- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gebro
aktív tag
-
gebro
aktív tag
Egy termék megkülönböztetése más terméktől, egy jól bevált és elfogadott marketing stratégia, amivel nincs is semmi gond, hiszen ez mindig is így működött. Én is ezt vallom, hogy be kell mutatni azt, hogy az „én” termékem mennyiben "jobb", mint egy másik termék.
A "fikázás" meg egy rossz szóhasználat volt, ami viszont nem tőlem származott, csak reagáltam rá, de az is tulajdonképpen inkább a Nokia és az MS kapcsolatát minősítette, hogy ki az úr a háznál.
Egyébként meg az adott reklámban nincs arra semmi garancia, hogy a két telefonon milyen beállításokkal készültek a képek, ezt majd a felhasználók fogják eldönteni. Mint kiderült, tavaly szeptemberben a Lumia 920 reklámjában csalt a Nokia, amiért bocsánatot is kértek, na ennek tudatában kicsit hiteltelen az ilyenfajta reklám.
A félreértések elkerülése érdekében azért megjegyzem, hogy sem iphone sem wp telefonom nincsen, és nem is tervezem egyiket sem, tehát nem vagyok egyik cég felé sem elfogult.
A végére érve én sem tartom rossz dolognak a termékek egymástól való megkülönböztetését.
-
gebro
aktív tag
Akkor ezek szerint én nem átlag júzer vagyok, mert én mindig utána nézek a teszteknek és véleményeknek ha valamit venni akarok, és reklámokra meg nem adok, mert tudom, hogy mindig csak a pozitív oldalát mutatják a dolgoknak. Mint tudjuk, tökéletes termék nincs, csak jó PR.
Egyébként meg minden mással egyetértek amit írtál.
joey20 Igen, csak szerintem fikázás helyet túl kellene szárnyalni, de ez meg megint más történet.
-
gebro
aktív tag
Tipikus microsoft reklám. Míg össze nem állt a Nokia velük, addig ez nem volt jellemző a Nokiára.
Részemről egy kicsit lehangoló, mert így lesülyednek az ms szinvonalára.
Amúgy ebből is csak az látszik, hogy ki az, aki diktál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- CNC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest