Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
 - iPhone topik
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - Yettel topik
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
 - One mobilszolgáltatások

Új hozzászólás Aktív témák
- 

ZolkoW
őstag
nem nagyon fog zavarni (nem mintha rohannék megvenni, de azért következőnek versenyben lesz, az szinte biztos) a magyar hiánya. a zárt bootloadert még mindig nem nagyon vágom, hogy nekem hátrány-e, de az előző telefonom is zárt volt, majd másfél éves korában kértem a gyártótól kódot, és annyi. Ha amúgy faján meg van írva, akkor egy stabil angol miuival tökéletesen ellennék.
(mellesleg ha zártra csinálják, és Európában picit is gondolkodnak, akkor azért én nem lepődnék meg, ha kerülne bele magyar is).Win10 : volt, egy frissítés is jött 2 hét alatt, de csak eddig bírtam

Nem tudom, hol tart, akkor a MIUI kameránál sokkal lassabb volt és nem tudott 20-25 centinél közelebbre fókuszálni. Meg bugok is voltak. Megszállott WP fanatikusoknak ajánlanám csak

Új hozzászólás Aktív témák
- Brave
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Robotporszívók
 - CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
 - Apple asztali gépek
 - iPad topik
 - Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Milyen processzort vegyek?
 - Futás, futópályák
 - BestBuy topik
 - További aktív témák...

- CORSAIR K100 AIR
 - Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
 - BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
 - BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest