- iPhone topik
- Garmin topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozoo83
tag
válasz
Einstvan
üzenetére
Egyetértek! Nem is értem mért ekkora favorit a wp7? Erre nem is a minimalista szó illik hanem a hiányosság, mint testre szabhatóságban és beállításokban. Csúnya is, és unalmas lesz elég gyorsan. De úgy tűnik divattelefonok lesznek mert Nokia.. Csak nem hiszem hogy sokáig fog ez tartani.. Belenéztetek egyáltalán a névjegyzékbe például? Vagy az üzenetekbe? Szerintem borzalmas..
-
erdoke
titán
válasz
Einstvan
üzenetére
A zár képernyő funkcionalitása szerintem sokkal fontosabb a Home-nál, és ez ~5 év okostelefon használata után részemről teljesen egyértelmű. Ha el tudom olvasni az SMS-t a készülék kinyitása nélkül, illetve egyből vissza tudom hívni azt, aki keresett, vagy éppen egyenesen az adott olvasatlan emailre tudok ugrani, sokkal több időt és mozdulatot takarít meg, mint akár egy csilivili widget, akár egy pofásan dinamikus csempe.
Windows Mobile alatt szinte ugyanazt használtam anno, amit az Apple "újított" az iOS 5-ben (?), és érintőképernyőre ennél praktikusabbat nehezen tudok elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- DJI Mavic Mini Fly More Combo
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő