Új hozzászólás Aktív témák
-
Újabb Nillkin Super Frosted Xiaomi Mi 11 Lite 4G/5G Peacock Blue tokot kapott Mert a másik kameravédős nem volt kompatibilis a Ninebot KickScooter by Segway Phone Holder telefontartóval:
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
MODERÁTOR
-
gombasm
aktív tag
Azt írta a kolléga, hogy a menüből eltűnt a lehetősége az ujjlenyomattal való azonosításnak. Ha elromlik a gomb (hw) akkor a menüből eltűnik a használatának a lehetősége (sw)? Nekem ez nem tűnik valószínűnek, valaki más is tapasztalta ugyanezt?
Addig rendben, hogy a gomb elromolhat, de akkor hiába olvasol be ujjat, nem reagál a hw. De a menüből eltűnés számomra sw hibának tűnik, ami egy újratelepítést megér feltétlenül.(Bocsánat az érintettektől, de hölgy tulajdonos használata során bármit elképzelhetőnek tartok - mint családi rendszegazda komoly tapasztalataim vannak erről.)
Poco F2 pro
-
MODERÁTOR
-
ordogl
tag
-
MODERÁTOR
-
Joc24
tag
válasz Viktor0610 #3792 üzenetére
Gyári visszaállítás segíthet?
-
MODERÁTOR
-
Joc24
tag
Sziasztok a párom telefonjáról /lite 4g/ eltűnt az újjlenyomattal való feloldás a jelszavak és biztonság menüpont alól...
Csak arcalpú felodás van...
Valakinek valami ötlete? -
szepsy
senior tag
válasz Viktor0610 #3788 üzenetére
Már próbáltuk másikkal is, újjal is, de hiába.
-
MODERÁTOR
-
szepsy
senior tag
Üdv.
Amikor vettük a telót már akkor is gyanusan nehezen ismerte fel a 20-as kártyát.
Ez karácsonykor volt, utánna működött elég sokáig, igaz csak ha előtte 30ast raktam bele...
Most nem akarja a 20-ast.
Neten lett vásárolva, szolgáltató nem foglalkozik vele.
Mit lehet tenni? -
Ez megvolt, de végül az oldotta meg, hogy az alkalmazás adatlapján az összes adat törlése lehetőséget választottam.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
[ Szerkesztve ]
-
balu1977
senior tag
Sose a pixeleken múlt ,hogy milyen képeket csinál egy mobil kamera.
-
MODERÁTOR
válasz Peaceliker #3781 üzenetére
Simán lehet, hogy jobb a Poco főkamerája. Annak 0,8 µm a pixelmérete, a 11 Lite 5G NE-nek 0,7 µm.
Persze, ez nem ilyen egyszerű, mert pl. makróban meg az a rosszabb mert ezek 5 megapixeles kamerával bírnak, az meg 2 MP-es.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Peaceliker
addikt
-
zala005
tag
válasz Genesistibi #3779 üzenetére
Csak vmilyen RED csomaggal vagy Go csomagokhoz vásárolt 5G opcióval (asszem havi 500 FT) fog menni, más lehetőségről nem tudok.
-
addikt
válasz Genesistibi #3777 üzenetére
Szolgáltatónál 5G engedélyezve van? 5G-s modelled van?
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
Genesistibi
tag
Sziasztok! Itt vagyok a Balcsin, ahol elméletileg a vodafone komoly 5G lefedettséggel rendelkezik. Viszont hiába van beállítva preferált hálózatnak az 5G, nem csatlakozik rá. Próbáltam manuálisan is keresni, úgysem találtam. Van ötletetek mi lehet a baj?
-
kovjoe
aktív tag
válasz Peaceliker #3773 üzenetére
DXomark alapján Poco X3 NFC 103, míg a 11 lite 5G NE 111.
Xiaomi 11 lite 5G NE (8/256) (Xiaomi HyperOS 1.0.9.0 UKOEUXM) - Békéscsaba
-
Viper26
nagyúr
AOD itt van rendesen? Vagy csak 10mp?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Peaceliker
addikt
válasz Viktor0610 #3772 üzenetére
Azt olvastam, hogy kamerában ugyan azok, azért mertem csak így bele a nagyvilágba engedni ezt a kérdést
Amúgy 5g és valszeg NE a terv.
Yt videó van egy, de abból tényleg nehéz eldönteni. Nézem a kamera összehasonlítót, köszi"Oh my Goa'uld!"
-
MODERÁTOR
válasz Peaceliker #3771 üzenetére
Melyik 11 Lite a 3 közül?
Amúgy javaslom a GSMArena kamera-összevetőjét ( [link] ), esetleg YouTube-on is szoktak ilyenek lenni.
(Igen, tudom, a YouTube nem a legjobb erre, de mégis, szerintem sokszor látszik a különbség a kamerák között. )Xiaomi 13T
-
Peaceliker
addikt
Sziasztok! Van esetleg valakinek konkrét tapasztalat, hogy Poco x3 nfc-hez képest 11 lite kamerában milyen? Köszi
"Oh my Goa'uld!"
-
balu1977
senior tag
Bekapcs gomb és némítás. Nagy probléma tényleg.
-
fap333
aktív tag
válasz Bandit21 #3766 üzenetére
A kivezetés és közfelháborodás után néhány hónappal az EU-romba betették a választás lehetőségét:
Beállítások -> Hangok és rezgések -> További beállításokMondjuk azt hozzátenném, hogy ebben az esetben sem lesz néma a telefon, mert ezzel a csengetést, és az egyéb jelzések hangerejét állítod. Viszont ha elindítasz egy médiatartalmat (pl videót), akkor annak a hangereje nem változik az előző beállításhoz képest.
10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Bandit21
addikt
válasz gabber01 #3765 üzenetére
Valami idióta kitalálta hogy a hangerő le a média hang. Nem akarják az istennek se kijavítani, utoljára a redmi 4x em tudta ezt de ott is elvitte a egy szoftver frissítés valamikor 2018 ban talán. Szokj hozzá hogy a nemitas 2 mozdulat, hang fel/le és csengő athuzva.
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
válasz gabber01 #3763 üzenetére
Hülye kérdés, de hogy halkitod le? Hangerő gomb fel/le és csengő athuz gomb, vagy csak hangerő le ? Utóbbi csak a média hangot szedi le.
Előbbi után elviekben csöndbe kéne legyen, hacsak nincs valami rejtett beállítás, hogy az adott alkalmazás mindenképp csipogjon.
Utóbbit meg tudod nézni az adott alkalmazás engedélyeit átnézve.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
gabber01
addikt
Talán hülye kérdés, de pár napja próbálgatuk egy ilyen Mi 11 Lite 5G-t (780G), és hiába némítok le mindent, mégis van hogy csipog valamilyen értesítésre, pl. email, akármi.
Volt már néhány telefonom, de ilyen problémával még nem szembesültem, ha levettem a hangot, akkor le volt véve a hang és kész. :D
Van itt valami trükk, bújtatott beállítás?Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
gabber01
addikt
Köszi.
Még nem tapasztaltunk ilyet sem a kijelzővel sem a gombbal egyelőre.
Amelyik kijelző ilyen hibát produkál, az a kezdetektől rossz, vagy csak később jön ki és idővel rosszabbodik. Olvastam olyat is hogy elvileg már szoftveresen tényleg javították.scream24: neked is köszi.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
scream24
senior tag
válasz gabber01 #3759 üzenetére
Sajnos gyárilag rosszul tervezték a szalagkábelt a bekapcsoló gombnál, így előfordulhat bárkinél. De azért nem kell parázni 😊, nem jellemző, hogy tucatjával döglik meg a gomb. Viszont, ha bedöglik sem vészes a javítása.
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
zorzy4
addikt
válasz gabber01 #3758 üzenetére
Igazából semmit, inkább hiszti. Kétféle kijelzővel készül a telefon, az egyiknek a feketéi szétesnek kissé ha összefüggő háttérként nézed, pl ébresztőóra beállítás. De már frissítéssel javítottak rajta. Viszont ennek szebbek a színei. Az ne verzió is már csak ezzel készül. bekapcs gomb para is csak itt a fórumon van, senkitől nem hallottam.
[ Szerkesztve ]
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
Azerta
csendes tag
Sziasztok,RANDOM AOD fényerő váltakozás senkinél?-ugyanazon helység,ugyan olyan fényerő mégis hol erősen világít,hol elhalványul.13 frissítése óta..
[ Szerkesztve ]
-
Digitalis
senior tag
Sziasztok!
Van valami infó arról, hogy milyen audio DAC került bele ebbe a szériába? Esetleg örökölte a MI 11, remek, 384Khz / 32bit hifi audio konverterét?Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
kovjoe
aktív tag
Sziasztok!
Két hete használom a Redmi note 9-et leváltva a 11 lite 5G Ne-t, de a zsebmódot sehol nem találom. Segítsetek, biztos tök egyszerű, csak én vagyok béna .
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 lite 5G NE (8/256) (Xiaomi HyperOS 1.0.9.0 UKOEUXM) - Békéscsaba
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Nem tudom ez rom vagy szolgáltató függő,de néha ha van elmegy a mobil netem. preferált hálózat 4G. Miui global 13.0.4Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
scream24
senior tag
válasz zala005 #3745 üzenetére
Nekem ennyit tudott ma. Folyamatos Bluetooth a vekker és a füles miatt. +Gps, nfc, mobilnet, 2 sim. A térerő többnyire elég gyászos a melóban. Pár hívás, sok zene. Illetve pár óra netezgetés. 😁
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
zala005
tag
Sziasztok!
Egyre gyászosabbnak érzem a telefonom akkumlátorát. Ezt a képernyőidőt gyári rendszerrel sikerült hoznia [kép] .
Utána kíváncsiságból felraktam a heti xiaomi.eu rendszert bootloader nyitás után. Nem dobtam ettől sem hátast... [kép]
Itt érdemes lehet akkumlátorcserén gondolkodni, vagy mi lehet a probléma? Ennyire durva lenne a 2 SIM-es használat? (Általában max térerő van mindenhol, és valamikor az egyiket csak 2G-re állítom 4G helyett), és többnyire megy is az akkukímélő mód is.
(Mi 11 Lite 5G)
-
bjames
aktív tag
válasz scream24 #3741 üzenetére
Köszi a tippet.
Leginkább a Chrome akadt, s eszembe jutott, hogy egy korábbi verziójút raktam fel belőle apkmirrorrol letöltött apkbol, mert nem sikerült a Chrome telepítése a play storebol anno. Így ezt letöröltem minden adattal, s újra raktam play storebol + még egy újraindítás, s megjavult a rendszer.
A Chrome is, a képernyő feloldáskori akadás, s érdekes módon még más app is jobb lett, pl Yahoo finance.
Érdekes milyen hatással van egy elcseszett Chrome telepítés a rendszerre. :) -
scream24
senior tag
-
bjames
aktív tag
5G NE-re felraktam a xiaomi.eu rom dev verzióját, a 22.5.11-est.
A glogálhoz képest akadósabbak az animációk több helyen is, pl. képernyő feloldásnál is akad egy picit miközben hangot játszik le, plusz egyéb fix helyeken is darabos kicsit. Nem vészes, de simábbat várna el az ember.
Ez esetleg jellemző a rom dev verzójára, s lehet mégis csak a stabil verziót kellett volna felraknom?
Ill. az eu romon a rom folyamatossága milyen a globálhoz képest másoknak? -
MODERÁTOR
-
Hópihe5
tag
Sziasztok!
Van lehetőség arra, hogy letöltsek egy offline, internet nélküli rádió alkalmazást a mobilra? -
dchard
veterán
válasz fecke78 #3734 üzenetére
Szerintem akkor ez a pipa 160 lenne a 80+80 opció. Tudni kell, hogy valójában nincs egyben 160Mhz, az mindig két 80MHz-es részből áll össze. Lehet a telód nem jól kezeli ezt. Sima WPA/WPA2-PSK-val próbáltad? Nálam WPA2-PSK AES mellett tök jól működik a 160MHz AX kliensekkel is. Telefonom nekem is csak 80MHz-et tud, szóval
[ Szerkesztve ]
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
fecke78
senior tag
Ugy van ,hogy 20/40/80 , és külön kehet kipipálni a 160mhz-et
-
dchard
veterán
válasz fecke78 #3731 üzenetére
Tudsz beállítani 80+80-at 160 helyett? Eleve 80+80-ban kéne mennie, mivel a 160MHz (egyben) nem kötelező AX-en sem, tehát a 160 sem szó szerint egyben kéne hogy legyen a visszafelé kompatibilitás miatt, nem tudom az ASUS hogy csinálja... Nekem Ax6-om van és 160MHz-re állítva mennek az AX kliensek 160megán, ami nem tud ennyit, az meg 80-on AC-n.
-
fecke78
senior tag
WPA2/WPA3-Personal
nem tudom szàmit e? -
fecke78
senior tag
NE van nekem , és nem ment vele ...
asus tuf gaming ax5400 router[ Szerkesztve ]
-
fecke78
senior tag
hátha másnak is nálam a routeren engedélyezve volt az 5g nél a 160mhz , és ugy nem ment velle a teló , 160mhz pipa kí , van 5g wifi
-
bjames
aktív tag
válasz HELLAFLUSH #3726 üzenetére
5G NE-m van, gyári rommal.
Még... -
dchard
veterán
válasz HELLAFLUSH #3724 üzenetére
Érdekes, hogy az NE-re mennyivel később jönnek ki a Xiaomi.eu-s stabil romok... Simára már a második vagy harmadik változat jelenik meg, NE-re meg március óta semmi...
-
bjames
aktív tag
válasz HELLAFLUSH #3724 üzenetére
Nekem már több mint egy hete 13.0.8 van. De ebben csak security patch változást írtak.
-
fecke78
senior tag
találkozott valaki olyannal , hogy az othoni 5ghz wifit eldobja , csak a 2.4 et preferálja ?
Mit rontok ell ?
valakinek hasonló? -
djapor96
senior tag
Van valahol leírás, hogy lehet downgradeelni a fimwaret?
Feleségem ki van a 13-astól. Már az odavágás szintjén áll...Az enyém 13.0.4.0-án tök jó volt. Neki szar.
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
djapor96
senior tag
válasz Viktor0610 #3708 üzenetére
Igen, visszafelé nem lehet.
Mit jelent ez az app lelakatolás?Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
Kátai
senior tag
Ez [link] jó lehet MI 11 Lite 4G-re?
Nagyon gondolkozok az EU-rom felrakásán. -
Azerta
csendes tag
Van akinek 13 frissítése után az aod random fényesebb,azután halványul,s aztán megint ki szúrja a szemed és megint " normal"( 11 lite 4g)- minden gyári.
-
MODERÁTOR
válasz Beles36 #3713 üzenetére
Majdnem jó helyen vagy: [Re:] Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
Ez a te topikod.Xiaomi 13T
-
Beles36
csendes tag
Üdv .Kerestem rá de nem dobta ki a problémám itt .Adott egy Xiaomi MI 10 T pro és egy sony füles.Szakértöi beállitásokban engedélyezve az Ldac.Pár zeneszám után a telefon visszadobja az Ldacot SBC-re.Minden lehetséges dolgot megcsináltam amit a net kidobott rá .Valakinek ötlet?
-
MODERÁTOR
-
válasz Viktor0610 #3710 üzenetére
Most megnézve a 13.0.5 van fent nekem már hetek óta. Nekem olyat csinált, h a super wallpaper visszaváltot simára vagy 3x már, de újra indítottam és visszaraktam.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
MODERÁTOR
válasz pusszycat #3709 üzenetére
Egy visszajelzés még szerintem nem jelenti azt, hogy a frissítés rossz lenne.
De ha pl. te is feltelepíted, akkor eggyel több visszajelzés lesz.Mondjuk, a 13.0.5 keresés alapján tényleg lehet valami ezzel a frissítéssel. Fórumtársnak az órára későn érkező csörgésértesítéssel van baja.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Most akkor frissítsek vagy ne?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
MODERÁTOR
-
djapor96
senior tag
Jött 13ra egy frissítés 13.0.5.0 a száma. Ez borzalmas. Minden képernyő bekapcs 3 másodperc homokóra. Honnan tudom most letolteni a SKIEUXM 13.0.4.0?
Az a verzió kellene ami Miui verzió menüből felrakható.Telo Mi11 Lite 5G[ Szerkesztve ]
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
n0is3es
aktív tag
válasz cintula187 #3690 üzenetére
Szerintem ne erőltesd a 3G-t már nem nagyon vannak tornyok [link]
Moto Razr 40 & Alfa Romeo 147 1.6 Twin 120 LE 2006 ;)
-
válasz fecke78 #3703 üzenetére
Én fordítva csináltam pont ezért. Előbb felrakod a tokot, és akkor már könnyű felrakni az üvegfoliát, nem lehet elrontani.
-
fecke78
senior tag
Vettem foliàt 5000.- vettem tokot 4000.-
felrakom a foliàt utàna a tokot , sarkàn felnyomta . O ,hogy rohadna meg így marad , rendelek allirol foliàkat meg tokokat … -
Bandit21
addikt
válasz pusszycat #3700 üzenetére
Sajna régimódi vagyok, van ket szép tissot órám és azokat nehezen fogom letenni. (Az s1 watch talán... de annyiba kerül majdnem mint egy e SIM es Galaxy watch4 akkor meg már inkább hagyom a fenébe)
Elavult lehet de ha nincs LED mi más mutassa ha történt valami amig épp nem voltam telefon közelbe.
Nekem amúgy ez a 10 mp aod bejön a feleségem s20fe telefonja nem tud ilyet ott folyton megy akkor is ha nincs semmi újdonság az pl inkább tűnik elavult dolognak persze ez mind szubjektív.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Óra topik
- Suzuki topik
- Path of Exile 2
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest