Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dave_gahan

aktív tag

válasz eFeMeR74 #133 üzenetére

Természetesen más sok tesztet átolvastam, elméletben ismerem a hiányosságokat, tudok az alternatív megoldásokról (slime + egyebek a defekt minimalizálásához).
    Engem elsősorban a gyakorlati tapasztalatok érdekelnek a tömör gumi vs ballonos vontakozásában. A komfortosabb gördülésen kívül azonban nem olvastam erről konkrét véleményeket (zakók, balesetek veszélye egyik, v. másik kerékfajtával).
    "Depeche Mode forever :)" -> :D :R :C

Az M365 Pro valóban vonzó, de majdnem 2x annyi, mint a Kugoo... :( Tudom, hogy általában a rollerek között a Pro is még mindig jó áron van, de ezeken a szar utakon úgyis minden roller szétesik...nyilván karban lehet tartani, de nem akarok 150-200k körül költeni.

Ayg0: "A sima rollereken (Oxelo és társai) lévő tömörgumikat nem lehet összhasonlítani a Xiaomi-ra gyártottakkal. Ezek nagyobbak, és vastagabbak, ergo néhány kavicstól nem fogsz pofára esni velük"

Na pontosan erre voltam kíváncsi, köszönöm! Ez esetben lehet, h az igénytelenebb, de eleve tömör gumis és olcsóbb Kugoo S1 is megteszi... :DDD

• dave_gahan

aktív tag

Üdv,
    KUGOO S1 néven megjelent egy vetélytárs olcsóbban, igaz, itthon még nem kapni
    Egyre több magyar nyelvű tesztet látni pl.: [link]
    Bizonyos szempontból jobb, bizonyos szempontból igénytelenebb.

Na most. A KUGOO S1 tömör gumis. A Xiaomi M365-nél egyesek előnyként (gördülési komfort), mások hátrányként (defekt) írnak erről. Én egyelőre a tömegközlekedést egy Decathlon-os Oxelo Town 9-essel egészítem ki, amelynek tömör kerekei vannak. Alap, hogy esőben nem használom. De szárazon sem veszélytelen. 3 év alatt 3x estem, ebből 2 esés elég nagy volt. Minden esetben egy 1 cm-nél nem nagyobb kavics blokkolta az első "gumikat". Sztem ez a tömör kerék miatt van. Nem érdekel, h Xiaomi kereke defektre hajlamos, sokkal biztonságosabbnak vélem. Kérdésem, hogy valóban biztonságosabb az M365, vagy esett már vki vele hasonló okból (apró kavics miatti kerék blokkolás)?

Új hozzászólás Aktív témák