- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Azt hittem ez a 16 GB elírás, és csak 32-es és 64 Gbyte-os lesz belőle. Nekem speciel a 16 kevés a 64 meg már sok, hacsak nem "gombokért" fogják adni.
Oppenheimer
Háát, Windows Phone után nagy váltás lesz, főleg, ha előtte nem volt még Android-os telefonod.(ha pedig volt, akkor nem értem, hogy lett WP-s. Na, mind1 is
)
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #18 üzenetére
Többe, de még így is (94e + vám + Áfa) ~ 123e Ft + a haszon, amit rádob a kereskedő. Biztos, hogy a "nagy nevek" hasonló készülékei még ennél is drágábbak lesznek) Az biztos, ha itt - Európában - lesz a Lenovo, Xiaomi, Oppo, akkor át fogják rendezni a piacot. Remélem ...
-
<Adamsky>
nagyúr
Én pár hétig (hónapig) vacilláltam, mert egyfelől vártam a Moto X-et, meg nem voltam benne biztos, hogy jó lesz-e nekem ha Kínából rendelek. Aztán a tények meggyőztek. Nekem ez a telefon (Mi2S) kell, mert a közeljövőben ennél minden csak nagyobb lesz. A másik alternatíva az SGS4 mini volt.
Amikor viszont végre megrendeltem, egy hét múlva már a kezembe volt.Vannak gagyi / komolytalan oldalak, de van jó pár megbízható webshop is, amik mindent megtesznek a vevőért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest