- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
válasz
vadkörte #176 üzenetére
Tökmindegy, kínából rendeled. Azért az s800-ast nem nevezném én annyira internationalnek, ahhoz azért túl kevés helyen árulják kínán kívül még (thaiföld?). Úgy hallottam csak a 3g-t akadályozza a tegra 4. De mindenesetre 479 dolcsiért ibuygoun kaphatsz vagy 16gb-s s800-at, vagy 64gb-s tegra 4-et. Azért itt picit megáll az ember gondolkodni.
. Persze a tegra már az s800 alapverziójánál is lemarad jópárszor...
Nem értem itt azokat, akik jönnek az lg g2-kkel, meg nexus 5-el. A xiaomi MIUI-ja az egyik legtöbbet frissített, és fejlesztett rendszer, ami miatt a legjobb custom android felületnek tartják a tesztelők, és bár konkrétan nem írták, de a legnagyobb valószínűséggel nem akad semmit. És ha egy custom android tökéletes, és nem is akad, akkor az már tuti többet tud, és ugyanolyan sima, mint egy alap droid rom. Csak itt kb 20x annyit optimalizálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged