Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Ja, jogos, a perjel után még az UPNP-t is be akartam tenni, ha már a DLNA is az. Úgy en bloc gondoltam az ilyen automatikus service discovery protokollokra.
Na még egy NFC-ontopik hangszórós kérdés: mi van akkor, ha az embernek két ilyenje is van, és mindkettőhöz párosítja a telefonját? És mondjuk nem ólmozott vasbeton falakból van a lakás, mindkettő hangszórót látja a telefon - ekkor a beállítások mélyén kell váltogatni a kettő között? Hol a kényelem?
Én az egész eddigi NFC-t a valamit-tegyünk-le-a-népnek kényszercselekvésnek érzem személy szerint.
-
Azért Wifivel csak le tudod fedni a konyhádat is
Szerk.: Atomtámadás ellen nem véd?Egyébként ha már bullshitálunk, én nem értem, miért nem terjedt el jobban az mDNS/ZeroConf. A DLNA-val a TV-kben már alakul, de a médiaszerver-funkciók elég halványak az összes desktop OS-en...
-
Ez teljesen világos részemről, de nem volt erről szó... A kényelmi funkciókról beszéltem egyrészt, a fotelben ülve nyomni egy gombot még az összeérintgetésnél is gyorsabb.
Nem ártana gondolkodni? Ez most nekem szólt? Főleg ha még csak nem is írtam ilyesmit
, gondolni pláne nem gondoltam valótlant az A2DP-ről. Ez a feltételezés sért főleg.
Mondjuk az ontopik része a kérdésemnek fennáll: milyen minőségre képes? Mert a Lumia800 és a Note (+MBP OSX és Win7 alatt is) között hatalmas szakadék tátong például a Plantronics BB903+-ommal összepárosítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest