- iPhone topik
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madw
csendes tag
Nemsokára én is boldog tulaj leszek, már olvasom a topikot az elejétől, 1300-nál járok. Nem tudom felmerült-e már, mindenesetre nem találtam itt nyomát kereséssel.
Valaki próbálkozott ANT+ szenzor (ez a Garmin vezeték nélküli technológiája szívritmus jeladó, pedálfordulatszám mérő és egyéb sportos kütyük adatainak az átvitelére [amiknek neki lehet esni egyéb szoftverekkel az adatok színes-szagos kiértékelésére]) csatolásával a telefonra?
Egy ilyen vagy egy ilyen kütyüről van szó amúgy (kínai klónokat nem nagyon találtam). OTG kábelen elvileg csatolható, van rá alkalmazás is.
Szerintetek ez teljesen Android függő és szép eséllyel mindenen megy? Érdekelne ezért néhány konkrét tapasztalat ezzel a telefonnal, aki próbálta...
Új hozzászólás Aktív témák
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Sweet.tv - internetes TV
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest