- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BSOD
senior tag
válasz
-HajTömeg- #4629 üzenetére
A Mobiluncletools egy tweak/teszt progi. Mtk spcifikus dolgokat tudsz benne babrálni, tesztelni. Ha lenne jól működő cwm, akkor ezzel fel lehetne tenni pl., de én a füles erősítését is itt állítottam használható hangerőre.
-
BSOD
senior tag
válasz
trebrona #4620 üzenetére
Frissítésként. Kapott egy 'vájpot pluszban (alapból felajánlja a twrp). A tiszta telepítés híve vagyok eredetileg, de most nem is nagyon kerestem rá lehetőséget sem (nem is tudom hogy kellene). Ez volt a legegyszerűbb. A defy+ időkben mindig mindent újraraktam, belaktam. Most is így indultam neki, de ez lett belőle...
-
BSOD
senior tag
Még nem tettem fel, de ebben már nincs benne az smsreg nevű apk, amire korábban riasztott az avast.
-
BSOD
senior tag
-
BSOD
senior tag
válasz
Dominó85 #3958 üzenetére
Nem értek egyet veled. Ez egy magyar cég, a magyar/ eu jogszabályok vonatkoznak rá. Az a szállítási költség terhel téged, amíg Nyíregyházára juttatod. Mellesleg megnézném, hogy érvényesíted a jogaidat egy alis eladóval pl. ha már nincs mögötted a paypal támogatás, az is kész csoda ha megtalálod fél év után.
Egyébként valóban nem éri meg ilyen áron náluk venni... -
BSOD
senior tag
Ez nem hangzik jól. Reménykedtem, hogy megéri az extra árát az edzett üveg.
-
BSOD
senior tag
válasz
Dominó85 #3852 üzenetére
A probléma forrása jó eséllyel az, hogy a videóhoz nem a teljes szenzorméret van használva, nyilván erőforráshatékonyabb így megoldani, ill. szinte megoldhatatlan lenne a 8megapixel 25-30fps-es kiolvasása/feldolgozása/leméretezése. Pedig ez kellene az igazán komoly minőséghez, de ez nem telefon kategória.
-
BSOD
senior tag
Annak örültem volna, hogyha sikerül ezzel olyan formátumban rögzítenem, amit könnyen vissza tudok skálázni fullhd-ről 720-ra. Elsőre ez nem ment (sony movie studio nem ette meg). Még játszom a beállításokkal.
Azért lenne jó mert csökkenne remélhetőleg az éleken az aliasing... -
BSOD
senior tag
-
BSOD
senior tag
Azért nem találtam, mert kivették a google naptárból. Importálni kellett az "eseményeket". Netes leírás alapján megoldottam. Azért kérdeztem itt, mert a régi telómon ez nem volt szükséges. Azt hittem a hongmi naptárával függ össze, de a g-ból gyomlálták ki.
-
BSOD
senior tag
A magyar névnapokat nem lehet valahogy előcsalogatni a naptárból?
-
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12 #3654 üzenetére
Én továbbra sem hinném, hogy valami extra dac lenne benne, legalábbis nem hallatszik annak (flac-ot hallgatok jellemzően egy superlux fülessel, de fejessel sem szól még úgy sem, mint egy szutyok alaplapi hangkártya, ami nyilván adódik az erősítésből is...). A DIRAC szerintem csak a "profilt" készített a xiaomi füleshez. Valami szoftveres "feljavításról" lehet szó, gondolom a füles típuskiválasztás környékén keresendő...
Főleg azért gondolom, mert a svédek nem reklámozzák, hogy hw-t is gyártanának. -
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12 #3338 üzenetére
Sajnos nem. Nem értem rá utánajárni sem.
Lehet ráírok vagyulára...
-
BSOD
senior tag
válasz
Viktor0610 #3256 üzenetére
leellenőrzöm az 5-öst is...
-
BSOD
senior tag
válasz
Viktor0610 #3254 üzenetére
Az a gyanús benne, hogy nem az apk-ra nyöszörög (aminek a neve alapján találta szerinted), hanem a belezippelt Dalvik Executable-re, aminek a létrehozási dátuma a kiadás napja...
Kicsomagolva (ha nincs semmilyen utalás/összefüggés az smsreg-gel), akkor is sikít rá!Őrülnék, ha valaki szakértő véleményezné a dolgot!
-
BSOD
senior tag
Hívattam egy nagy rakat képet (350db), köztük telefonosokat is. Nyilván nem válogatás nélkül küldtem el őket és némi piszkálást is kaptak, de a hongmis képeket nem lehet minőségben megkülönböztetni (ebben a méretben 10*13) a fuji s100fs-sel készültektől. Egyáltalán nem lógnak ki a sorból. Felbontás, képrészlet, tömörítés, kontraszt, élesség, színek simán hozzák a nagybridge gép szintjét (dinamikában nem). Úgy, hogy nem kellett ezekbe a képekbe sem nagyobb mértékben belenyúlni.
Természetesen egy a4 nagyításnál már lenne különbség és vannak "kreatív" helyzetek, amikre a telefon nem alkalmas, de minőségben nincs miért szégyenkeznie.
-
BSOD
senior tag
válasz
margithid #3073 üzenetére
Félreolvastad. Szó nincs DAC-ról. Van kapcsolat a svéd DIRAC céggel. Hogy pontosan mit szállítanak és melyik telefonba az nem egyértelmű számomra. Szerintem valami szoftvert licencelnek...
Nyilván van a telefonban DAC, de nem hinném, hogy prémium minőség. A megfelelő beállításokkal nem szól egyébként rosszul.
-
BSOD
senior tag
-
BSOD
senior tag
Bizserget az update gondolata, annak ellenére, hogy most sz0ptam 2 napot az elflashelt rooteremmel.
Valami azt súgja, hogy várjak még vele, míg a bátrak kitapasztalják a romot. -
BSOD
senior tag
válasz
alexw801 #2887 üzenetére
A emlékeim szerint, a fórumos tapasztaltok alapján 1 megdöglött telefon van/volt eddig. Nemolyrég (1-2 hete?) írtra valaki, hogy visszaküldi se-kép/se-hang gonddal. Voltak rossz tapasztalatok sz@r kábellel (nem gyárival), nem vett fel töltést, más durva hw hibára én személy szerint nem emléxem.
-
BSOD
senior tag
Leggyorsabb megoldás mkvtoolnixszel kettészedni (gondolom mkv, ha 720p). Nekem a netem engedi, hogy leszedjem kisebb felbontásban, azzal tényleg nem kell bajlódni. De egy kis előrelátással, ha tudod hol nézed majd egyből olyan felbontásban is szedheted, feltételezve hogy nem nézed újra máshol...
-
BSOD
senior tag
Félreértetek, a pana (nem sony
) kamera f.o.s.
-
BSOD
senior tag
A zasszonynak szeretnék beújítani. Főleg azért mert ezzel már tűrhető képeket csinálhat a játszótéren a kislányunkról és tisztességes minőségű videót is fel tud venni vele (a zoomot és a stabilizációt leszámítva a(z elméletileg) fullhd sony kamerával összemérhető minőségű a videó). Nála is sokáig bírná az akku...
-
BSOD
senior tag
válasz
batai15 #2569 üzenetére
A kijelző és a kihasznált proci merít. Fél óra skype videóval wifin 20% akku (át is melegszik). 6-8óra folyamatos nyúzással biztos le lehet meríteni, ellenben ha nem nyomkodom csak ésszel, akkor 4-5 napig elmegy. Ebbe a 'lájtos használatba belefér napi 3/4 óra zene (melóba menet-jövet) némi telefonálás, net, videófelvétel/mutogatás és pár fénykép, wifi végig bekapcsolva + feles, automata fényerő. Full készenlét szerintem van egy hét is, ha nem buzerálod.
Abszolút használatfüggő mennyit bír.
-
BSOD
senior tag
Ha valaki szívesen megszabadulna a TD verziós telefonjától dobjon üzenetet. Jó feltételek esetén vennék 3g mentes hongmit.
-
BSOD
senior tag
válasz
Viktor0610 #2456 üzenetére
Ez milyen fajta tok?
-
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12 #2376 üzenetére
Egy ideje google fiókot használok erre. Simán böngészőből rendbe lehet tenni a kontaktokat és szinkronizálni.
-
BSOD
senior tag
Több kollégám használ pingpongütőn ilyesmit. Én nem lettem ilyen mazo. Telefonáláskor nem tudtam hová hajtani az elejét. Opcionálisan le fogom fejteni az előlapot (varrva van) és van egy bőrbevonatos keménytokom. Sajnos még így is zavaróan mélyen vannak a gombok az oldalában, túl vastag.
-
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12 #2196 üzenetére
-
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12 #2086 üzenetére
Használok, de kontaktokat a g fiókkal szinkronizálok
-
BSOD
senior tag
válasz
Viktor0610 #2054 üzenetére
Ez pedig az ultraolcsó kat. Németországból pár nap alatt, 2 eur a 6db légipostával együtt...
-
BSOD
senior tag
Megjöttek a fóliák a rajzaim alapján a protectionfilms24.com-tól (ebay). Most már jó helyen vannak a kamera/szenzor kivágások, jó a méret. Ez most már ne tartson vissza senkit a vásárlástól, mert tényleg bagóért van. Kár hogy nem jobb minőségű. Remélem a jobb fajtákat is ez alapján csinálják ezután.
-
BSOD
senior tag
válasz
Viktor0610 #2050 üzenetére
Újraindítástól számol.
Gondolom rom/telefonfüggő. Más telefonoknál nem ezt tapasztaltam. Defy+on pl. bármilyen rom volt nem zavart bele az üzemidő kijelzésbe az újraindítás (nem kezedett 0-ról).
-
BSOD
senior tag
válasz
Viktor0610 #2006 üzenetére
Nekem is ez volt az első gondolatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest