- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
Xiaomi 12T Pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
beny003
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #399 üzenetére
-
-
válasz
st3v3np3t3r #375 üzenetére
Napost... Megtaláltam a kérdésemre a választ...link Ami a lényeg ebből:
- Xiaomi sends out stable updates for smartphones and tablets in “waves”.
A Xiaomi "hullámokban" küldi ki a frissítéseket.
- The time gap between OTA waves can vary from a few days to months.
OTA-n kiküldött hullámok néhány nap vagy hónap közötti eltéréssel érkezhet(ez azt eredményezi, hogy van aki hónapok múlva kapja csak meg a frissítést!tehát amit ma kap egy frissítést, ugyan azt más lehet 2 hónap múlva kaphatja csak meg!) -
Pici
tag
Engem nem.
Éjszaka "sima" 2A töltéssel tolom, ha nagyon gyorsan kell a kraft, akkor a 65W és 120W töltőimmel pikk-pakk fullra lehet nyomni.
Nálam minden be van kapcsolva folyamatosan (WiFi, BT, GPS, 5G net...stb), melóban 5-6 óra zenehallgatás BT hangszórón, napi 1-2 óra játék (5-6 óra kijelzőidő) így elketyeg egy napot. -
O.CS
aktív tag
Az nem zavart titeket amikor megvettétek a telefont, hogy nincs vezeték nélküli tötlés?
-
knuckle
aktív tag
No ez valóban elég robosztusnak tűnik
Nekem most ilyen Spiegen van, ami a P20 Pro-n is volt
-
Pici
tag
Nem éppen full átlátszó, de nem billeg és szvsz jó a fogása is, nem csúszkál. Épp a billegés miatt használtam ezt a márkát már a 10T Pro-mon is:
Ringke Fusion X Xiaomi 12T / 12T Pro ütésálló hátlap - fekete -
user26
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani olyan átlátszó tokot, amibe a telefon nem billeg az asztalon ?
Eseteg "jóféle" fóliát hozzá ?
Köszi. -
-
darvinya
titán
válasz
st3v3np3t3r #385 üzenetére
Semmilyen szuper img gondom nem volt.
Viszont akkor úgy fogalmazok, hogy rendszer meghajtó gyökerébe kell tenni. -
-
darvinya
titán
válasz
st3v3np3t3r #363 üzenetére
Annyit tennék hozzá, hogy a kicsomagolt ROM.
Annak előre beállított útvonala van, ami C://Xiaomi könyvtár.
Tehát vagy átírják a .bat/sh file-okban az útvonalat, vagy egyből így csinálják, különben hibára fut. -
Krinyo
senior tag
válasz
Kb. hasonló lehet. Remélhetőleg sorra kerülünk valamikor.
-
johnnyvsr
tag
Nekem egyébként a 14.0.7.0 sokszor azt csinálja , hogy be van állítva 120hzre és sokszor 60hz-n fut a kijelző , aztán lezárom , feloldom és jó, majd megint 60hz majd megint jó. Biztos valami bug lehet.
-
chris-v
senior tag
válasz
-
kigyi_23
addikt
válasz
Nekem éppen most dobta fel a frissítést 14.0.6.0-ról 14.0.7.0-ra. 72MB gondolom a januári biztonsági frissítés érkezik vele főleg.
-
Hivatalos ROM verziók link
Cikk
Ahogy nézem a Miui14 Global Stable kiadási infókat, a 14.0.7.0 nem jött még ki,sőt a 12T/Pro-t egyikben sem írják...
...megtaláltam,csak máshol...
Csak furcsa,mert nekem még mindig nem jelzi...Xiaomi is úgy ápdétel mint a Huawei? hogy egy frissítésre akár 1.5-2hónapot kell várni mire a telefon letöltheti? 25/50/75/maradék elv érvényesül a Xiaominál is?
-
-
-
chris-v
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #371 üzenetére
Szerintem jó lesz.
A vége szerintem nem biztos hogy kell: "Mennyiben tér el a 12, 12T és a 12T Pro?"
Aki megvette annak már mindegy, aki még nem vette meg, az meg lehet el sem olvassa a nyitó szöveget majd.
Illetve a biztonsági mentés ADB-n keresztül, szerintem már a mélyvíz kategória. -
Szeretném jelezni, hogy elkezdtem faragni egy témaösszefoglalót, jelenleg próbatervezet van...Várom az esetleges ötleteket
-
Estét....Az valami féle bug lehet, hogy ADB-n keresztül nem lehet Backup csinálni?
adb backup -all -f d:\data.ab
adb-s parancsra ugyan elindul a folyamat, de 3-5másodperc múlva meg is áll és létrejön egy kvázi 5 és 10MB közötti fájlméret...Update: ezzel az utasítássorral úgyfest működik:
adb backup -f backup-file.ab -apk -shared -all -system
-
-
O.CS
aktív tag
Azt szeretném kérdezni, hogy ez jobb telefon vagy a Samsung S21 fe vagy S22+?
-
johnnyvsr
tag
14.0.7rol vissza tudok menni 13.0.11re? Csak géppel tudom , vagy telefonról is tudom?
-
beny003
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #365 üzenetére
Lehetséges, mert ugye a 14.0.7 recovery rom már januári sec patch, de még így sem engedi azt sem a 13.0.13-ra telepíteni, majd csak ha a xiaomi engedélyezi mindenkinek
-
-
beny003
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #363 üzenetére
És így egyébként neked már jött ota-n a 14.0.7 is ?
-
-
johnnyvsr
tag
Sziasztok!
Ha szeretném frissíteni a telefont , akkor nekem a EU-s vagy global illetve fast boot vagy recovery romot kell letölteni? Telefonrol telepíteném.
[kép] -
Mennyire minősül hibának az, hogy OEM feloldás kikapcsolás mellett, a Mi Unlock PC app képes volt a bootloadert feloldani?
Épp a bloghoz csináltam a képernyőképeket, és a feoldási folyamatról csináltam a képeket, 7%on megakadt, majd kiírta az a PC app, hogy "Unlock Successfull"... Elméletileg gyakorlatban ezt nem tehette volna meg kikapcsolt OEM feoldás Kikapcsolt állapota mellett... -
user26
senior tag
válasz
kigyi_23 #355 üzenetére
Szia!
Bocsi megkerdezhetem, hogy aki 13.0.11 - ről frissített 13.0.13 - ra, az miért nem tud tovább frissíteni?
Mi a hivatalos magyarázat?
Fentebb linkeltem a hivatalos oldalt, ott recovery, fastboot és ota link - k vannak zárt rendszerrevaló rendszer verziók, ditingre. Azok alapján se megy? -
-
kigyi_23
addikt
Nincs ebben semmi lottó a hivatalos frissítéseket mindenki megkapja a 4-ből mindösszesen 1 olyan volt ami nem volt széles körben elérhető. 3-at mindenki más is megkapott és ezt is meg fogja nemsokára amint kijön OTA-n hivatalosan is. Nem értem mi ebben a lottó és miért okoz gondot ennyi idő alatt 4 frissítés kijön egy mobilra az miért olyan nagy baj?
-
O.CS
aktív tag
Azért az milyen vicces, hogy itt problémázik mindenki a a telefon szoftvere miatt, én meg október óta használok Iphone-t meg egy Watch-ot és semmi bajom mert minden működik, ennek ellenére vissza akarok térni az Androidra és akarok venni egy ilyen Xiaomit
-
-
smobika
tag
válasz
st3v3np3t3r #349 üzenetére
Köszi szépen előre is
nem is értem akkor miért ad ki recovery rom frissítési lehetőséget, ha úgy frissíted a telót akkor utánna már nem enged tovább frissíteni
-
-
smobika
tag
válasz
st3v3np3t3r #346 üzenetére
Szia ! Akkor ezek szerint aki annó frissített a 13.0.13.0 -ra az nem kap frissítést😡csak ki kell nyitni a telefont? Vissza menni, előző verzióra fastbootal, leírnád a folyamatot hogy kell vissza állni egy eredeti romra és melyikre, hogy utánna engedjen frissíteni ? Köszönöm előre is
-
-
beny003
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #340 üzenetére
Akkor így magától ne is várjam hogy valamikor fel dobja a frissítést a telefon, 13.0.13.0-on ragadt végleg ?
-
user26
senior tag
Üdv!
EEA -ból a V14.0.7.0 Pilot volt, pár napja lett Stabil. Van OTA.
Link: https://miuirom.org/phones/xiaomi-12t-pro -
https://bigota.d.miui.com/V14.0.7.0.TLFEUXM/miui_DITINGEEAGlobal_V14.0.7.0.TLFEUXM_0121af0aa5_13.0.zip
linkláthatod a webcímben, hogy a miui.com domainről lehet letölteni, nem ugribugri oldalról...
A PPTP MS-CHAP v1-et használ ami már nem minősül biztonságosnak, ezért herélték ki.
-
-
Krinyo
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #337 üzenetére
A kétes eredetű fileok ugribugri oldalakról a lőtéri kutyát sem érdekli, ki tudja mi van benne. Hivatalosan, OTA nem jött még semmi, ez a lényeg. Nem baj az Android 10, sőt, abból legalább nem herélték ki a pptp támogatást.
-
beny003
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #337 üzenetére
Sajnos erre a 14.0.7.0-re sem enged frissíteni manuálisan 13.0.13.0-ról, ugyan azt írja mint a 14.0.6.0-nál írta, ota meg ugyan úgy sehol sincs, azt írja nincs elérhető frissítés...
-
Már kint van a miui14 14.0.6.0 eu, ami a13 és 2022.12.01-es(bár update notes szerint 2023.januári)...
Amúgy a Google álláspontja az, hogy az utolsó biztonsági javítástól 3hónappal korábbi még elfogadható... azaz most van március eleje, így mondhatni a februári a legfrissebb,-3hónap az november...nincs is vele gond.
Az, hogy egy telefon flagship, nem egyenlő azzal, hogy elsőként kell a legfrissebb szoftvert is futtatnia...
Amúgy nem értem, az baj, hogy a 12t pro 2022.11es secpatchel futtat android 12őt, de az nem baj, hogy a mate 20 pro meg android 10-en ragadt?amúgy meg van olyan régió,ahol a mate 20 pro csak android9et futtat...
Amúgy meg a google új security policy-t vezet majd be, android 12-nél régebbi os támogatást megszűnteti, nem lehet majd a play áruházban olyan app, ami 12nél régebbi os-en futhat, így lassan a a12nél régebb os-t futtató telefonok szinte semmire sem lehet majd használni, max. hulladék custom romokkal... ami hát vagy jó fog futni viszonlag, vagy nem...
Amúgy töltehtő már a miui14 14.0.7.0 2023.januári secpatch-es
-
GrimMan
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #332 üzenetére
-
Krinyo
senior tag
Szoftver (update) szinten borzasztó csalódás, nem gondoltam volna, hogy ennyire gyenge a support. Még mindig 2022.11.01-es biztonsági szinten van a telefon, miközben ez elvileg egy flagship teló lenne egy kisebb vagyonért. Űbergáz. Még a 4,5 éves Mate 20 Próm is frissebb, lehet, hogy visszaváltok arra, kamerában is sokkal jobb.
Most cserélt rajta a biztosító új üveget, akkut, egy új telefon lett lényegében, ez meg marad játszósnak. Vicc.
-
-
O.CS
aktív tag
Sziasztok! Engem a hangszórók érdekelnének.Jelenleg egy Iphone 11 telefonom van és annk nagyon jók a hangszórói.Aki esetleg ismeri az Iphone hangzását, az meg tudná mondani, hogy a Xiaomi az megközeliti-e azt a szintet? Köszi.
-
Macka
veterán
Spiegen rugged armor tokot használ valaki?
Mennyire védi a kamerát a perem?
Camshield tokom van, de nem jön be, nagyon csúszkál a kezemben. -
Krinyo
senior tag
-
-
sting2
addikt
Szeretném szeretni (megvenni) ezt a telefont de mindig ott van vele árnyékban a S22+ is.
Utóbbi gyengébb, kisebb aku, melegszik, lassabban tölt.., de a kamera képességek jobbak..
Kíváncsi vagyok, hogy mi volt az abszolút döntő amiért 12TPro tulajok lettetek, mivel árban is partiban van a samukkal.
Kalandból vagy a " bikahardver" miatt?.. -
Krinyo
senior tag
Ha megjön végre a frissítés, majd akkor tudunk reflektálni.
-
user26
senior tag
Sziasztok!
Akinek V14.0.1.0.TLFMIXM verziója van (MI = Global), neki milyen dialerje van ? Ebbe is a google féle van ?
Ebben, V14.0.6.0.TLFEUXM (EU EGT EEA), tudom, hogy a google féle van. -
Krinyo
senior tag
Egyébként elindult akkor most a frissítés hivatalosan? Vagy nem? Xiaominál is a Huawei-féle béna batch-ok vannak, van aki 2 hónap múlva fogja megkapni?
-
smobika
tag
válasz
st3v3np3t3r #304 üzenetére
Szia ! Igen sajnos még mindig nem engedi frisíteni, szerintem már csak ami majd a februári biztonsági frissítéssel jön csak azt fogja engedni feltenni
-
-
darvinya
titán
válasz
st3v3np3t3r #307 üzenetére
Tőlem biztosan nem.
-
válasz
darvinya #306 üzenetére
Ugye szó volt róla koràbban, hogy user error
...
Amúgy a crc hiba úgy fest megoldva... másik fastboot.exe kellett hozzá... -
darvinya
titán
válasz
Mitől lenne az.
Kiadták élőbe tesztelésre A13/MIUI14-et. -
válasz
Poén, a fastboot rom is hibás, super.img flash közben kiakad a 7/9-nél "failed to check sparse crc" hibával
-
Végre letelt az ez a sz#ros 1hét... sikerült downgradelni a rendszert. a miui 14 frissítés hibás adatokat tartalmaz, a frissítési lista 2023.januári patchat ír, a névjegyben meg 2022-12-01 van írva
És gondolom, persze még mindig user error, hogy a 13.0.13.0-ról nem lehet 14.0.6.0-ra frissíteni
-
kigyi_23
addikt
Hát srácok nekem a frissítés után most okozott először meglepetést. Az ébresztő nem jelent meg a kijelzőn csak ébresztett.... Nem használom amúgy ezt a funkciót, de most kellett és okozott némi bosszúságot.
-
Macka
veterán
Tudna valaki segíteni ebben nekem?
A Huawei Egészség alkalmazást szeretném úgy beállítani, hogy ne zárja be az a szar memóriakezelés.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 200 megapixeles szenzort tett a Xiaomi is az új készülékébe, amely egy fokkal ügyesebb, mint a Motorola megoldása, máshol viszont akadnak kompromisszumok.
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest