- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
SuperMario
tag
válasz
#42308056 #79 üzenetére
A kamera miatt már a 620-nál is komoly hisztit produkált néhány fórumtárs, hát még ha el mernék azt adni drágábban. Egyébként ennyi butítás helyett egyszerűbb folytatni a 620 gyártását. Olcsó is, a hardver egy része amúgy is ilyen, másrészt meg a rendszerhez pont elég (ha esetleg valaki még fennakadna a fél giga ramon) amit most adnak, így ráadásul reménykedhetünk a kedvező szolgáltatói árban. Gondolom megvárják a 800-as készlet elfogyását mindenhol, aztán azon az áron WP8-at adnak.
Az meg, hogy valaki hardverért vesz telefont, az a marketingesek ügyes munkája, semmi több -
SuperMario
tag
-
SuperMario
tag
válasz
blade zte #56 üzenetére
Azt állítottad, hogy jobb a kamerája a Grand X In-nek, ezért jobb telefon. Nem azt, hogy nem szereted, mert nem tud FullHD videót felvenni. Röhejes indok mondjuk, de elfogadható, van olyan, akinek fontos. Nekem is, csak vannak fontosabb dolgok az én értékrendemben.
Rossz a 808 kamerája? Inkább hagyjuk is a további vitákat, már tényleg nem lehet komolyan venni amit írsz
-
SuperMario
tag
válasz
blade zte #51 üzenetére
Derék, van egy 'jó' kamera benne és ennyi. Más kérdés, hogy a 620-nál nincs kompatibilitási probléma az appoknál, ingyenes és minőségi navi van rajta, nem akad be..
Kamerába belekötni egyébként ilyen szinten 'droidos', attól, hogy nagyobb felbontású képeket tud rögzíteni még nem jobb. De ha ennyire fontos a fotózás, akkor vegyél fényképezőt, vagy 808-at. Grand X In jobb, mint a 620.. Jó vicc -
SuperMario
tag
MA TV
Egyébként WP-topikban a WP-t fogják ajánlani, én is csak azt tudom mondani, hogy ennyi pénzért simán megéri, de előtte azért meg kell nyomogatni, a sebesség a RAM miatt mindenképp kérdéses - alapból biztos jól elmegy, de mondjuk multitaskingnál se akadjon, ilyenek. Ó, ha nem most vettem volna 800-at..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest