- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
∂яσнυη
senior tag
-
weinmaker
őstag
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #22907 üzenetére
berzser67 értem. Azért kár, hogy te nem is látod, egy vélemény jó lett volna róla.
pozanos az a baj, hogy túlságosan is ismerem a Sony Notes-t. Csak Sonykon néz ki jól, én amikor feltettem CM-re, csomót kellett modolnom hogy vállalható kinézetű legyen. Egy Google keeppel meg nem veszi fel a versenyt...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #22855 üzenetére
Én úgy tapasztaltam (V6 KK + WSM tools + paid themes modullal), hogy ugyan a témák ingyenesek lettek, de a telefon random újraindulgatott. Szóval vigyázni kell vele.
Alternatív megoldás a MIUI pro ROM.vampire17 lehet, hogy ezt is még tesztelik?
Mindenesetre ez így elég fura, Globalból még dev sincs, itt meg már stable... -
Keil Walker
aktív tag
válasz
mizoli #22672 üzenetére
Ez az Ivan 6.1.20 nem cancro-hoz van, hanem aries-hez.
Próbáltam frissíteni, mert most még a 12.18as van fent. Az updater alkalmazás nem működik, a neten pedig sehol sem találtam cancro-hoz frissítést. Tudná valaki linkelni? Ha létezik egyáltalán 6.1.20 Ivan cancro-hoz. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
mizoli #22689 üzenetére
A lehetőség adott, akinek kedve van csinálja.
Én azért nem teszek fel, hogy félóra múlva visszategyem ami előtte volt.(#22691) vampire17
Soha nem tettem még OTA-n.
Igen a Stabil Multit használom 2 hónapja.
Mindig cserélgettem a fejlesztői Multit meg a Magyart.
Minden hétvégén feltettem MiRecovory-ből a frissítést vagy váltottam.
Nekem elég ennyi ROM-olás. Soha semmi hiba nem volt egyetlen telepítéssel vagy Wipe All Data-val, ha váltottam. Aki meg ROM-olgatni akar, úgy is lecseréli TWRP vagy CWM-re. Ettől még nem kellene elvenni azoktól akit ez nem érdekel. Engem nem zavarna a zárt BL se, ha nem csak a Kínai-Angol lenne benne. Ezzel akarnak Európa felé nyitni? Mindegy, ha TWRP-t kell használni akkor azt kell. Ezek a nagy újítások levés embernek tetszenek. A ROM-olásról, meg annyit, hogy szűk kört érdekel. -
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #22571 üzenetére
Poweramp, de nem hiszem, hogy különösen ezzel lenne a baj.
Próbáltam utána TWRP-ben logokat kimásolni. Mivel linuxx szerint kernel panic okozza ezeket a fajta sod-okat, megpróbáltam kimásolni a kmsg-t, de abba meg a TWRP fagyott bele.Újraindítás után meg üres volt a fájl.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
mizoli #22547 üzenetére
Köszi. Mindig a tól egyszerű megoldásokra a legnehezebb rálönni.
(#22548) pozanos
Aktiválni tudtam volna Magyarul is, de pont ezt nem akartam. Teljesen kiiktatni a felhőt és elérni, hogy azt írja a felhő piktogram alá, hogy "Szinkronizálás kikapcsolva" Ahogí leírtam, így is lett. Ha aktiválom, attól még szeretne szinkronizálni csak nem lenne mit, ha mindent kikapcsolok. Azzal csak azt értem volna el, hogy ne kéregesse a 2 SMS-t. Azért köszi, ég az a megoldás más esetben jól jöhet. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #22498 üzenetére
Valóban a dupla systemre visszatérésre értettem, ahhoz kell fastboot. Az utolsó KK 7-es stabilra már többen visszamentek összevont partícióval is, csak az 5.12.17-re nem ajánlom (az téglásított egy-két embernek emlékeim szerint).
Látom sokminden történt itt ma. Síelni voltam, most értem haza. -
zolikaDB
veterán
válasz
mizoli #22496 üzenetére
De akkor mire mondta Tomi, h fastboot kell? Ha a regire akarok visszaterni, de DUPLA systemre?
Mert nekem akkor teljesen jo az is."Mi a legjobb módszer a jelenlegi ROM-ról backupot készíteni? Ami cakkompakk visszapakol mindent majd, ha nem jön be az új ROM feeling? Ami úgy visszateszi, h minden ott és úgy van, ahogy hagytam?"
-
mizoli
addikt
válasz
mizoli #22495 üzenetére
Szerkesztettem a #22495-öt és zavaros lett
Az utolsó 3 mondat helyes sorrendje:
Ha a későbbiekben sem célod MM MIUI -t telepíteni, akkor a "régi" 1.2GB-ra particionáló script is majdnem minden romhoz teljesen jó. Erről is át lehet menni az újra, csak több a hibalehetőség, de sokan megcsináltuk már. KK MIUI-hoz maradhatsz dupla systemen is.Hozzáteszem, hogy a "sokan"-ról fogalmam sincs mennyi
Akár kevés is lehet.
-
Tomi_Ohl
veterán
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #22374 üzenetére
2 óra alatt több verziót kipróbáltam, kombináltam, selinuxot átállítottam, de a soundenhancement nem működik.
Az FC-t megoldotta egy újabb apk letöltése, de hangszínszabályzó nélkül nincs értelme.
De nem adom fel. Pár nappal ezelőtt próbálta egy srác CM-en és jó volt neki... -
s4tch
veterán
válasz
mizoli #22366 üzenetére
RR-rel folytatott, pár hetes románcom a végéhez közeledik: fullra töltött akksival meghalt a zsebemben a telefon, újra kellett indítani. Nem bánom, ha fc-zik 1-1 program, kisebb bugok sem feltétlenül zavarnak, de ha a telefon kikapcsol magától, az nem vicces. Még kap pár napot, aztán ha ez újra előfordul, megy a levesbe, immár végleg.
-
Mr.C
őstag
-
laci laci
addikt
válasz
mizoli #22274 üzenetére
+Tomi Ohl : össze-vissza írtam. Ha rr-t akarok frissíteni. De a másik felem meg ki akarja próbálni az aicp romot..
, köszönöm, hogy türelmesek vagytok hozzám. Ja és úgy néz ki, hogy összerakom a másik telomat is.
22272 válasz: olvastam, de menüre és használatra /funkcióra hasonlít az rr-hez? -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #22253 üzenetére
Egyből csatlakoztál wifire még a setup wizardban? Nekem legutóbb 5.59kB adatforgalmat generált így (de általában 30 körül szokott lenni).
A navbart kikapcsolni illetve kapacitív gombokat használni nincs lehetőség, letiltottam mert több Sony appban layout problémákat okozna (meg hát így az igazi).
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #22225 üzenetére
Valóban nincs benne... Erről megfeledkeztem, mert nekem nem fontos.
laci laci ahogy mizoli mondja, főleg az Android és a MIUI mappákban vannak olyanok, amit a rom hoz létre. Azon kívül előfordul, de ritka, azokat időnként kézzel törlöm.
Nemműködést viszont nem kéne, hogy okozzanak, ha arra gondolsz. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
mizoli #22177 üzenetére
Egy hónapot sem használtam, erre nem szoktam semmit se felszámítani.
Mindjárt nézem.(#22178) Tomi_Ohl
Tomikám. Nem mindenki olyan szempontok alapján vesz telefont, mint te. Van akinek nem a vas a lényeg, hanem, mert szereti, vagy bevált neki, vagy csak a név. Ezen az áron a legsilányabb Samsungokat kapja meg a vásárló és még is sokkal többet vesznek abból, mint ebből. Sokan a mai napig nem is hallottak erről a márkáról és ha meghallják, hogy Kínai, jön az előítélet. Mi tudjuk, hogy jó, ők nem is akarják tudni.(#22179) mizoli
Persze, hogy jó, ezért veszek én is mindig egyet. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #22148 üzenetére
Majdnem rávágtam, hogy CM feature lehet, de sima CM-ben sincs benne tudtommal. Persze vannak dolgok, amihez extra munka kellene, hogy sima AOSP-n is működjenek (erre rá kellett jönnöm, mikor az Xperiás portokkal dolgoztam).
Mr. C ambient display. Ha jön értesítés, felvillan a kijelző az órával és az értesítéssel (fehér szöveg fekete alapon).
Persze, hogy Gravitybox-szal tudja, úgy könnyűDe sima AOSP-hez képest akkor is ott vannak ezek.
A full layers támogatást meg azért írtam, mert Bitti elvileg még több Layers commit-ot tett bele, hogy még jobban működjön. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #22146 üzenetére
Úgynevezett mappa nézet van, de csak azokat mutatja, amiben van is kép.
Nem, Slimbitben nincs wakelock blocker. Az AOSP-hez képest kb ennyi extra beállítás van: gombok testreszabása, környezeti kijelző, fekete téma lehetőség, teljes Layers támogatás, dupla bekapcsoló gomb a kamerát nyitja, hangerő gombos ébresztés és két oszlopos beállítások.
Jelenleg van egy bug benne: Bluetoothon nem lehet semmit sem küldeni (FC). Küldtem egy log-ot Bittinek, 3 percen belül meg is találta a javítást.Legközelebb ez is javítva lesz.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #22117 üzenetére
Mindegy, galéria annyira nem fontos, elég, ha képeket lehet benne nézegetni. A kedvencem maradt továbbra is a Sony Album, mert az még szép is mellé.
s4tch melegedés terén hogy áll? Elég nagy botrány volt körülötte anno pont ez miatt.
Mindenesetre kipróbálni szívesen kipróbálnék én is egyet, már csak a hajlítottság miatt. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #22096 üzenetére
Ez nem ugyanaz?
Az ES-nél megfigyelhettétek, hogy változott a fejlesztő ES global-ra. Azóta kezdett egyre több fölösleges cucc kerülni bele. Ha a régi fejlesztők lennének valószínű még ma is azt használnám, de azért nem bánom az áttérést.Wovbagger szívesen odaadnám a Mikeyt, ha a környékről vagy. Nekem úgyis csak a szekrényben csücsül.
Egyébként a PH szabályzata megengedi, hogy ha hosszabb, nem egybefüggő válaszokat írunk, külön hsz-ben reagáljunk. Elvileg csak a rövid válaszokat muszáj egybe írni. Én mondjuk személy szerint a hosszabbakat is egybe preferálom, nem néz ki jól, ha valaki öt embernek külön hsz-ben válaszol egymás után...
Fejvadi látom újabb harcba keveredtél az almásokkal.
-
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
mizoli #22072 üzenetére
Az 5 még odébb van. Meizu meg elvette egyszer a kedvem már.
(#22073) kárátékutyá
HA többet is akarsz róla tudni, inkább adj priviben egy számot és felhívlak, elmondok mindent, de nem szeretek sokat írni.Annyit azért mondhatok, hogy eszméletlen jó és a kinézet az ver mindent amit eddig láttam. Nekem.
(#22076) Keil Walker
Nem tudom, hogy a szervizes haver, honnan rendel, de most egy iPhone 6-ra tett fel és nem lehet belekötni. Nemrég láttam egy fekete tokot és kijelzőt tett fel egy Mi3-ra, de rá sem jöttem volna, hogy az nem eredeti. Az IPhone-nál elkérték a Kínaiak az IMEI számot is és ráfestették pont úgy mint az eedeti hátlapon van. -
Wovbagger
tag
válasz
mizoli #22077 üzenetére
Amikor nekiállt dobálni a "Google Play alkalmazás sajnos leállt" hibaüzeneteket és hiába szenvedtem vele akkor volt egy olyan pillanat, hogy azt mondtam inkább eladom a fenébe, emrt nem nekem való, de hála Nektek meg a segítségeteknek már "jobban vagyok". Most már azon gondolkodom, hogy miért nem inkább MI 4-et vettem, ha már egyszer MI-re adtam a fejem - főleg hogy Fejvadi tud olcsóé' garanciást
De ha maradok ennél, akkor össze akarom szedni, hogy MI kell még hozzá, és egyszerre rendelném meg a baráti Kínából, hátha úgy olcsóbb. Eddig akkor van egy szavazat a csiszolt szélű edzett üvegre, viszont egyelőre 0 ponttal áll a tok, a Mikey, a Miband és valami Piston nevű dobhártya ingerlő.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
mizoli #22069 üzenetére
Az a baj, hogy MM-en van egy olvashatósági hiba kijelölés után a menü ikonra kattintva. Mondjuk azt nem tudom, hogy ez a régi kinézetű verzióban is megvan-e, de az meg még ennyire sem material. A Solid explorer viszont 100% material, és egy naponta többször használt app legyen már jóképű
Van egy pro változata is az ES-nek, szemetek nélkül, de akkor már inkább SE.
Mindegy, a lényeg, hogy én sokat használom, úgyhogy számomra megéri. Annyira nem drága.Wovbagger esetleg a Beállítások/Értesítések/Értesítések kezelése alatt nézd meg, nincs-e véletlenül kikapcsolva.
Használhatsz fóliát, az üveg csak azért jobb, mert egyrészt jobban véd, másrészt jobb érzés használni. Bár nekem egyik sincs a telefonon. -
Wovbagger
tag
válasz
mizoli #22067 üzenetére
A proximty szenzorra gondolsz? Az volt az eddigi telefonomban is, de tényleg csak a fülemtől kapcsolta ki a képernyőt. Viszont mindketten eltaláltátok: van rajta fólia, méghozzá a gyári, mert nem tudtam, hogy hogyan fogok boldogulni a telefonnal, és ezért nem szedtem még le róla. Ezek szerint az okozhat ilyet. Kaptam hozzá egy védőfóliát is, akkor azt inkább fel se tegyem? (Akkor akartam egyébként fóliát cserélni amikor van rá szabad/zavartalan negyed órám, és megkeresem azt a hozzászólást előtte, amiben a fürdőszobát javasolták a művelethez meg egy bankkártyát)
A rendszerem: 4.4.4 KTU84P-n 5.12.11
Az értesítő LED-nél szerintem semmi extrát nem állítottam, csak különböző színűnek kértem őket.
-
Wovbagger
tag
válasz
mizoli #22067 üzenetére
Nem telepítettem fel semmilyen programot erre a célra, a MIUI Filekezelő alkalmazását szerettem volna. Most viszont újra próbálkoztam, bedugtam a pendrive-ot a megfelelő kábellel, megjelent egy értesítés, hogy USB-s tárolót talált, és egy gombnyomással indíthattam egy más fajtának látszó fájlkezelőt, ahol kijelölhettem aztán kivághattam (vagy valami ilyesmi) a file-t, majd pár érintéssel bemásolhattam oda ahova csak akartam. Tehát tényleg egyszerű volt - én bénáztam el valamit.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
mizoli #22049 üzenetére
Volt rajta egy karc.
Én sem tudok most több Mi4-et, az összest elvitték.
A WCDMA-ból mlg van bőven, a kutyának sem kell.(#22062) havri1
És, mi a gond, ha én is írtam egy választ?(#22051) Keil Walker
Van abból nagyon jó minőség is. Jobb mint az eredeti. Nagyon passzent és erősebb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 2042
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Óvodások homokozója
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged