Új hozzászólás Aktív témák
-
SuperMario
tag
válasz
#42308056 #79 üzenetére
A kamera miatt már a 620-nál is komoly hisztit produkált néhány fórumtárs, hát még ha el mernék azt adni drágábban. Egyébként ennyi butítás helyett egyszerűbb folytatni a 620 gyártását. Olcsó is, a hardver egy része amúgy is ilyen, másrészt meg a rendszerhez pont elég (ha esetleg valaki még fennakadna a fél giga ramon) amit most adnak, így ráadásul reménykedhetünk a kedvező szolgáltatói árban. Gondolom megvárják a 800-as készlet elfogyását mindenhol, aztán azon az áron WP8-at adnak.
Az meg, hogy valaki hardverért vesz telefont, az a marketingesek ügyes munkája, semmi több -
törölt tag
válasz
SuperMario #78 üzenetére
Kamera lehet 5MP, kijelző sima LCD gorillaglass nélkül mint a 620-ban, vezetéknélküli töltés nem lenne benne és a procit mondjuk 1,5 helyett 1,2-re skáláznák.
Lehet spórolni rajta azért, ha nem is fele annyiba kerülne jelentősen olcsóbb lehetne egy ilyen cucc. -
SuperMario
tag
-
törölt tag
-
nonolada1
senior tag
Jelenleg egy 610-est használok most már lassan 3/4 éve. A kezdeti nehézségek,melyek a Droid használat után jöttek evvel a készülékkel,megszokottá váltak és azt kell mondjam ,hogy egy stabil,jól működő,kellően gyors vasat tarthatok a kezemben.Amire nekem kell,teljesen jól használható.Nem mondom,vannak hülyeségei,de melyiknek nincs.A 620-as méltó utódja lehet,főleg,ha korrekt áron kerül majd a szolgálatatókhoz és ha a 7.5 hülyeségeit orvosolják.Pl ha a Zune-t el lehet felejteni és rendes tárhelyként kezeli majd a PC,mint a Droidos vasakat.A bluetooth rendesen működik majd,lehet adatokat,file-okat cserélni,küldeni más telókkal.Igazándiból más komoly hiányosságom nincs a 610-es esetében.
Sok sikert a 620-nak -
Chesterfield
őstag
-
Wa2x_
veterán
válasz
#42308056 #66 üzenetére
Néztél te már SV képeket? Sztem nem.. halál zajosak..
-
rbalint88
addikt
arra megfelel, amire egy telefon kamerája való
én vennék ilyen telefont, ha olcsóbb lesz május végén - júni elején, mint a 8S és kereslet is lesz rá, lehet veszek egyet
820-ról kellemes élményeim voltak, csak túl nagy volt. Xperia P eladásával most egy darabig a droidos telefonoktól is elbúcsúzom, marad az i4S egy darabig... -
B1T3
addikt
válasz
blade zte #51 üzenetére
A középkategóriában pont nem igaz, amit írtál. Itt a 8 megapixelt az 5 megapixeltől sok esetben csak a felbontás választja el (lásd Grand X In).
Az is vicces, hogy szerinted az 5 mp-t a 3,2 ellen „viszik”. Mi alapján állítod ezt?
Az előbbiből kiindulva egy korrekt 5 mp-es kamera sokszor értékelhetőbb képet készít, mint egy 8-as, amit csak azért pakoltak bele, hogy a specifikációs lista szebb legyen.
-
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon #52 üzenetére
Teljes mértékben megértem. Remélem a szolgáltatók emberi árban fogják adni.
-
Hennet
aktív tag
Ha ezt jol beakcioznak (+megfelelo reklamkampany) a T-nel soksok ugyfelet nyernenek maguknak, be is fizetnek ra, pedig nalam a telefon, mint a kocsi Magyarorszagon: csakm hasznaltan...
-
danilla
őstag
válasz
blade zte #56 üzenetére
Te biza tényleg megmagyarázod, de sajnos hülyeségeket magyarázol. Először jöttél azzal, hogy jobb a kamerája, de sajnos a grand x in pocsék képeket csinál. Aztán jött az ár, de a lumia 620 már most olcsóbb 10e forinttal, hogy még meg sem jelent igazán a boltok polcain. Aztán most meg jön, hogy az fullhd-ba vesz fel, hidd el, hogy nem garancia a jó minőségre az, hogy 1920x1080-as felbontásban tud rögzíteni.
-
Wa2x_
veterán
Valaki, akinek van tapasztalata WP8 és 512 RAM párosításában, írjon már pár sort, hogy mennyire élhető a rendszer így? (multitask, böngészés, folyamatosság stb..)
Meg az 1300 mAh-s akku sem tűnik túl biztatónak..
-
SuperMario
tag
válasz
blade zte #56 üzenetére
Azt állítottad, hogy jobb a kamerája a Grand X In-nek, ezért jobb telefon. Nem azt, hogy nem szereted, mert nem tud FullHD videót felvenni. Röhejes indok mondjuk, de elfogadható, van olyan, akinek fontos. Nekem is, csak vannak fontosabb dolgok az én értékrendemben.
Rossz a 808 kamerája? Inkább hagyjuk is a további vitákat, már tényleg nem lehet komolyan venni amit írsz
-
blade zte
őstag
Te meg egész véletlen mindig válaszolsz nekem ezzel, ahelyett, hogy véleményt írnál. Moderátor vagy? Nem. Te max az e-pénisz kordábantartó szervezet lehetsz, aki valakire rákapcsolódik, és minden wp8-as véleményéhez hozzászólást tesz. Márcsak ezért is írni fogok, hogy te ott megtudd mindig, hogy sok dologról nem pozitív a véleményem, és nem mindenképp azt szeretem, amit te, és te meg csak irogass alám olyan hozzászólást, aminek köze sincs a topikhoz. Annak mennyi értelme lenne, ha annyit írnék, hogy tré, meg sz*r? Én biza megmagyarázom. Én ezzel lezártam. Ha továbbra is ezt irogatod alám, akkor gondolj vissza erre. Felesleges magyarázkodás, amikor elmondtam, én miért nem szeretem? ÉN.
Inclitus_pv: Nem tudtam, akkor én kérek elnézést.
De aki videózni is akar valamit, az viszont 1080p-t szereti a 8mp-ben. Meg a nagyobb felbontás is kellhet néha. Csak vicces, hogy a 41mp-es kamerája sokkal roszabb, mint amilyennek lennie kell, az 5mp meg talán jobb. -
Inclitus_pv
tag
-
SuperMario
tag
válasz
blade zte #51 üzenetére
Derék, van egy 'jó' kamera benne és ennyi. Más kérdés, hogy a 620-nál nincs kompatibilitási probléma az appoknál, ingyenes és minőségi navi van rajta, nem akad be..
Kamerába belekötni egyébként ilyen szinten 'droidos', attól, hogy nagyobb felbontású képeket tud rögzíteni még nem jobb. De ha ennyire fontos a fotózás, akkor vegyél fényképezőt, vagy 808-at. Grand X In jobb, mint a 620.. Jó vicc -
Nekem még mindig tetszik a készülék.
-
blade zte
őstag
válasz
Inclitus_pv #49 üzenetére
Tud 1080p-be venni, és egy híján 2x nagyobb a felbontása. Sokkal inkább számít, mint a 8 és 12 között.az 5mp-es kamerát azt tudod 3,2-esek ellen viszik, a 8-as meg néha jobb, mint egy 12-es.
danilia:Szerintem se, a grand x in olcsóbb, ha ez 65 lesz.
-
AMD Power
titán
Ez számomra a tökéletes telefon.
-
blade zte
őstag
Elmennének ezek a telefonok, de 5mp már ilyen kategóriában a gagyi kategória. Ha elfuttatja a jelenlegi csúcs wp8-as játékokat, egyáltalán nem akad(ami úgy is lehet), és olyan gyors, mint egy csúcs wp8, na akkor megéri. Valamivel csak tolerálni kell azt az -512 megát a csúcstelókhoz képest...
-
Pirosász
aktív tag
válasz
rudymester #39 üzenetére
Hivatalosan 75 egyenesen a Nokiától rendelve.Biztos olcsóbb lesz,920 190ezer a gyártó honlapjáról,attól még 155-ért megveheted kártyásan.Ha 70-ért raknák ki a szolgáltatók,már akkor jobban megéri besétálni egy Nokia márkaboltba,azt ott megvenni.Olyan pesszimisták itt némely emberek.Majd nagyot néztek ha 59.990-ért dobják ki.
Ami nem is lenne olyan meglepi.Ha 75 a gyártótól,65 függetlenül,szolgáltatótól lehet várni egy 60-ast szerintem.Ha meg nem így lesz,a szolgáltatók tehetnek egy szívességet...megveszem egy Nokia boltban,vagy egy nevesebb mobilshopban.
-
xperiasigi
őstag
Hát ezt várom már és esélyes a megvásárlásra.Mivel rövids idön belül szeretnék váltani igy valszeg ez lesz..
-
ramrit
tag
Ez az a motyó ami kiválthatja a droidomat. Tetszik, csak nem kelti azt a "komoly telefon" hatást :-)
-
rudymester
senior tag
Hű, ez egész jó ár, de a "hivatalos" ár lesz vagy 75 ezer szerintem. Minden esetre most örülök, hogy még 1 hónapot kell várnom, hogy telót váltsak. A WP platform tetszik, remélhetőleg normális árban lesz a szolgáltatóknál is.
-
zseny
csendes tag
Pár napja a fent említett üzletben vettem 65 ft. a telefont. Hongkongi modell! Magyar nyelv van;ok. Nokia appok vannak; ok. Bolti gari 1 év. Nem megyek bele a sufni gari kontra szolgáltató vitába. Nálam a sufni szimpibb volt, és gerincesebb, mint a szolgáltató. Szóval a nejem htc 8s után döntöttem a wp 8 mellett. Az én igényeimet tökéletesen kielégíti; gyors net, kompakt méret, megbízható, stabil működés, kivehető akksi stb. Tényleg az akku időtöl én is féltem, de egésznapos nyomkodás, zenehallgatás, stb után csak este az ágyban kérte az energiát.Ár érték arányban szerintem most nagyon jó annak aki nem idegenkedik a wp-tól
-
feddel
senior tag
Mi az ami nem fut az 512 miatt? Játékot ne is mondjatok, az nem érdekel.
-
saiyajin
senior tag
Várom a telefont, kiváncsi vagyok milyen itelettel lesz rola a MA-s teszt. Ezenkivul ket dolog erdekes szamomra, nem-e keves az akksi, ami benne van, es milyen eloben.
-
danilla
őstag
"A masik fontos dolog az 512mb ram. Ez wp8-nal ugyanaz a kategoria mint wp7.5-nel a 256mb....."
Ez így nem állja meg a helyét. Míg a a wp7-nél a 256 rammal szerelt telefonoknál van funkcionalitás beli "probléma", jópár app nem fut (skype. stb). Addig WP8-nál 512 rammal semmi ilyesmiről nincs szó.
-
kezdő
senior tag
En droidrol valtottam anno WP7.5-re. Az elso par honapban bejovos a gyorsasag, nem kell energiavampir app utan kutatni, egyszeruen csak mukodik.
Viszont nalam nagyon hamar elszallt a varazs es mar idegesit a rendszer korlatoltsaga. Tudom a WP8 kicsit javult ilyen teren, de akkor se er fel egy 4.1-es droidhoz.
A masik fontos dolog az 512mb ram. Ez wp8-nal ugyanaz a kategoria mint wp7.5-nel a 256mb..... -
SuperMario
tag
MA TV
Egyébként WP-topikban a WP-t fogják ajánlani, én is csak azt tudom mondani, hogy ennyi pénzért simán megéri, de előtte azért meg kell nyomogatni, a sebesség a RAM miatt mindenképp kérdéses - alapból biztos jól elmegy, de mondjuk multitaskingnál se akadjon, ilyenek. Ó, ha nem most vettem volna 800-at..
-
b.daniel
senior tag
Én most állok telefonvásárlás előtt, és eddig az Xperia P volt a kiszemelt, de ez nagyon megfogott most. Szívesen olvasnék egy tesztet, vagy MA tv-be jó lenne
Szerintetek melyik lenne jobb választás?
-
Vadmeggy
aktív tag
válasz
SziberTomi #20 üzenetére
Én személyesen kérdeztem meg 2 hete az Alléban és azt mondta a főnökember, hogy lesz náluk lumia 620, ahogyan 920 és 820 is. Lehet, hogy engem akartak lerázni, de elég meggyőzőnek tűntek
.
-
danilla
őstag
válasz
SziberTomi #20 üzenetére
Hát akkor ez bukta
-
dokee78
félisten
válasz
SziberTomi #25 üzenetére
Azt kiírják azokat már lezsírozták
Nekem nagyon bejön,de sajnálom a droidos megvett appokat.
De ha ez a készletben lesz és ebben az árban nem lesz a szükségleteimnek megfelelő droid akkor azt hiszem megveszem az első WP mobilom. -
dokee78
félisten
válasz
SziberTomi #20 üzenetére
Legfrissebb információik szerint,ami nem zárja ki a későbbi forgalmazást.
Gondolod előre közlik mit fognak forgalmazni? -
törölt tag
válasz
mediumgecso #18 üzenetére
A garancia gondolom nem gyártói.
-
SziberTomi
tag
Akkor nekem függetlenül kell. Ez a partnerogsm ugye nem Németországból importált cuccost ad?
-
SziberTomi
tag
T-Mobile Hungary Kedves Oliveer! A Nokia Lumia 620 forgalmazását legfrissebb információink szerint nem tervezzük.
Hát ez kár...
-
Finnugor
tag
A fényképezője milyen? Ha nem olyan rossz, akkor lehet, hogy ez lesz az n8 utódja...
-
mediumgecso
őstag
PARTNERO GSM 65 000Ft
Nokia 620 Lumia:
-GSM850 /GSM900 /GSM1800 /GSM1900
-HSDPA850 /HSDPA900 /HSDPA1900 /HSDPA2100
-11.54x6.11x1.1 cm, 127g
-TFT capacitive touchscreen, 16M szín, 480x800 pixel
-3.5mm jack
-512MB RAM
-GPRS, EDGE, HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth, NFC, USB, GPS
-5MP, 2592х1936 pixels, autofocus, LED, Videó
-Chipset: Qualcomm Snapdragon S4
-CPU: Dual-core 1 GHz Krait
-GPU: Adreno 305
-SMS, MMS, Email, Push Email, IM
-HTML5
-SNS
-MP3/WAV/eAAC+/WMA
-MP4/H.264/H.263/WMV -
törölt tag
Függetlenül 65?
Akkor lehet kártyásan veszem majd és nem kötöm hozzá magam egy szolgáltatóhoz se
Várható ez a mai MA!TV-be? -
Wa2x_
veterán
Fuu ez jóféle
csak kár, hogy ilyen vastag, meg hogy 512 a RAM, bár WP8-hoz elegendő talán..
-
Spancho
senior tag
Szerintem nép telefon tuti nem lesz.
Még ez is elég drága a nagy átlagnak.
A 610-es még mindig elég drága ,ez is 100% hogy drágábban kezd a becsléseknél.
És a 610-es még szebb is
(+ Szerintem a WP miatt se fogják annyira venni.Majdnem mindenki androidot használ.) -
Tyrel
őstag
Átfogó teszt mikor lesz?
Magyarországi megjelenés mikor lesz?Nagyon várom már, a HTC modelljei nem játszanak a Nokia Drive hiánya miatt, a 820 viszont túl drága... Remélem még a hónap folyamán egyszer s mindenkorra megszabadulhatok az Androidtól...
-
danilla
őstag
válasz
callmeakos #11 üzenetére
Akkor nem is gondolkodnék a megvásárlásán
így viszont alig várom, hogy bekerüljön a T-hez
-
callmeakos
veterán
Ha ezen droid futna
-
BenceShearer
aktív tag
Ilyen HW ilyen áron androidhoz de jó is lenne....ha lenne....
-
dokee78
félisten
Qualcomm Snapdragon S4
CPU Dual-core 1 GHz Krait
GPU Adreno 305Nem gyenge,erősen el kell gondolkodni a Droid leváltásán.
-
Nagyon várom a bővebb beszámolót, a lumia 710-emet erre cserélném, ha jó áron lesz szolgáltatónál, és megfelel a hardver.
Esetleg Mobilaréna tv-ben lesz ?
-
kristof83
aktív tag
Teljesen korrekt ár....és az főleg előny hogy sok színben kapható!!!
-
Lall
veterán
Ennyiért és nembeszélve ha a szolgáltatókhoz is bekerül jólárasítva, néptelefon lesz.
-
AS
félisten
Na ez jó hír
De hogy ennyi lesz itthon azt nem hiszem.
-
Ryoo
senior tag
Van már vmi információ a magyarországi megjelenésről??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen program, ami...?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest