- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Így flash-eljünk rá ékezetes karakterkészletet: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
batabe
senior tag
válasz
Ricsi 1984 #253 üzenetére
Elvileg ehhez a progihoz nem kell a mi fit: notify and fitness for mi band
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.miband1 -
trobi28
addikt
válasz
Max ha olyan a telefonod, akkor klónozod a Mifit appot 😉
-
batabe
senior tag
válasz
egy loginhoz egyszerre csak 1 órát tudsz párosítani, hogy szinkronizáljon. az általam ismert alternatív appokhoz (pl mibandage) ugyanúgy kell a mifit párosítás.
-
batabe
senior tag
válasz
Ricsi 1984 #180 üzenetére
én Cor-t használok már 3-4 hónapja, teljes megeélgedettséggel, mi bandage segítségégvel minden értesítést jól jelenít meg (ékezettelenít, így nincs ?).
volt egy kísérletem a BIP-pel a páromnak, nem jött be neki és nekem sem tetszett a kijelzője, a COR-hoz képest, hiába a hosszabb üzemidő, és az always on megoldás, meg a nagyobb kijelző. szóval cor szebb.
Cor is tud simán 14-15 napot, ami azért szerintem eléggé rendben van. Kényelmesen vízálló is.többieknek: Iphonennal nem próbáltam a cor-t, de a bip megizzasztott... amit iphone esetén hátrányként gondolok, hogy nincs mibandage, amivel lehet az értesítséeket "feljavítani". mivel én ezt használom, nem tudom, hogy esetleg javult-e az alapvető helyzet ékezetes betük terén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest