- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Dominó85 #4119 üzenetére
Amit én hiányolok a Hongmiból, az a 2 giga memória...
Lehet, én vagyok nagyfelhasználó, esetleg a ROM (V13) vagy a program (Deezer) van rosszul megírva, de netezés közben kilépked a zenelejátszóból. Gondolom, azért, mert elfogy a memória.
Ugyanezt beadja a PowerAmppal is, bár azzal nagyságrendekkel ritkábban, főleg, mióta lecseréltem a gyári böngészőt a Boat Browserre.A V5-tel nem volt ilyen gondom (vagy nem emlékszem rá).
-
-
-
Másnál is marha pontatlan a Maps, ha nincs bekapcsolva a GPS? (Csak WLAN és mobilhálózatok alapján való pozicionáláskor.)
Engem konkrétan 2-4 kilométerrel arrébb tesz, holott Csepelen gondolom, ennél sűrűbben vannak a Telenor tornyai...
GPS bekapcsolása után hamar talál jelet, csak emlékeim szerint a korábbi készülékeim enélkül is nagyjából pontosan belőtték a helyemet...
-
-
-
-
válasz
asanotadanob #3810 üzenetére
Innen tudod letölteni a WCDMA ROM-ot.
-
-
-
-
válasz
herdsman12 #3637 üzenetére
A smiley-kat kell nézni.
Azokat nem én írtam bele: :( és :) is van.
-
válasz
herdsman12 #3635 üzenetére
-
Nem, csak az aljánál ilyen. Oldalt és fenn a tok rálóg picit a készülékházra, így marad rajta ugye, illetve védi, ha kijelzővel lefelé érne földet esés után.
Sima fóliát tettem rá, az üveget nem próbáltam ki. Toknak egy S3-ra valót használok, a készülék belefér, igen.Itt linkeltem pár képet a tokról korábban.
-
-
-
-
Készíts egy backupot recoveryben, majd tedd fel a frissebb verziót. Pár nap alatt kiderül, van-e vele gond, max. visszatöltöd a mentést.
Hard reset ugye nem kell a frissítés után. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
janakbacsi #3202 üzenetére
Phone - Menü - Settings - Call settings - Quick responses.
-
válasz
asanotadanob #3182 üzenetére
Én már nem egyszer engedtem rá teljes ROM-frissítést OTA. Nálam nem volt gond.
Ennyit számítana, hogy én a gyári ROM-mal használom, vagy csak szerencsém volt? -
Ez a MIUI?!?!?
Állat jó témák vannak, és erre eddig nem jöttem rá!
Most épp' egy teljesen áttetsző téma van a kütyün, és hát marha jól néz ki...
Az ikonok annyira dinamikusak, hogy az óra ikonja konkrétan másodpercenként változva követi az időt...
-
-
válasz
herdsman12 #3160 üzenetére
Nálam (nem multilang verzió) is ilyen. Mivel nem használok csoportokat, fel sem tűnt, hogy nincs külön fül ezekhez.
-
-
válasz
herdsman12 #3060 üzenetére
Szerintem ez az adatforgalom ikon is dinamikus.
Legalábbis, mintha más lenne ahhoz képest, mint miután feltettem a ROM-ot. (Használtam ugye a kütyüt.)
-
válasz
herdsman12 #3060 üzenetére
herdsman12:
Az lehet, de én a nem multilang verziót használom (), és az frissült OTA.
Akinek multilang van, értelemszerűen azzal frissült.batai15:
Ahogy láttam, egyelőre az 1S nem elérhető. -
-
-
Kijött ugye a frissítés (stabil, nem multilang ROM), frissen most tettem fel OTA.
Ahogy látom, nem kaptuk meg az új adatforgalom számláló appot, csak az ikonját...
Kíváncsi leszek, mennyire lesz valós a "Power" alkalmazásban található hátralévő 1 nap 9 óra üzemidő.A rootot majd a korábban is linkelt recoveryből telepíthető SuperSU-val fogom megpróbálni.
-
-
Kipróbáltam az Apexet meg a Novát "kis" készülékünkön, de mentek is a levesbe...
Nincsenek dinamikus ikonok...
-
-
válasz
hevizms #2664 üzenetére
"Amugy a mobileuncle toolsban lehet kalibrálni"
Hol?
Nálam nincs a másutt is hivatkozott Psensor menüpont...
A kérdés apropója az, hogy sok esetben nem kapcsolja vissza a kijelzőt, ha benne vagyok egy hívásban, mikor elveszem a fülemtől a készülékem...
Az érzékelő maga elvileg jó, mert ha a bekapcsoló gombbal visszakapcsolom, és azután próbálgatom, elsötétíti a kijelzőt, ha eltakarom az érzékelőt... -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Más.
Amennyiben valaki úgy járna, mint én. A gyári recoveryből telepített TWRP ellenére a recovery gyári marad."your rom contains stock recovery installing script launched every time you boot yr system
to prevent restoring stock recovery after installing twrp reboot and immediately press and hold vol down and power to call uboot menu BEFORE your system will boot. Use vol down key to select Recovery and Vol Up to confirm. U will enter twrp. Select "Mount" and choose "system", back, choose Advanced -> File Manager and delete /system/recovery-from-boot.p file."A lényeg.
A recovery installálása után ismét recoverybe kell bootolni (hangerő le + bekapcs.), MIELŐTT elindítod a készüléket normál módon.
Itt "Mount" majd válaszd a "system" lehetőséget.
Vissza, majd az "Advanced"-en belül a File Manager alatt töröld a /system/recovery-from-boot.p fájlt.batai15:
A noname töltőket én kerülném. -
-
-
-
-
válasz
herdsman12 #2601 üzenetére
herdsman12:
Elvileg holnap kapom vissza a kicsikémet, majd kipróbálom.Laza...:
Köszi az infót!Akkor stornó!
-
válasz
herdsman12 #2599 üzenetére
Erre ( Light Manager - LED Settings ) gondoltok?
-
-
-
BlueDeath és hege21:
Ultra vékony kemény tok: [link]. -
-
-
-
-
-
Tudom, én voltam hikomat, hogy bedőltem az olcsó árnak, de ezt akkor sem hagyom annyiban.
Rendeltem egy ilyen Piston fülhallgatót a készülékhez. Meg is jött bő egy hónap után (DE 45 napon belül), de egy nap használat után kiderült, hogy valószínűleg hamisítvány...Rossz is a hangminősége, meg ezen leírás alapján hamisítványt kaptam... Indítottam egy "ügyet" eBayen, kíváncsi leszek, mi lesz a vége.
-
-
-
-
Mindenkinek, akinek tok-problémája van.
Vegyetek ilyet.
Tokba is beletehető, védi a készüléket, pontosan illik rá, stb...
-
válasz
hevizms #2303 üzenetére
A link szerint csináltam (ahogy a vásárlás után először is), csak pont az volt a gond, hogy lefutott, de nem történt semmi.
Egy dolog volt más, most csináltam egy cache törlést is (nem wipe) a gyári recoveryben. Ez látszólag nem futott végig, utána még is sikerült a TWPR-telepítés. -
Valahogy sikerült a TWPR telepítés.
Nem tudom, hogy, pont ugyanazt csináltam, mint eddig. Mindenkinek köszi a helpet.
herdsman12:
Köszi, de én a gyári (nem multilang) verzióval is elvagyok. -
-
válasz
Laza... #2295 üzenetére
Laza...:
Azt tudom, hogy korábban az 1S-re való ROM-ot tették fel a Hongmi WCDMA verziójaként.
Azonban azóta már javították. Nem hinném (persze, nem lehetetlen), hogy a "javított" ROM sem volna jó.Még nyomozok kicsit.
Egyébként, ha jól értem/sejtem, a visszaállításhoz egy olyan ROM-verzió kellene, aminek a nevében HM1W szerepel. Azt kellene feltennem recoveryből, onnantól kezdve visszanyerhetném az irányítást a készülékem root-jogai felett.
Sanyesz.:
Nem találok olyan menüpontot, illetve mivel nincs root, lehet, nem is sikerülhetne... -
válasz
Viktor0610 #2289 üzenetére
Két dologra tudok gondolni, mint hiba.
1. A TWPR feltételéhez is kell a root?
2. A linkelt frissítés neve miui_HM2W_JHBCNAL5.0_8197122014_4.2.zip, míg a TWRP és a root fájlok nevében a HM1W szerepel.Tippek?
doongoo:
Persze. Xiaomi Redmi WCDMA VersionMeg van a megoldás...
Még nincs root ehhez a ROM-verzióhoz.
-
Valamit tegnap csináltam a Hongmimmal (frissítés innen), és eltűnt a TWRP-m és a root hozzáférésem...
Próbáltam újra feltenni a TWRP-t (a kütyümön még fenn van a ZIP). Lefut hiba nélkül, de nem cseréli le a gyári recoveryt... Mit rontottam el???
-
-
-
-
válasz
Viktor0610 #2237 üzenetére
Kérdés.
Amennyiben TWRP-mentést csinálok, és utána tolom fel a frissítést, meg leszek óvva az esetleges problémáktól? -
Azt nem értem, hogy két helyen is megnézve ugyanazt a 314 megás ROM-ot tenné fel.
Nem hiszem, hogy mindkét oldalon (hivatalos MIUI fórum ÉS a magyar IS) rossz verziót tenne fel.Mit gondoltok?
-
-
válasz
overland #2120 üzenetére
Nekem is ugyanez volt.
Újratelepítettem, és már jó lett.Fontos, hogy a Play több egyéb programot is igényel, ezeket az Eric Xiang féle Google Installer magától letölti.
-
-
-
Másnál is csak az utolsó bekapcsolás óta mutatja az akkumulátor-használatot?
Meg bírok élni nélküle, de így nem tudom pontosabban mérni, meddig bírja a kütyü. Egyébként az én használati szokásaimnak teljesen megfelelő az üzemidő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest