Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Lecsúsztam róla... pedig jó lett volna, nagyon rafkósak a pandások, gondolom volt egy akciós készülék... mondjuk azt nem értem, hogy a belforgalmi "százpár" dollár körüli ár miért lesz ilyen magas mire eljut egy mezei kereskedőhöz... 50 ezret már nem ér egy 3G mentes készülék semmiképp sem, főleg, hogy még áfa is ficcen majd rá... Plusz igyekszem magam tartani a szumma 40 ezres évek óta fennálló korlátomhoz mobilbeszerzésnél
(Ezt sajnos nem tudom inflációval korrigálni, mert a megélhetéshez rendelkezésre álló összegem sem korrigálódik oly mértékben, plusz nem is akarom emelni...)Régebben már volt hogy paypalon meg is kapták a pandások a pénzt utólag meg mégsem volt nekik annyiért... kópék nagyon, meg rám akartak valami szemetet tuszkolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mikrotik routerek
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Projektor topic
- További aktív témák...
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(Ezt sajnos nem tudom inflációval korrigálni, mert a megélhetéshez rendelkezésre álló összegem sem korrigálódik oly mértékben, plusz nem is akarom emelni...)