- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
#39560925 #876 üzenetére
Nyilvan csal flamelni irta be a gyermek, de azert ne essetek mar tulzasba. Optimus 7 mellett tabon hasznaltam es ugyan az volt funkcionalitasban es kulsore, mint a wp7 csempe rendszer...Nyilvan live title csak a gyari alapokbol van, de igazabol meg jobban testre is szabhato es widge-t is kirakhatsz csempenek.
Es termeszetes, h csak ennyi, a ui tobbi reszet nem csereli.
-
Cathulhu
addikt
válasz
#39560925 #876 üzenetére
Nem fogja helyettesiteni, termeszetesen, ez csak egy launcher.
Az animaciok viszont jok (bar nem biztos, hogy tudom mire gondolsz ez alatt, mivel egyetlen beepitett animalt csempet tartalmaz) a fade-out meg a fly animaciokkal semmi baj nincs.
A csempek ugy neznek ki ahogy beallitod oket. A legrosszabb amit tehetsz, ha hagyod az androidos ikonokat kirakni a csempe kozepere, ebben egyetertunk. De rengeteg letoltheto ikon kozul lehet valogatni, amik kovetik a WP7 monokrom stilusat, es a widgeteket is be kell allitani rednesen, es rogton nem bazari (vagyis ha az marad, akkor az mar a felhasznalot minositi).
Es itt legalabb van mod szemelyre szabni.Sokkal nagyobb baj, hogy ICS alatt mar kohog erosen, es a srac nem tunik ugy, mintha nagyon meg akarna fixalni, 2.3 alatt korrekt volt.
szerk: viszont ha valakinek bejon a lefele scrollozos csempes launcher tipus, arra jo. En spec nem szeretem, szerintem baromira nem effektiv es korulmenyes, ezert nem is lesz WP telefonom (es Win8-am sem) amig nincs alternativ launcher ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest