Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dominó85

addikt

válasz Surda- #6778 üzenetére

:DDD
    Engem akkor is izgat a KK 4.4.(valószínűleg csak 2 és nem 4.). De a Xiaomi részéről hatalmas melléfogásnak tartom, hogy nem az 5.0-ra gyúrtak... Ez a cég is szépen elsamsungosodik, hála annaka a koreai faxnak, aki a Samsungtól ment el, mint főmérnök. Látszik is, hogy milyen lett a cég stratégiája. Korábban csak 1-2 készülékkel jöttek ki egy árszegmensen belül, most meg Samsung módjára fossák ki magukból a ráncfelvarrott modelleket... Semmi értelme nem volt a Redmi Note Snapis változatának, majd még egy Snapis, de már 4G-s verziónak sem. Lassan tehetik mellé az "Ace, Ace mini, Advanced, Advanced Pro" és hasonló jelzőket is... Félek, hogy igazam lesz és bizony csak a csúcs kategóriás telefonjaik lesznek értékelhetőek a közeljövőben. A közép kat telóik meg majd olyanok lesznek amilyenek, de szoftveres support az biza nem lesz hozzájuk. Például hova tűntek az OTA-n keresztül eddig kapott frissítések??? Hónapok óta csak a kussolás és a halasztgatás van. Én már nem szeretem annyira ezt a céget, mint korábban és ezzel biztosan nem vagyok egyedül. :W

Új hozzászólás Aktív témák