- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
winhelper
tag
Szerintem egy szervizt látogass meg.
Már leírtam más témák kapcsán itt, de nekem az Optimus7 minimum másfél napot megy ugyan olyan felhasználói szokásokkal mint anno a DHD. A DHD-nál imádkozni kellett, hogy reggeltől estig kibírja, a szó szoros értelmében. Úgy hogy ki volt kapcsolva a 3G, wifi, GPS és minimum fényerő, plusz minden szinkronizálás a legnagyobb időközre volt állítva (időjárás, facebook, twitter...stb)
Az Optimus-on folyamatosan megy a 3G, és a location sincs kikapcsolva sosem.
Nálam a legapróbb akadás sem tapasztalható és a böngésző sem produkál ilyeneket, pedig volt hogy 4-5 napig is ment restart nélkül.
Szóval szerintem a készülékeddel van gond, nem szerencsés az általánosítás.u.i.: És amikor megjegyeztem, hogy azért választottam az Optimus 7-et, mert az Omnia7-re mindenhol panasz volt, majdnem leszedték a fejem.
Na erről van szó.
-
Éppen azért lepődtem meg, mert tőled mindig tényeket lehet olvasni... de én tényleg nem tapasztaltam, hogy lassú kommentet írni vagy hogy pár nap után akadozna. A GPS-t azért írtam, mert ha nem használod, az offline-ban van. Location, 3G és ilyenek mellett amúgy tényleg hamar merül, mint más telefon is. Én a nap döntő többségében wifin vagyok és telefonálgatok, de azért marad idő pár trailert megnézni, kicsit játszani, olvasgatni és nem szoktam napon belül tölteni. Lehet, hogy én fogtam ki jót?
A lassulások alkalmazásból jönnek, de elvileg lesz SDK frissítés, fejlettebb GC_vel és akkor ezek megszűnnek. Azt hittem, a rendszerre mondod, hogy akad, mert azt nem tapasztaltam még. A böngésző nem halálos, de nem kell különösebben türelmesnek lenni hozzá, hogy valamit lássunk. Én sem vagyok "white-szemű" vagy mi és nem is értem, amikor más rendszereknél is a videókon 0.1 sec akadás után kutatnak.
A kiegészítésed után viszont akkor a hiszti dolgot visszavonom.
-
andr_s
tag
Sziasztok!
én egyetértek gombsadi felvetett problémáival... én is tapasztalaom! kivéve ezt a lassulás dolgot.
ami a legjobban zavar engem is az az aksi dolog, nevetséges, hogy normális használat mellett ilyen kevés üzemidő van!
a hotmailes szinkronizációnál jó lenne ha az ott lévő office doksikat, meg akár képeket is kezelné, ha már ott vannak a live-ban! vagy tényleg nem csak képeket, videókat szinkronizálni a zune, hanem egyéb fájlokat...
-
gombsadi
aktív tag
A lassulast kicsit kifejtem, mert nem az egesz rendszer lassul be, hanem nehany helyen az animacio, es bizony akad kicsit. Peldaul most, mielott irtam neked, felebresztettem a kijelzot, es a kepet feltolva megakadt az animacio. Na bumm. Az explorer volt nyitva, ugye itt nem futott semmi a hatterben. Vagy explorerbol visszalepve egy alkalmazasba(konkretan a greadr cuccba[ezt mar emlitettem moonmannek is masik topikba]) 10 alkalombol 6szor varnom kell 4mpt. Ha ukra inditom, akkor gyors, ilyenek nincsenek. Az email alkalmazas gyors, a tile kepernyo gyors, az alkalmazas menu gyors, de programokban vannak akadasok(nem adobe reader), de ott is akkor ha ment mar legalabb egy napot(mert kikapcsolva nem lehet tolteni ezt a fost).
Rohej, hogy videon kiszurjak az android bongeszo akadasat, de mas rendszer akadasat mar nem. Gamepod alol bizony ha belenagyitok a forum gorgeteskor szaggat, nem smooth, bezzeg az fn.hu mobil oldala az. Vagy az MA alol bongeszett forum szetcseszese, vagy amikor megnyitok egy oldalt es alvo modba teszem(ugye explorer tolt a hatterben), aztan onkenyesen megallitja a toltest. Ezt is random csinalja, jol lefedett helyen, nem halozati gond miatt, nem a szerver hibaja miatt, egyszeruen leall. A gepeles pontatlansaga mar masnak is gond volt, meg az omnia 4" kijelzojen is. Ezeket amiket irtam tudom reprodukalni. A hianyossagokra nem terek ki, az olyan amilyen, majd biztos jobb lesz.
Ja, csak ugy kozlom, hogy pontban 20:00-kor toltott fel, telefonaltam 20 percet, email szokas szerint orankent szink. itt forumoztam, nem folyamatosan mert dolgozom, most 01:00-kor jelzett, hogy ker enni... 3G-n meg eddig sem birta volna. -
A 2G és úgy eleve a mobilnet sokkal jobban eszi as akksit, mint a WiFi. A GPS-t pedig nem kell kapcsolgatni. Épp az Omiáról írok, de egyik általad említett problémát sem tapasztalom. Azt érzem inkább hogy hisztizel, de ha elvakultan gyűlölöd, még rosszabb. Ezek szerint neked netbook vagy tablet kell 3G-vel, nem telefon. Ezért még nem kellene valótlanságokat állítani...
Ja, a legnagyobb sületlenség as, hogy lassul, ha nem kapcsolod ki 1-2 napig. Ne haragudj, de ez zöldség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest