- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Így flash-eljünk rá ékezetes karakterkészletet: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubi
tag
Huawei P10 Plus a telefon. Eddig MI Band 2 volt hozzárendelve. Minden engedélyt megkapott az alkalmazás. Minden értesítés meg is érkezik, kivéve ez. Próbáltam a Notify & Fitness for Amazfit appot is, de semmi. A teszt hívás szépen megjelenik, de az enyém már nem. Csak ismeretlen hívásként.
-
Ricsi 1984
csendes tag
Sziasztok ? Hogyan klónozható az mi fit app? Régen megoldottam , de nem tudok rájönni. Sajnos a Notify &fitness- hez is kell az mi fit :-( . Vagy csak en nem tudom párosítani a band 2-őt az nélkül? Oka az lenne, hogy a régi nagyon viseletes mi band 2 -t csak meló közben hordanám( szakacs vagyok , tehát kap mindent , hideg- meleg víz , karcok,gőz , olaj stb , de eddig semmi baja
és így észre veszek minden hívást stb,) . Na most vettem melón kívülre egy Cor-t. Ezért szeretném megoldani , hogy egy telefonnal tudjam használni mindkettőt. Az band 2- nél elég lenne ,ha jelezné a hívást , üzeneteket. Előre is köszönöm , ha valaki tud segíteni. -
-
kicsi007
tag
Én a Geekbuying-ról rendeltem. 52 USD regisztrált postával, biztosítással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Apple Magsafe töltő eladó
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest