- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Mobil flották
- Netfone
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlerock
aktív tag
válasz
rigoberto #2513 üzenetére
Eddigi mobilos tapasztalatom alapján az esti töltés nem ártott a telefonoknak. Mármint ami nálam voltak az elmúlt években. Az elmúlt kb 24 évben 2 Nokia, egy Ericson majd 3 Nokia aztán 5 Samu egy Huawei, és most ez a 4. Xiaomi (2016 áprilisában kezdtem a sort egy Redmi 3 pro-val). Egyetlen aksicserém volt eddig egy Samuban, de az utángyártott is hamar meghalt, inkább telefont cseréltem.
- kettő-kettő és fél évre tervezek, és a pár hónapos használt telefont preferálom ha váltani szeretnék. Ez a mostani esetben ha jól emlékszem 160.000-os új ár helyett 120.000 huf volt, de a számláján még 220.000 körüli összeg szerepelt.Mindennek van kockázata, de mindent úgy próbálok használni, ahogy lehet... Az előző Mi9 lite 3,5-4 évesen kb egy napot bírt, de mivel gyorsan töltődött, egyértelmű volt a kapacitásvesztés.
Vigyázok a telefonra, de nem minden áron, és 15-18 W teljesítménnyel töltök. tudtam, hogy nem fényes az aksiideje, és picit rosszabb is mint amire számítotam, de ez van, ha két évet kihúz, rendben vagyunk... addigra várhatóan karcos lesz, és kicsit be is lassul a szoftverek miatt. -
littlerock
aktív tag
válasz
rigoberto #2486 üzenetére
VW-vel használom, de az AA-t kábellel (az autóm nem is tudná másként, de a töltés miatt meg úgyis kell a kábel. Nem vezetékes töltést csak nagyon zárt helyen lehetne megoldani, akkor meg biztosan melegedne...). Nekem semmi gondom nincs a BT-vel, bár én is utánakérdeztem vásárlás előtt.
-
-
-
bajnokpityu
félisten
-
Toth_Jani
őstag
válasz
rigoberto #2438 üzenetére
Valóban nincs rajta Zoom, digitálisan lehet nagyitani 10x-es méretig vagy PC-n bármeddig miközben romlik a minőség.
Esetleg lehet 50 Mpx-es képeket csinálni és azt darabolgatni tetszés szerint.
Állítólag a Poco F2 Pro-ban ki lehet cserélni a kamerát olyanra, ami tud zoomolni. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi tophardvert, jó kijelzőt és remek főkamerát kínál kezes méretben – és ennyi.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Posta, csomagküldés
- Lexus, Toyota topik
- Mobil flották
- Netfone
- EAFC 25
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest