Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gombsadi

aktív tag

stevve:

Ennek orulok, mert nem rinyalni akartam, csak az omnia 7 csere uzleti szempontbol volt elonyos nekem. Kicsit meg is ilyedtem a wp7tol, de utana olvasva mindenhol rozsaszin kodbe burkolozva irtak rola, ehhez kepest en csalodtam kicsit. Azert az iOS4 meg mindig smooth-abb, jobb, es szerintem szebb. Mindenesetre eleg negativ lett a velemenyem, pedig azert nem annyira veszes a helyzet, de mindenki ugy el van szalva ettol a rendszertol(tisztelet a kivetelnek), holott arnyaltabb a helyzet sokkal.
    Ez az akksi kerdes erdekes, ha nem piszkalom, csak szinkronizal, nehany emailt irok, picit telefonalok, siman elmegy ket napot. Dehat en nem ezert "vettem" ilyen gepet, hasznalni akarom, es ha elkezdem hasznalni bizony merul mintha muszaj lenne. Amugy az omninal is hasonlo uzemidoket mertem. Szoval, szerintem nem az en keszulekemben van a hiba!
    A lassulas termeszetesen nem ugy ertendo, hogy meglassul, hasznalhatalan, aztan ujra kell inditani a rendszert. Hanem x ido utan lasabb a reakcio ideje nehany helyen. Es az animacio is beszaggat neha, de mukodik, sot, van ahol semmit nem erezni ebbol. Kar, hogy nincs egy normalis kameram, akkor meg is tudnam azonnal mutatni...

winhelper:

Mindenkeppen szerviz lesz, mert a hangszoro nem jo. Amugy ez az optimus jobban bejon, mint az omnia. A keszulek miatt valtottam optimusra.

• gombsadi

aktív tag

válasz gombsadi #40 üzenetére

A lassulast kicsit kifejtem, mert nem az egesz rendszer lassul be, hanem nehany helyen az animacio, es bizony akad kicsit. Peldaul most, mielott irtam neked, felebresztettem a kijelzot, es a kepet feltolva megakadt az animacio. Na bumm. Az explorer volt nyitva, ugye itt nem futott semmi a hatterben. Vagy explorerbol visszalepve egy alkalmazasba(konkretan a greadr cuccba[ezt mar emlitettem moonmannek is masik topikba]) 10 alkalombol 6szor varnom kell 4mpt. Ha ukra inditom, akkor gyors, ilyenek nincsenek. Az email alkalmazas gyors, a tile kepernyo gyors, az alkalmazas menu gyors, de programokban vannak akadasok(nem adobe reader), de ott is akkor ha ment mar legalabb egy napot(mert kikapcsolva nem lehet tolteni ezt a fost).
    Rohej, hogy videon kiszurjak az android bongeszo akadasat, de mas rendszer akadasat mar nem. Gamepod alol bizony ha belenagyitok a forum gorgeteskor szaggat, nem smooth, bezzeg az fn.hu mobil oldala az. Vagy az MA alol bongeszett forum szetcseszese, vagy amikor megnyitok egy oldalt es alvo modba teszem(ugye explorer tolt a hatterben), aztan onkenyesen megallitja a toltest. Ezt is random csinalja, jol lefedett helyen, nem halozati gond miatt, nem a szerver hibaja miatt, egyszeruen leall. A gepeles pontatlansaga mar masnak is gond volt, meg az omnia 4" kijelzojen is. Ezeket amiket irtam tudom reprodukalni. A hianyossagokra nem terek ki, az olyan amilyen, majd biztos jobb lesz.
    Ja, csak ugy kozlom, hogy pontban 20:00-kor toltott fel, telefonaltam 20 percet, email szokas szerint orankent szink. itt forumoztam, nem folyamatosan mert dolgozom, most 01:00-kor jelzett, hogy ker enni... 3G-n meg eddig sem birta volna.

• gombsadi

aktív tag

válasz stevve #39 üzenetére

Tudom, hogy a mobilnet fogyaszt, de az 1500as akksi ezzel a hardverrel tobbet kellen birjon!a gpst majd akkor kapcsolom be, ha kell, mert nekem az uzemido is fontos!
    Azt gondolod hisztizek? Szerinetd egy ujabb wp7re csereltem volna az omniat, ha gyulolnem? Ne viccelj mar. Nem fogom csak azert lehuzni, mert szerinted hisztizek. Annyi mar lejohetett volna a hozzaszolasaimbol, hogy azert tobbsegeben a tenyekre alapozok, nem vaktaban irok. Ha valamit nem tudok azt is elismerem, de valos dolgok amiket irok. Nem hiszem, hogy megint egy szar keszuleket fogtam volna ki, itt a rendszer ugyanaz mindenhol! :K
    A 3g azert tobbet eszik nem? :U

• gombsadi

aktív tag

válasz David75 #27 üzenetére

Peldaul? Elsosorban egy teljes multitasking. En nem csak mobilkent hasznalom! Masodsorban, annyira megsem jol optimalizalt. Sok peldat hozhatnek, csak nehany: a bongeszo bizonyos oldalaknal ha bele nagyitok utana akad gorgeteskor, de pl tab bezarasnal is lassu az anim, amig az oldal be nem tolt, a hsz irasa lassan induk meg, beakad 2mp-re. A csempek sem egyformak, marha jol nez ki az alap csempe kirakva, hozza meg a letoltott csempek csiri-csare kinezete. Onmagukban jol neznek ki. A market keresesi metodusa egy fos, a retek zeneket is bedobja...
    Ma reggel csonta fagyott az explorer, pedig semmit nem csinaltam, epp gyujtottam ra, addig leraktam a telefont. Az ma forumait bongesztem, olvastam, mire ujra kezbe vettem semmire sem reagalt. Ezt mar omnia 7en is. Csinalta...
    Az akku ido harmat gyenge. Ha neki allom hasznalni, 6 ora max(ez egy optimus 7, az omnianal 5.5 orat mertem), a droid amirol valtottam az 10 orat tudott. Pedig a gps- wifi paros kikapcsolva, 2gn a halozat. A terero rendkivul ingadozo, mind a ket keszuleknel az volt, szoval passz.
    Ha tobb mint egy napot megy folyamatosan bekapcsolva kicsit meglassulnak az animaciok. Nem lesznek olyan szep folyamatosak. A marketen levo programok nemelyike nagyon amator, minden szinten, csak jol nez ki. A fizetos jatekok jok, szepek, de az mashol is! Szoval kell a ket mag, vagy megjobb optimalizacio, az akku ido novelese, multitasking, magyar t9, jobb tamogatas a hotmailes es gmailes calendarnak, a zunet felkesziteni arra, hogy kepen vieon zenen kivul mast is lehessen oda vissza masolni a telefonra pcre, stb... Hirtelen ezek jutottak eszembe...

Hogy mire valtanek?Jo kerdes. Nekem megtetszett az android, nekem nem volt gondom vele(igaz volt hulyesege). Azt mondtam nemreg egy baratomnak, hogy ha az ip5 olyan eloremutato lesz mint az ip4, azt veszekk. De ez kb 50% mert nem tetszik az se...

• gombsadi

aktív tag

válasz fffeco #2 üzenetére

En hasznalom, es szidom. A mango-t megvarom, de egy biztos, mar most latok dolgokat,ami miatt a kovetkezo vasarlaskor nem ez a rendszer les a telefonon.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés