com webhelyről a ThemeManager segítségével
Nincsenek haszontalan kínai bloatware alkalmazások
Több szabad RAM a kevesebb háttérfolyamat miatt
Mi Video,
Mi Music,
Mi Browser: Nincs semmi haszontalan kínai tartalom
Nincs lehetőség véletlenül újrazárni a rendszerbetöltőt a flash xiaomi.eu kiadásával
Hozzáadott valódi 27 nyelvű fordítás, amelyet a hivatalos MIUI rajongók és a MIUI rajongók készítettek
EU T9 tárcsázó támogatás hozzáadva
Hozzáadott töltési hang kapcsoló
Az EU számára optimalizált GPS beállítások
Optimalizált akkumulátor fogyasztás
Optimalizált RAM fogyasztás
A GSMalphabet hozzáadva az SMS alkalmazás beállításaihoz
A SafetyNet alapértelmezés szerint átment (Google Pay)Play Store tanúsítvánnyal rendelkezik
DeodexáltAutomatizált feladatok hozzáadva a Security alkalmazásban
Hozzáadott játék sebességnövelő
Widevine L1 (támogatott eszközökhöz)
És még több, és még több a 10 éves MIUI mod tapasztalatunk. -
balu1977
senior tag
válasz
m4csk4fogo #3422 üzenetére
Frissítés nem töröl semmit.
-
Bandit21
addikt
-
juve600
nagyúr
én a helyetekben nyitnám a BL-t és fel a stabil xiaomi.eu romot, ez a fastboot módszer sokkal egyszerűbb mint a twrp-s megoldás,havonta jön új build és sok-sok dolog amivel többet tud a EEA romnál
-
Maist
senior tag
válasz
Bandit21 #3417 üzenetére
Amennyiben nem telepítené a letöltött romot a belső tárhelyről, akkor meg lehet próbálni sd kártyára tenni a romot, és onnan telepíteni. Múltkor valakinél úgy sikerült csak a telepítés. Az 50 megás nem jó neked, ne azt nézd, az már Miui13 SKIMIXM -> Miui13 SKIMIXM közti OTA! A mostani rom verziód gondolom a V12.5.7.0 RKIEUXM. Amennyiben IGEN, akkor ezt töltsd le, (kattintásra jön is lefelé, 3,2 GB): link
-
Maist
senior tag
válasz
Bandit21 #3415 üzenetére
Miért nem telepíted magad?
Itt az ikonra böksz párszor:
Kibővül a menüd:Innen, amit Juve is linkelt letöltöd a recovery romot: link
Majd a fenti képen frissítőcsomag kiválasztása. Amennyiben nem jó, meg lehet próbálni úgyis, hogy a letöltött frissítést sd kártyára teszed, és onnan tallózod be. Máskor, másnak már segített ez telepítésnél. OTA is ezt kapnád, főverzió váltás van, ilyenkor nincs "kis" csomagméretű OTA fájl, csak ez a 4 GB-os telepítő. A screenshot-ok nem Mi 11 lite-on készültek. -
fap333
aktív tag
Helló!
A jelenleg legfrissebb EU dev romot (22.3.30) használja valaki? Vannak vele kapcsolatban akár pozitív, akár negatív tapasztalatok?
-
djapor96
senior tag
Pár napja, ha iPhone-ról hívnak és nem veszem fel, nem jelzi nem fogadott hívásként, hanem az adott személy előzményeit vissza nézve fogadott hívásként kerül a naplóba. Mellette a "Hívás felvéve egy másik eszközön" felirat jelenik meg.
A környéken sincs másik eszközöm. Factory reset sem oldja meg.Másnál?
Mi11 Lite 5G, MIUI Global 12.5.7
Új hozzászólás Aktív témák
ma Első ránézésre nem találunk komoly különbséget a két modell között, de a sok apróság a felhasználók többségénél is megindokolja majd a 35 ezres felárat.
- Elektromos autók - motorok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fotók, videók mobillal
- Gitáros topic
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Videós, mozgóképes topik
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest