Hirdetés
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Xiaomi 12T Pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrimMan
csendes tag
Háát én alaposan nyúztam mindkettőt. Meg nyúztam mi a2, mi a3-tól szinte az összeset, amelyik megtetszett. Egyedül a Mi 8 Explorer Edition az, amit a Xiaomik közül megtartottam a gyűjteményemben. Szerintem a 12t pro-nak is lesz új gazdája egy év múlva
, de nekem ez egy kifejezetten kellemes teló. A 10t pro-m mellől legutoljára a 12 pro búcsúzott ?érdemei? elismerése mellett
.
A 10t pro-val szemben nálam simán nyert az ifjonc. Nem csúszik, könnyebb, meg se nyekken ha megcsavarom, és nincs tele porral a kamera körül (mert pontos az illesztés- nincs rés). Eddig ez a második kedvenc xiamiautelóm, bár a hangerő megdolgoztatott, és akksiban is gyengébb (5-10%- al karcsúbb üzemidő) dualsim, 5G mellett, de figyelembe véve az always on display, és a sokkal nagyobbra állított (mert a 12t pro-n sokkal nagyobb van
) fényerőt, a 100 %-osan működő közelségérzékelőt (mert a 12t Pro-n van), a mindíg megbízható adaptív fényerőt (egy- két óra alatt megtanulta a gazdit!), én nem sírom vissza a 10t pro-mat. Bitang vas az ma is, nálam hibáival együtt levert két "jobb", újabb, drágább tesót.
Messze nem hibátlan az újoncom sem, de nekem egy valami hiányzik a kompromisszumos széles- és a khm mikro-makro kamerákat szerencsére feledtető főkamerának köszönhetően: az Android One.
Persze az én véleményem is csak egy vélemény a sok, világunkat "benépesítő" közül.
PS:
Elfogultsággal ne vádoljatok:
Családon belül iZé 14 pro max, és Fold is kínoz. Nálunk a csajok ilyen sznobok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- PlayStation 5
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nők, nőügyek (18+)
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Energiaital topic
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Limitált!! Nothing Phone (2) 12/512GB Dual-Sim független fehér GARANCIA 2027 ig. Beszámítás ON.
- iPhone 14 128GB midnight blue kártyafüggetlen 94% akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest