- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpii
tag
Nagyon jól látjátok. Ezért nem vagyok hajlandó kompletten platformot váltani. Kb. 2012 óta 1155-ön vagyok. i5 3570 volt és egy eBay UK-s i7 3770 lett az utódja, mert felidegesített a BF1, akadt. Most az RX470-el karöltve és a 16gb 1333-al nem mondom, hogy nincs az az isten, de nagyon nagy katasztrófa közepette esik csak be 60 fps alá, úgy hogy csutkára van húzva minden 1080p-ben.
Ez a gen3-as lapka annyira elhúzott az elődeihez képest érzésem szerint, hogy azóta viszont csak tyúklépésekben megy a normál desktop vonal. 100 ezret nem adok egy újabb, de kb. +3 fps-t hozó új generációsért, 250 ezret meg végképp nem fogok adni egy high end desktop vagy szerver processzorért. A teszt adatok alapján még ez a gen3-as i7 is kihajtaná a GTX 1080-at is, szóval, ha a NAVI jól sikerül, akkor további évek szolgálata elé néz a 1155-ös alap, immár a legújabb AMD graphics-al
Szóval én még mindig bátran ajánlom ezt a platformot, aki Core2 és leszármazottai környékén nem akar megállni, de egy még mindig ütőképes konfigot akar magának tudni.
Ez egy kicsit OFF-os, de sokan esküdnek rá, van még egy lehetőség.
Ócó kínai Engineer Sample eBay-es Xeon proci, ami full zsákbamacska, de a "kiválasztottak" persze szorzózár-mentes agyig gyárilag overclock-olt, bővített cache-s stb. (mendemondák) darabot kapnak fillérekért. Ez akár jól is elsülhet, a hátránya, hogy 70 ezer egy haszált lap hozzájuk itt az aprón.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest