- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
válasz
herdsman12 #1339 üzenetére
English vs. Multi language: elvilega multinak nagyobb a folyamatos memóriaigénye
nálam 2 napból 1x ébresztett, 1 x nem ébresztett a timely (mindkét alkalommal a gyári óra fagyasztva volt). Most megpróbálom, hogy a gyárival hogyan megy...
-
kano
nagyúr
válasz
Az egy ilyen oldal. Látszólag olcsó, de minden kis tartozékért fizetni kell. Eladásakor azért nehezebb eladni így.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Naja. A doboz csak addig kell, míg ki nem veszed belőle a készüléket, aztán kész. Emiatt nem "vettem" meg, ha már nem átallottak pénzt kérni érte..
Esetleg eladáskor lehet visszacsomagolni a dobozába, de majd elmagyarázom a vevőnek, hogy nem is volt doboz.Jó, hogy hivatkoztál a linkre, mert elfelejtettem, hogy küldtek microUSB és fülhallgató gumidugót. Most bányásztam elő őket a szemetesből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.08
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest