- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
-
Dominó85
addikt
Engem akkor is izgat a KK 4.4.(valószínűleg csak 2 és nem 4.). De a Xiaomi részéről hatalmas melléfogásnak tartom, hogy nem az 5.0-ra gyúrtak... Ez a cég is szépen elsamsungosodik, hála annaka a koreai faxnak, aki a Samsungtól ment el, mint főmérnök. Látszik is, hogy milyen lett a cég stratégiája. Korábban csak 1-2 készülékkel jöttek ki egy árszegmensen belül, most meg Samsung módjára fossák ki magukból a ráncfelvarrott modelleket... Semmi értelme nem volt a Redmi Note Snapis változatának, majd még egy Snapis, de már 4G-s verziónak sem. Lassan tehetik mellé az "Ace, Ace mini, Advanced, Advanced Pro" és hasonló jelzőket is... Félek, hogy igazam lesz és bizony csak a csúcs kategóriás telefonjaik lesznek értékelhetőek a közeljövőben. A közép kat telóik meg majd olyanok lesznek amilyenek, de szoftveres support az biza nem lesz hozzájuk. Például hova tűntek az OTA-n keresztül eddig kapott frissítések??? Hónapok óta csak a kussolás és a halasztgatás van. Én már nem szeretem annyira ezt a céget, mint korábban és ezzel biztosan nem vagyok egyedül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone topik
- GTA V
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged